counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Ароматерапія: позбавляємося негативних думок та емоцій


Переглядів: 20


Ароматерапія: позбавляємося негативних думок та емоцій

Ароматерапія рідко застосовується у сучасній медицині. Але варто знати, що запахи надають значний вплив на наш емоційний стан і допомагають запобігти депресії.

О на користь деяких ароматів відомо ще з давніх часів. Люди використовували їх у лікувальних цілях або застосовували у догляді за собою. Косметика та парфум на основі ефірних олій були явними фаворитами у жінок. На початку 20 століття лікарі почали застосовувати аромотерапію в медицині. Вже тоді було відомо про заспокійливі властивості деяких запахів, тому такий метод релаксації набув широкого поширення.

Зараз ефірні олії так само займають своє місце в косметології та нетрадиційній медицині. На досвіді багатьох людей доведено, що аромотерапія допомагає впоратися з негативними емоціями та прогнати негативні думки.

Ароматерапія як спосіб покращити настрій

Головним засобом лікування в ароматерапії є ефірні олії. На даний момент ви можете придбати різні ефірні олії, які мають різні властивості. Якщо ви помічаєте, що вас долають погані думки та негативні емоції, то найкращим засобом для вас стануть олії лаванди, меліси, ромашки, герані, сандала та базиліка.

Лаванда. Ця рослина давно відома своїми цілющими властивостями. Олія лаванди має сильну заспокійливу властивість. Воно сприяє підвищенню сил, позбавляє занепокоєння, упорядковує думки і допомагає абстрагуватися від проблем, що навалилися. Ефірна олія лаванди допомагає у боротьбі з негативними емоціями та підвищеною агресією.

Меліса. Кращим засобом боротьби зі стресами є олія меліси. Його приємний запах допоможе вам розслабитися, забезпечить душевний спокій і позитивно вплине на вашу енергетику. За старих часів масло меліси активно використовували для захисту від пристріту та псування.

Ромашка. У боротьбі із зайвою емоційністю та дратівливістю вам допоможе олія ромашки. Воно має приємний блакитний колір та ненав'язливий запах. Його допомога буде незамінною, якщо вас долає підвищена емоційна чутливість або безсоння.

Герань. Олія герані завдяки своїм властивостям, складу та легкому запаху чудово поєднується з іншими ефірними маслами. Воно допомагає упорядкувати думку, позбавляє стресів і перенапруги, а також є дієвим засобом боротьби з мігренями.

Олія сандалового дерева. Допомагає позбутися періодичних депресій і панічних атак. Олія сандала сприяє покращенню настрою та позбавляє безсоння. Його застосовують під час медитацій, для очищення думок від негативу та для повного відновлення внутрішньої гармонії.

Базилік. Однією з найсильніших заспокійливих ефірних олій є олія базиліка. Воно допомагає впоратися з напругою, відновлює життєву силу, покращує настрій та є добрим засобом боротьби з негативними емоціями. Активно застосовується при сильних депресіях, допомагає підвищити самооцінку та помітно посилює віру у себе.

Как применять эфирные масла

Используя эфирное масло как успокаивающее средство, не стоит принимать его внутрь: достаточно чувствовать его запах вокруг себя или применять наружно во время массажа.

Успокаивающая ванна. При таком использовании ароматов стоит помнить главное правило — если вы добавите в воду масло в чистом виде, оно не принесет пользы, а просто будет плавать на поверхности. Поэтому перед тем, как добавить масло в наполненную ванну, его следует смешать с медом, молоком или сливками. Такое сочетание окажет не только успокаивающий эффект, но и станет прекрасным косметическим средством, которое придаст коже гладкость, насыщая ее витаминами. Принимайте такую ванну не больше 20 минут.

Массаж с применением эфирных масел. Отличным расслабляющим эффектом обладает массаж с эфирными маслами. Выберите любое успокаивающее масло, смешайте его с кремом и нанесите на тело. Масло лаванды, благодаря его химическому составу, можно наносить на кожу в чистом виде, остальные масла следует разбавлять перед наружным применением.

Эфирное масло как освежитель воздуха. Чтобы в течение дня ощущать приятный успокаивающий запах, можно налить стакан воды и добавить в него пару капель масла. Тогда вы будете чувствовать себя спокойно и умиротворенно как дома, так и на работе.

Воспользовавшись советами вы сможете отогнать от себя негативные мысли и побороть деструктивные эмоции. Ароматерапия как естественный способ борьбы со стрессами поможет вам стабилизировать свое эмоциональное состояние и обеспечит спокойствие на весь день. Также при помощи эфирных масел можно привлечь счастье и любовьБерегите себя и своих близких


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ви відчуєте себе особливо енергійним та амбітн....
більше матеріалів
/-0,38205003738403-/ /-pc-/
Top