counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Чому виникають проблеми в житті: енергетичні причини


Переглядів: 22


Чому виникають проблеми в житті: енергетичні причини

Проблеми виникають у нашому житті не випадково. Це свого роду хвороби не тіла, а душі, які ми звикли ігнорувати доти, доки не стає ще гіршим.

Усі проблеми в нашому житті безпосередньо чи опосередковано пов'язані з внутрішнім світом, енергією та біополем. Наша енергетика — друге невидиме тіло, яке теж може хворіти. Коли у нас болить голова, ми п'ємо таблетки, а коли хворіє душа — не звертаємо на це уваги, пускаючи все на самоплив. Внутрішній світ дуже вразливий, він податливіший, ніж наша біологічна оболонка. Саме від душевного стану залежить життя людини, її удача та щастя. Сурок і псування < /em>— недуги енергетичного рівня, які часом залишаються непоміченими. Поки в нашому біополі утворюються прогалини, а життєві сили залишають нас, ми нічого не міняємо, а лише скаржимося на чорну смугу і ображаємось на неприємності.

Пристріт: причина всіх проблем

Мабуть, до найжахливіших людських якостей можна віднести заздрість, гнів, роздратування. Будь-яка людина свідомо чи мимоволі може вплинути на ваше життя, ваше біополе та енергію. Зрозуміло, нічого хорошого від такої дії чекати не доводиться. Це свого роду психологічний напад, який переважно трапляється неусвідомлено, але завжди успішно. Негативний імпульс, спрямований недоброю людиною, швидко досягає своєї мети, і ось тут починаються серйозні проблеми.

Ваш організм починає боротися з сторонньою дисгармонійною енергетикою, а та починає притягувати до себе ще більше негативу, черпаючи його з нас. Всі наші негативні емоції: образа, злість, зневіра, смуток — йдуть на годівлю цього імпульсу. Людина втрачає інтерес до життя, з'являється млявість, апатичність, нав'язливі думки. Тим самим негативна енергетика продовжує множитися, збільшуватися, зростати доти, доки повністю вас не виснажить. Ви перестаєте черпати життєві сили, щастя залишає вас, тепер ви справжнісінька приманка для всього чорного і злого в цьому світі.

Порча: енергетична хвороба від чаклунства

Говорячи про псування, ми порушуємо більш серйозну тему. Це навмисне зло і справжнісінький замах не тільки на вашу енергетику, а й життя. Щоб відобразити такий потужний енергетичний удар, у людини має бути в арсеналі безліч позитивної енергії. Найчастіше її не вистачає. Звідси всі тяжкі проблеми, спаяні як зі світом духовним, так і матеріальним.

Порча — потік руйнівної енергетики, яка не тільки приваблює негатив у вигляді неприємностей, захворювань і труднощів: вона може видозмінити мислення людини, характер і навіть її долю. Тільки в матеріальному середовищі протилежності притягуються, в енергетичному — негатив приваблює негатив. Усі особистісні риси людини видозмінюються, її погляди та ставлення до життя змінюються на протилежні, тобто негативні. Прокидається і набирає чинності темний бік особистості, виплескуючи все зле назовні. Всесвіт сприймає це як своєрідний сигнал, відплачуючи нам тією самою монетою. Активізується закон бумеранга: те, що ви віддаєте, те й отримуєте сповна.

Негативне програмування: тавро невдахи

Про невдаху говорить його свідомість, яка запрограмована на невдачі за допомогою чужих думок, поглядів, стереотипів та інших вірусних програм. А щасливчика видає його позитивне сприйняття світу, його власні думки та позитивний погляд на речі. Буває таке, що успішна людина випадково забредає в компанію таких плаксивих невдах, приміряє на себе негативні установки і занедужає невдачею.

Ця недуга не така страшна, як псування, але свого роду теж виступає як підміна власних ідей та думок. Під його впливом людина припиняє володіти собою, починає робити те, що йому нехарактерно. Запрограмована сутність, інакше її не назвеш, намагається жити заради суспільної похвали, забуваючи чи блокуючи власні потреби та бажання. Це свого роду насильницька трансформація свідомості, яка нищить особистість, утворює дисгармонію у відносинах із собою і світом, примножує негатив, що надходить, і додає проблем. Таку людину навряд чи чекає успіх, адже вона живе чужим життям.

Способи енергетичного захисту: позбавляємося проблем

Звичайно, ви можете убезпечити себе від пристріту та псування за допомогою оберегів, захисних слів, молитов та багато іншого, що витісняє негативну енергетику. Але щасливою таблеткою від негативу завжди було і буде ваше особисте ставлення до того, що відбувається. Тому почніть із себе: позбавтеся від почуття заздрості, злості та гніву. Не кричіть на людей і не кривдіть їх. Знайдіть у собі сили стати кращими, а також пробачити і зрозуміти людину, яка бажає вам зла.

Наприклад, вас штовхнули чи випадково обкотили з калюжі? Напевно, людина поспішає або дуже незбирана. За будь-яких обставин ви можете висловити йому мовчазне співчуття. На вас заздрісно чи глузливо подивилися? Що ж, швидше за все, у людини низька самооцінка, не варто її звинувачувати. Вас оточують злі та похмурі обличчя? Подумки побажайте їм щастя, удачі і посміхніться: адже у них, напевно, так багато проблем. Такі прості дії блокують зло — ви буквально відображаєте весь цей ком негативу від себе та свого життя. І це лише вершина айсберга, з якої починається позитивне мислення.

Виливайте позитивну енергію у світ і формуйте шляхи, якими у ваше життя буде притягуватися щастя, успіх, процвітання та любов. Коли ви навчитеся віддавати більше доброти, ніж забираєте собі, ви побачите, як зміниться ваше життя. Це своєрідна підзарядка позитивом, силою, життєрадісністю та удачею. Позитивне настроювання — запорука вашого щастя, що демонструє, що ви в змозі відобразити будь-який негативний вплив. Займайте тим, що любите, спілкуйтеся з тими, хто сильніший за вас, допомагайте тим, хто слабший, дізнавайтеся про щось нове щодня. Бути собою — отже, бути унікальною особистістю, якої потребує цей світ.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ви відчуєте себе особливо енергійним та амбітн....
Любовний гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші почуття стануть особливо яскравими та пристрасними Ви будете с....
більше матеріалів
/-0,39892911911011-/ /-pc-/
Top