counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Заздрісники: як захиститися від їхньої негативної енергії


Переглядів: 27


Заздрісники: як захиститися від їхньої негативної енергії

Сьогодні практично кожна людина має ворогів і заздрісників. Для всіх хорошим не будеш, але що ж робити з тим негативом, що йде від недоброзичливців? Адже заздрість має потужну руйнівну силу і може стати причиною псування та пристріт.

Не варто хвалитися своїми досягненнями та успіхами. Перемога – це, звичайно чудово, але повірте, за вас щиро радітимуть лише пара-трійка близьких вам людей, а решта тільки вдаватиме, що раді. Отже, перш ніж хвалитися своїм успіхом, добре подумайте: з ким ви можете поділити свою радість, а з ким ні. Якщо все ж таки ви відчуваєте на собі негативний вплив заздрісників, то слід убезпечити себе деякими простими ритуалами, оберегами та прийомами. Давайте розглянемо приклади.

Спочатку поговоримо про обереги, які зможуть запобігти негативному впливу заздрісника. Якщо ви знаєте що сьогодні можете зустріти свого недоброзичливця, то надягніть на себе білизну навиворіт. Одяг може виявитися сильним оберегом від зла, якщо він буде одягнений комір-навиворіт.

Можна носити з собою червону нитку, зав'язану на дев'ять вузлів. Червоний колір має потужний позитивний заряд і здатний нейтралізувати негативний вплив з боку. А вузли – ndash; це язичницький оберіг слов'ян, що приносить успіх.

Захист від негативної енергії заздрісників може дати будь-який предмет або прикрасу, виготовлену з дерева осики. Осика здавна вважається найкращою зброєю проти темних сил. Кулон, браслет або брошка з осики можна постійно носити з собою і не боятися заздрощів.

Крім оберегів негативного впливу заздрісників можуть позбавити деякі прийоми, засновані на візуалізації та керуванні своєю енергією. Перший прийом полягає в блокуванні свого енергетичного поля. У розмові з недоброзичливцем необхідно схрестити руки та ноги, тим самим ви не випускаєте свою енергетику, а також не даєте енергетиці заздрісника пробратися у вас.

Простіше і непомітніше захистити своє біополе дозволяє наступний прийом: з'єднайте великий і вказівний палець на обох руках, решту пальців покладіть разом, створивши таким чином кільце. У такому положенні вам не страшні жодні психологічні та енергетичні нападки недруга.

У розмові із заздрісником можна змусити його піти чи зніяковіти. Для цього потрібно уважно дивитися на його перенісся і візуально посилати туди вогняні хрести. Для того, щоб цей прийом дійсно спрацював і людина відчула себе незручно, необхідно мати багату уяву або навчитися грамотно візуалізувати. Ви повинні уявляти собі хрест із такою віддачею, щоб він здавався вам реальним.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів
/-0,73849987983704-/ /-pc-/
Top