counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Як позбутися чорної смуги в житті: потужна змова від проблем та невдач


Переглядів: 46


Як позбутися чорної смуги в житті: потужна змова від проблем та невдач

У житті кожної людини трапляються неприємності. Іноді це просто збіг обставин, а часом труднощі йдуть одна за одною. Такий час прийнято називати чорною смугою. У цьому випадку необхідно вжити всіх заходів, щоб позбутися від неї.

Негативна енергетика притягується до людей із ослабленим біополем. Якщо людина хвора або засмучена, вона найбільш схильна до негативного впливу. Навіть погане слово, сказане на його адресу, здатне нашкодити і спричинити неприємності. Щоб убезпечити себе в такі моменти, можна скористатися сильними амулетами та оберегами.

А що, якщо на вас навели псування? Необхідно виключити всі можливі фактори, щоб життя повернулося в колишнє русло і засяяло райдужними фарбами. У такому разі допоможуть змови та ритуали, що відводять неприємності та дають сильний енергетичний захист. Пам'ятайте, що подібне притягує подібне, тому ви можете впоратися з дрібними непорозуміннями силою позитивного мислення. Воно спрямовано впливає на підсвідомість, зміцнює силу духу та дає сил прагнути успіху.

Негатив може переслідувати і вдома. У випадку, якщо ваша оселя перестала приносити радість, в ній неможливо відпочити і починають відбуватися дивні речі (б'ється посуд, частішають скандали, пропадають речі, гинуть квіти і хворіють домочадці), слідує очистити енергетику. Ваше бажання та віра у благополучний результат обов'язково принесуть успіх.

Змова від проблем та невдач

Навіть у 21 столітті присутність магії — не таке дивне явище. Людство завжди тягло до незвіданого і таємного, тому багато проблем виникають від невміння людей упоратися з магічними потоками і правильно розподілити свої сили. Для особистого захисту є перевірена потужна змова, здатна позбавити негативного впливу ззовні та налагодити колишній перебіг життя.

Спочатку вам потрібно налаштуватися на те, що доля у ваших руках і ніхто не може керувати нею так, як йому заманеться. Візьміть за правило використовувати такі рекомендації:

  • перестаньте думати про те, що ви невдаха;
  • ставте перед собою цілі та досягайте їх (почніть з малого — успіх підвищує самооцінку та впевненість);
  • уникайте спілкування з неприємними людьми;
  • не вплутуйте конфлікти та суперечки з тими, чия енергетика надає на вас негативний вплив;
  • використовуйте талісмани та обереги для себе та свого будинку;
  • навчитесь у всьому шукати позитивні моменти і ніколи не опускайте руки;
  • моліться за свій добробут і відвідуйте церкву час від часу — спілкування з Вищими силами та щира віра в їхню допомогу творять чудеса.

Заспокойтеся: не ви перший і не ви останній, хто зазнав випробувань на міцність. Проведіть ритуал на порятунок від проблем і невдач, підкріпивши його впевненістю в собі та своїх силах. За старих часів люди, на яких навалилися неприємності, використовували сили природи для того, щоб відновити душевну рівновагу та віру в себе.

Вранці переодягніться в темний старий одяг і вийдіть на перехрестя доріг. Заплющте очі і уявіть собі, що вас оточує світлий літній ліс. Вітер тихо шелестить у верхівках дерев, лагідно світить сонечко. Відчуйте, як вас сповнює сила природи, її енергетичні потоки струмують навколо. Умиротворення, яке ви відчули, ні що інше, як сили Землі, що оберігає кожного. Вклоніться всім сторонам світу і промовте:

«Матушка Земля, захисти сина (дочка) свого від злості та ненависті, не дай злу проникнути в мене і отруїти життя. Вірю в силу твою безмірну. Невдачі та проблеми переслідують мене і немає їм кінця та краю. Прийшов з горем до тебе, піду щасливим.

Поверніться додому і весь одяг, що був на вас, зніміть і викиньте. Як з'явиться можливість, знайдіть час і вирушайте до лісу. Там покладіть на старий пень шматок хліба, сіль, налийте молоко у блюдечко. Це ваші дари за допомогу. Не забувайте, що земля — джерело всього живого. Купуйте насіння квітів і посадіть його. Просіть про допомогу своїми словами, розповідайте про те, що з вами сталося і вірте, що прийде допомога. Наші пращури завжди зверталися до матінки Землі, адже вона давала все необхідне для життя. Вони шанували її та сили Землі відповідали людям, оберігаючи їх і даючи багатий урожай.

Змова від проблем у будинку

Домашні проблеми також можуть бути наслідком негативного впливу. Тут на допомогу прийде домовик — охоронець та захисник вашого житла. Задобрити магічну істоту буває непросто, але якщо ви досягнете її розташування, то найближчим часом здивуєтеся, наскільки корисно мати у друзях такого покровителя. Увечері, ближче до 12, вимкніть світло на кухні та запаліть свічку. Поставте в кут старий чобіт та тарілку з кашею. Обов'язково додайте туди вершкового масла|мастила|. У блюдце налийте молока чи чаю, покладіть кілька солодощів. Встаньте на середину кухні і голосно промовте:

«Охоронець мого будинку, мого щастя, мого вогнища. Тебе кличу. Сталося лихо з моїм будинком — наздогнала його біда-смуток від ока поганого та слова поганого. Проблеми та невдачі переслідують мене без тебе, головного помічника з господарства. Допомоги твоїй прошу

Вранці поставте взуття в затишне місце і періодично залишайте смакоти в затишних куточках зі словами: «Пригощайся, домовий, не ворогуй зі мною»


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
більше матеріалів
/-0,35875105857849-/ /-pc-/
Top