counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Магія ароматів: які запахи приваблюють гроші, удачу та кохання


Переглядів: 91


Магія ароматів: які запахи приваблюють гроші, удачу та кохання

Аромати в езотериці — провідники тонких енергій: деякі з них здатні залучити у ваше життя процвітання та багатство, другі — подарувати удачу, а треті — кохання та сімейне щастя.

Кожна рослина володіє своєю особистою енергетикою і здатне передавати частину своєї сили через аромат або відвар. Правильні поєднання ефірних олій здатні змінити ваш тонкий план і залучити бажані події у ваше життя.

Аромати для любові та пристрасті

Всі запахи відрізняються енергетикою. «Любовні» запахи несуть теплу та яскраву енергію, що привертає увагу. Їх можна використовувати як окремо, так і поєднуючи між собою.

Апельсин і кориця. Два аромати з теплою енергією притягують позитивні події та щасливі збіги обставин. Однак, наносити ефірні олії на шкіру не рекомендується: кориця здатна спричинити алергічну реакцію. Найкраще додати по одній краплі кожної олії в шампунь або маску для волосся: аромат триматиметься на волоссі і слідуватиме за вами ледве вловимим шлейфом.

Іланг-іланг та імбир. Терпко-лимонна олія імбиру в поєднанні з солодким запахом іланг-ілангу створює потужну енергетичну хвилю, що притягує протилежну підлогу. Це з'єднання ароматів добре підійде для знайомства з людиною, що сподобалася, або для обрядів із залучення любові. " target="_blank">ритуалів на любов і пристрасть.

Роза і мускатний горіх. Обидва аромати розкривають природну сексуальність і спрямовані на розвиток відносин і зміцнення любовного зв'язку між двома людьми. При складанні композиції краще використовувати співвідношення «три до одного»: одна крапля мускату повною мірою розкриє свій аромат, а ось запаху троянди необхідно трохи більше часу для створення енергетичної хвилі.

Ви можете експериментувати з усіма ароматами для любові та пристрасті, створюючи власні композиції, виходячи з властивостей кожного компонента. Слід пам'ятати, що зовсім необов'язково використовувати «любовні» компоненти як парфуми: масаж з ароматичними маслами або аромалампа, що створює потрібну атмосферу, теж є чудовим способом викликати потрібні енергії.

Аромати для фінансового успіху

Зростання благополуччя та багатства багато в чому залежить від енергії фінансового каналу: робота з енергією грошей може стати набагато ефективнішою, якщо використовувати аромати, що приваблюють багатство .

Бергамот і пачулі. Терпко-освіжаючий запах бергамота і аромат, що обволікає, пачулі здатні стати справжнім «грошовим магнітом» та посилити вашу енергетику.

Базилік та ладан. Обидва аромати можуть використовуватися в грошових обрядах та ритуалах: для залучення сприятливих умов можна капнути по одній краплі ефірної олії на хустку і носити з собою.

Аромати, які приваблюють успіх та щастя

Посеред смуги невдачі дуже важливо вчасно побачити перед собою вихід і повернути ситуацію на свою користь. Ви можете керуватися прикметами про щастя або проводити обряди на залучення удачі, а можна заманити щастя та радість за допомогою енергії ароматів.

Мандарин та зелена ялина. Справжній «новорічний» запах несе у собі потужну енергетику, що притягує чудеса. Ця композиція здатна очистити енергетику вдома та притягнути у ваше життя легкість та оптимізм.

Ромашка та Ваніль. Запах ромашки приваблює приємні враження, а гірко-солодка ваніль створює атмосферу щастя та безтурботності.

Лаванда та Майоран. Запах лаванди заспокоює та допомагає подивитися на проблеми з іншого боку, а майоран притягує щасливий збіг обставин.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів
/-0,35259485244751-/ /-pc-/
Top