counter

Як очистити будинок від негативної енергетики


Переглядів: 42


Як очистити будинок від негативної енергетики

Екстрасенси розповіли про те, як позбутися негативної енергетики у будинку. Негатив, за їхніми словами, може з'явитися у трьох випадках: якщо було наведено пристріт якщо будинок знаходиться в несприятливому місці і якщо в будинку проживає людина з темними думками.

Негативна енергетика в будинку може завдати великої шкоди мешканцям. Часто в будинках з поганою аурою люди відчувають дискомфорт, втому, поганий настрій, дратівливість. Через негативну атмосферу можуть виникнути навіть серйозні проблеми зі здоров'ям. Екстрасенси пропонують ефективний варіант очищення негативної енергетики.

Почати очищення слід із себе. Для цього потрібно прийняти сольовий душ. Сіль є чудовим провідником енергії. Щоб змити з себе весь негатив, потрібно натерти все тіло сіллю, крім волосся на голові, стати під теплий душ і подумки попросити воду змити все погане.

Після цього можна приступати до безпосереднього очищення будинку від негативу. Екстрасенси рекомендують переодягнутися в найпростіший одяг і зняти всі прикраси.

Енергетичне прибирання будинку необхідно починати з дзеркал. Саме дзеркала є найпотужнішими зберігачами енергетичної інформації. Потрібно протерти сольовим розчином всі дзеркала і поверхні, що відображають в будинку. Для повної нейтралізації інформації слід провести ганчіркою на поверхні дзеркала рівно дев'ять разів.

Всі старі речі доведеться викинути. За словами екстрасенсів, у всіх предметах, меблях, побутових приладах, одязі та кухонному начинні накопичується певна енергетика, тому з частиною старих речей доведеться розлучитися. Необхідно передусім подбати про те, щоб у будинку не було непотрібних, зламаних речей, а також тих предметів, які викликають неприємні спогади чи відчуття.

Після сольового прибирання необхідно взяти таз з водою, воскову церковну свічку та гілки звіробою або полину. Воду найкраще брати джерельну або талу. Цією водою потрібно оббризкати всі кути в будинку. Після цієї процедури потрібно підпалити гілку звіробою або полину і обкурити всі кімнати.

Останній етап енергетичного прибирання будинку включає нейтралізацію негативу за допомогою свічки. Для цього потрібно запалити церковну свічку та пройтися з нею по всьому будинку.

Як дізнатися, чи очистився будинок від негативної енергетики? Екстрасенси стверджують, що якщо віск свічки стікатиме рівно, а колір його буде світлим, значить у приміщенні більше немає негативу. Екстрасенси рекомендують проводити енергетичне прибирання двічі на рік. Тоді в будинку завжди пануватиме сприятлива атмосфера та гармонія.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів
/-0,29733490943909-/ /-pc-/
Top