counter
Стрічка новин
Вибрати все
21 Травня
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Псування на смерть: ознаки та наслідки


Переглядів: 521


Псування на смерть: ознаки та наслідки

Давайте на хвилину уявимо, чого може побажати будь-який із нас своєму злому недругу? Цілком імовірно, приємного мало. У більшості випадків саме подібні думки штовхають нас на необдумані вчинки, наслідки яких можуть бути необоротними.

Одним із таких моментів є псування на смерть. Наслати її на людину складно, оскільки від природи кожному з нас дано безпосередній енергетичний захист — аура, пробити яку досить нелегко. Та й зняти порчу на смерть візьметься далеко не кожен чаклун. Подібний вплив здатний призвести до швидкої смерті протягом кількох тижнів.

Як визначити ознаки псування на смерть

Як це не дивно, в наш час на просторах інтернету можна зустріти величезну кількість рецептів, згідно з якими ви запросто можете навести псування на смерть. Ось тільки не варто вірити всьому, що пишуть, оскільки по-справжньому сильний та дієвий ритуал може провести лише досвідчений чаклун.

Щиро кажучи, досить складно визначити ознаки псування на швидку смерть оскільки вони будуть переплітатися з характерними рисами інших видів пристріту, наприклад, на безшлюбність, на погане життя або на здоров'я. Але все ж таки є і невеликий ряд закономірностей, властивий безпосередньо псування на смерть. Вам варто звернути увагу на такі симптоми:

  • несподівані важкі хвороби,
  • періодичні думки про суїцид
  • постійна втома та занепад сил,
  • нічні кошмари,
  • вживання алкоголю у великих кількостях,
  • захворювання, при яких традиційним видам медицини важко з постановкою діагнозу

Так само допомогти вам визначити псування на смерть зможуть і домашні вихованці. Зокрема це стосується кішок, оскільки вони дуже добре відчувають перепади та збої в енергетичному полі людини. Поведінка улюбленця по відношенню до вас може різко змінитися, на що варто звернути увагу.

Існує також ще один вірний спосіб визначити псування на смерть. Налийте в невелике блюдце трохи джерельної води, посоліть її і покладіть на поверхню три сірники, що згоріли. Якщо всі вони потонули, то, мабуть, саме час звернутися до фахівців.

Як зняти порчу на смерть

Якщо у вас немає можливості звернутися за допомогою до професійних магів і чаклунів, то можна спробувати провести ритуал зі зняття порчі на швидку смерть та самостійно.

По-перше, для початку вам необхідно сходити до церкви. Там вам підкажуть якісь наговори та молитви можна буде почитати на себе, щоб позбутися чужого впливу.

Якщо ви вдома виявите якийсь дивний і абсолютно сторонній предмет. То перш ніж торкатися до нього, скажіть: Вода, Повітря і Вогонь навколо мене стоять, будинок і сім'ю мою захистять. Ключ, замок, мова. Амінь». Після чого цю річ необхідно викинути якнайдалі від свого житла.

Існує один ефективний стародавній обряд на зняття псування на смерть. Проводиться він протягом семи днів, протягом яких необхідно постити і щоранку відвідувати церкву. Починати ритуал слід у неділю. Особливо ефективними будуть обряди напередодні Великодня або у Страсний тиждень.

Протягом семи днів необхідно пити заговорену на здоров'я церковну воду і перед сном тричі читати наступний наговор: «За мене заступиться природна сила. Вона мені життя дала, їй мені допомагати. Все назад повернеться в землю, тільки ти тут залишишся зі своїм злом. Забери чорноту до свого дому, нехай вона тебе там забороняє. Думки мої тобі в серці ножем кришталевим. Амінь».


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Любовний гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути сплеск романтичної енергії Використовуйте цей мом....
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
більше матеріалів
/-0,34606099128723-/ /-pc-/
Top