counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Магія ароматів: які запахи приваблюють гроші, удачу та кохання


Переглядів: 91


Магія ароматів: які запахи приваблюють гроші, удачу та кохання

Аромати в езотериці — провідники тонких енергій: деякі з них здатні залучити у ваше життя процвітання та багатство, другі — подарувати удачу, а треті — кохання та сімейне щастя.

Кожна рослина володіє своєю особистою енергетикою і здатне передавати частину своєї сили через аромат або відвар. Правильні поєднання ефірних олій здатні змінити ваш тонкий план і залучити бажані події у ваше життя.

Аромати для любові та пристрасті

Всі запахи відрізняються енергетикою. «Любовні» запахи несуть теплу та яскраву енергію, що привертає увагу. Їх можна використовувати як окремо, так і поєднуючи між собою.

Апельсин і кориця. Два аромати з теплою енергією притягують позитивні події та щасливі збіги обставин. Однак, наносити ефірні олії на шкіру не рекомендується: кориця здатна спричинити алергічну реакцію. Найкраще додати по одній краплі кожної олії в шампунь або маску для волосся: аромат триматиметься на волоссі і слідуватиме за вами ледве вловимим шлейфом.

Іланг-іланг та імбир. Терпко-лимонна олія імбиру в поєднанні з солодким запахом іланг-ілангу створює потужну енергетичну хвилю, що притягує протилежну підлогу. Це з'єднання ароматів добре підійде для знайомства з людиною, що сподобалася, або для обрядів із залучення любові. " target="_blank">ритуалів на любов і пристрасть.

Роза і мускатний горіх. Обидва аромати розкривають природну сексуальність і спрямовані на розвиток відносин і зміцнення любовного зв'язку між двома людьми. При складанні композиції краще використовувати співвідношення «три до одного»: одна крапля мускату повною мірою розкриє свій аромат, а ось запаху троянди необхідно трохи більше часу для створення енергетичної хвилі.

Ви можете експериментувати з усіма ароматами для любові та пристрасті, створюючи власні композиції, виходячи з властивостей кожного компонента. Слід пам'ятати, що зовсім необов'язково використовувати «любовні» компоненти як парфуми: масаж з ароматичними маслами або аромалампа, що створює потрібну атмосферу, теж є чудовим способом викликати потрібні енергії.

Аромати для фінансового успіху

Зростання благополуччя та багатства багато в чому залежить від енергії фінансового каналу: робота з енергією грошей може стати набагато ефективнішою, якщо використовувати аромати, що приваблюють багатство .

Бергамот і пачулі. Терпко-освіжаючий запах бергамота і аромат, що обволікає, пачулі здатні стати справжнім «грошовим магнітом» та посилити вашу енергетику.

Базилік та ладан. Обидва аромати можуть використовуватися в грошових обрядах та ритуалах: для залучення сприятливих умов можна капнути по одній краплі ефірної олії на хустку і носити з собою.

Аромати, які приваблюють успіх та щастя

Посеред смуги невдачі дуже важливо вчасно побачити перед собою вихід і повернути ситуацію на свою користь. Ви можете керуватися прикметами про щастя або проводити обряди на залучення удачі, а можна заманити щастя та радість за допомогою енергії ароматів.

Мандарин та зелена ялина. Справжній «новорічний» запах несе у собі потужну енергетику, що притягує чудеса. Ця композиція здатна очистити енергетику вдома та притягнути у ваше життя легкість та оптимізм.

Ромашка та Ваніль. Запах ромашки приваблює приємні враження, а гірко-солодка ваніль створює атмосферу щастя та безтурботності.

Лаванда та Майоран. Запах лаванди заспокоює та допомагає подивитися на проблеми з іншого боку, а майоран притягує щасливий збіг обставин.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
більше матеріалів
/-0,3554699420929-/ /-pc-/
Top