counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

Цифрові змови на кохання, удачу та гроші


Переглядів: 52


Цифрові змови на кохання, удачу та гроші

Сила чисел величезна. З цієї причини багато фахівців у галузі біоенергетики радять використовувати цифрові змови, щоб залучити удачу, любов та процвітання.

Кохання та фінансова сфера вимагають не лише максимальних вкладень сил, а й допомоги ззовні. Щоб Всесвіт допоміг вам стати щасливішим, можна скористатися цифровими змовами. Щодня перед важливою справою користуйтесь також шепітками на удачу — це зменшить ймовірність появи непередбачених проблем.

Цифрові змови на кохання

У коханні удача потрібна практично постійно: під час побачення, знайомства, у будь-якій важкій та незрозумілій ситуації. Цифрові змови допоможуть здобути впевненість у собі та зберегти кохання.

Змова на вдале знайомство: «Одиночка, одиниця. Двоє краще ніж один. Самотність — жахлива звичка. Вимовляйте три рази про себе перед тим, як зважитися на знайомство.

Змова на вдале побачення: «Хочу емоцій та любові, щоб перемогти невизначеність. Від одиниці до дев'ятки — від голови до п'ят. Читаємо змову вдома перед дзеркалом один раз, а коли виходимо за поріг, кажемо: «Хай буде так».

Змова від сварки: «Зі сваркою потрібно зав'язати — один, чотири, вісім, п'ять. Пам'ятати треба про добро та честь — дев'ять, два, п'ять, чотири, шість. Читаємо про себе під час конфлікту з близькою людиною або у разі, якщо назріває сварка. Кількість повторень не обмежена.

Кількісні змови на гроші

Змова на пошук роботи: «Сила Трійки, допоможи, та всі страхи прибери. Я можу знайти роботу, про себе почати турботу. Це чудова змова перед співбесідою. Читати його потрібно безпосередньо перед діловою зустріччю.

Змова на вдалу покупку: «Гроші витрачати потрібно правильно, щоб не пустів мій гаманець. Знаю, скільки треба мені приблизно. Три-чотири-два-один — грошей буду пан. Читаємо перед виходом із дому три рази. Так покупка буде довше.

Змова на вирішення складної проблеми: «Вісімка ходить по колу, одиниця йде прямою. Так само і я не хочу проблеми мати — хочу, щоб Одиничка допомогла все встигнути. Одиниця — один із найкращих помічників у складних справах, якщо вірити нумерології. Цю змову потрібно читати перед кожною складною справою.

Відмінним доповненням до цифрових змов будуть шепітки на багатство та достаток. У такій важливій сфері, як робота та бізнес, потрібно користуватися будь-якими можливостями.

Цифрові змови на успіх

Удача потрібна людині завжди — вдома, у дорозі, у небезпечних місцях. Саме тому щоранку необхідно читати змову на удачу: «Сімка-сімка, поділися зі мною удачею, щоб проблеми обійшли стороною. Нехай вони ходять по колу, а я піду по прямій. Така змова допоможе уникнути випадкових проблем та відштовхнути негатив.

Змова на гарний настрій: «Хочу посміхатися весь день, щоб лиха стороною обминали. Сім на п'ять не розділиться, заздрість і гнів у моїй голові не поселяться. Читати змову краще вранці. Повторюйте його тричі.

На удачу у справах та авантюрах: «В розумі одиниця, а в кишені сотня. Множу, плюсую, але не ділю і не віднімаю. Збитками я сьогодні справи не вирішую. Читати це змова краще перед важливою справою, в якій великий ризик програти.

Всі ці змови налаштують вас на потрібну хвилю. Якщо в житті настала чорна смуга, ці змови будуть особливо актуальними. Не чекайте моменту, коли все буде погано — намагайтеся шукати успіх безперервно.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів
/-0,37322282791138-/ /-pc-/
Top