counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Червона нитка від пристріту на зап'ястя


Переглядів: 36


Червона нитка від пристріту на зап'ястя

Червона нитка, пов'язана навколо зап'ястя — один із найдієвіших оберегів, здатних захистити від енергетичного удару з боку недоброзичливців. Нехитрий талісман дає власнику захист від негативної енергії, недуг і невдач.

Історія оберегу

Використання червоної нитки як оберег бере початок у глибині століть. В Ізраїлі могила Рахіль — біблійної праматері, що втілює нескінченну жертовність материнства — була обв'язана червоною ниткою. Червона нитка, що оберігає її спокій, у свідомості віруючих стала символом захисту. Тому той, хто приходив поклонитися її праху, обов'язково брав із собою червону нитку і заряджав її на могилі силою материнської любові та самовідданості. Такі нитки люди потім зав'язували своїм близьким, щоб уберегти їх від негараздів.

У наших предків також були поширені обереги з ниток. Їх робили з вовни, бо лише натуральні матеріали мають властивість відштовхувати небезпеку. На нитки заплітали вузлики, і кожен із них був присвячений будь-якій захисній властивості: їх замовляли на захист від пристріту, хвороб, негараздів та на тяжіння благополуччя. Слов'яни вірили, що червоний колір надає найдієвішу боротьбу з негативною енергією, а крім того, живить людину благотворною енергією. Існувала навіть легенда, що одна з язичницьких богинь дарувала нашим предкам спосіб боротьби з хворобою та нещастями за допомогою червоної нитки: для того, щоб не дати негараздам проникнути в будинок, потрібно було пов'язати її на паркан.

Як носити оберіг із червоної нитки

Традиція носити цей простий амулет саме на зап'ясті пояснюється стародавніми віруваннями: люди були переконані, що зап'ястя — найуразливіше для негативного впливу місце. Вибір руки, де буде розташовуватися талісман, залежить від конкретної мети. Червону нитку-оберіг, що захищає від пристріту, носять на лівому зап'ясті, тому що саме через нього відбувається зіткнення з потойбічними силами. З лівою стороною завжди пов'язували негатив: вважалося, що саме на лівому плечі людини сидить біс. Ця сторона тіла найбільш схильна до негативного впливу, тому носити оберіг потрібно саме на зап'ястя лівої руки. Носіння червоної нитки на правій руці зустрічається набагато рідше. Вважається, що у такому становищі вона притягує матеріальний достаток, проте функції оберегу позбавляється.

Нитка потрібна вовняна: крім того, що шерсть відштовхує будь-який негативний вплив, вона ще й благотворно впливає на організм. Багато людей, які не підозрюють про захисну функцію вовняної нитки, пов'язують її на зап'ястя, щоб позбутися болю в суглобах, покращити кровообіг і сприяти загоєнню ран.

Приступати до перетворення червоної нитки на оберіг від пристріту треба з чистими помислами та миром у душі. Інакше матеріал «запам'ятає» ваші емоції і буде віддавати вам ваш власний негатив. Кількість вузликів на нитці має бути непарною і не перевищувати кількості семи вузлів. Кожен вузол має бути зроблено свідомо. Під час плетіння ви повинні подумки вимовляти те, чому присвячується вузол. Наприклад:

1 вузол: «Захищаю себе від недоброго ока»
2 вузол: «Відводжу від себе болезни»
3 вузол: «Не даю увійти в моє життя негараздах».

Головне — виразно вимовляти бажане, і тоді кожен вузол зарядиться енергією.

Пов'язувати амулет самому собі не можна. Зав'язавши нитку самостійно, ви впустите у свою долю проблеми. Щоб обережні властивості червоної нитки посилилися, і тим більше, щоб вона не завдала вам ніякої шкоди, попросіть близьку людину пов'язати її. Він повинен зробити це зі словами: Біда тебе не торкнеться. Бог тебе захистить. Амінь»

Якщо нитка через довгий час після носіння загубилася або розірвалася — значить, вона наситилася негативом, оберігаючи вас, і настав час пов'язати нову.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
більше матеріалів
/-0,33592009544373-/ /-pc-/
Top