counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Цифрові змови на кохання, удачу та гроші


Переглядів: 52


Цифрові змови на кохання, удачу та гроші

Сила чисел величезна. З цієї причини багато фахівців у галузі біоенергетики радять використовувати цифрові змови, щоб залучити удачу, любов та процвітання.

Кохання та фінансова сфера вимагають не лише максимальних вкладень сил, а й допомоги ззовні. Щоб Всесвіт допоміг вам стати щасливішим, можна скористатися цифровими змовами. Щодня перед важливою справою користуйтесь також шепітками на удачу — це зменшить ймовірність появи непередбачених проблем.

Цифрові змови на кохання

У коханні удача потрібна практично постійно: під час побачення, знайомства, у будь-якій важкій та незрозумілій ситуації. Цифрові змови допоможуть здобути впевненість у собі та зберегти кохання.

Змова на вдале знайомство: «Одиночка, одиниця. Двоє краще ніж один. Самотність — жахлива звичка. Вимовляйте три рази про себе перед тим, як зважитися на знайомство.

Змова на вдале побачення: «Хочу емоцій та любові, щоб перемогти невизначеність. Від одиниці до дев'ятки — від голови до п'ят. Читаємо змову вдома перед дзеркалом один раз, а коли виходимо за поріг, кажемо: «Хай буде так».

Змова від сварки: «Зі сваркою потрібно зав'язати — один, чотири, вісім, п'ять. Пам'ятати треба про добро та честь — дев'ять, два, п'ять, чотири, шість. Читаємо про себе під час конфлікту з близькою людиною або у разі, якщо назріває сварка. Кількість повторень не обмежена.

Кількісні змови на гроші

Змова на пошук роботи: «Сила Трійки, допоможи, та всі страхи прибери. Я можу знайти роботу, про себе почати турботу. Це чудова змова перед співбесідою. Читати його потрібно безпосередньо перед діловою зустріччю.

Змова на вдалу покупку: «Гроші витрачати потрібно правильно, щоб не пустів мій гаманець. Знаю, скільки треба мені приблизно. Три-чотири-два-один — грошей буду пан. Читаємо перед виходом із дому три рази. Так покупка буде довше.

Змова на вирішення складної проблеми: «Вісімка ходить по колу, одиниця йде прямою. Так само і я не хочу проблеми мати — хочу, щоб Одиничка допомогла все встигнути. Одиниця — один із найкращих помічників у складних справах, якщо вірити нумерології. Цю змову потрібно читати перед кожною складною справою.

Відмінним доповненням до цифрових змов будуть шепітки на багатство та достаток. У такій важливій сфері, як робота та бізнес, потрібно користуватися будь-якими можливостями.

Цифрові змови на успіх

Удача потрібна людині завжди — вдома, у дорозі, у небезпечних місцях. Саме тому щоранку необхідно читати змову на удачу: «Сімка-сімка, поділися зі мною удачею, щоб проблеми обійшли стороною. Нехай вони ходять по колу, а я піду по прямій. Така змова допоможе уникнути випадкових проблем та відштовхнути негатив.

Змова на гарний настрій: «Хочу посміхатися весь день, щоб лиха стороною обминали. Сім на п'ять не розділиться, заздрість і гнів у моїй голові не поселяться. Читати змову краще вранці. Повторюйте його тричі.

На удачу у справах та авантюрах: «В розумі одиниця, а в кишені сотня. Множу, плюсую, але не ділю і не віднімаю. Збитками я сьогодні справи не вирішую. Читати це змова краще перед важливою справою, в якій великий ризик програти.

Всі ці змови налаштують вас на потрібну хвилю. Якщо в житті настала чорна смуга, ці змови будуть особливо актуальними. Не чекайте моменту, коли все буде погано — намагайтеся шукати успіх безперервно.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ви відчуєте себе особливо енергійним та амбітн....
Любовний гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші почуття стануть особливо яскравими та пристрасними Ви будете с....
більше матеріалів
/-0,37389802932739-/ /-pc-/
Top