counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Как использовать интуицию для принятия важных решений


Переглядів: 28


Как использовать интуицию для принятия важных решений

Інтуїція — це чудовий помічник у будь-яких справах. Вона здатна допомогти у прийнятті складних рішень, у подоланні проблем та негараздів. Експерти розповіли, як правильно користуватися шостим почуттям.

Багато людей не бачать сенсу у використанні шостого почуття в процесі прийняття рішень. У вашому житті почнуть відбуватися шість важливих речей, якщо почнете довіряти внутрішньому голосу. Потрібно лише навчитися правильно ним користуватися. Наведені нижче поради допоможуть це зробити.

Розглядайте проблему з усіх можливих кутів

Якщо ви, наприклад, шукаєте роботу, але з якоїсь причини розглядаєте лише ті варіанти, які схожі на минуле або поточне місце роботи, варто спробувати звернути також увагу на інші професії, будь-які графіки та всі місця.

Якщо ви шукаєте кохання, то краще сфокусуватися не на пошуку людини з певним набором якостей, віком та зовнішністю, а на пошуку загалом. Таким чином ви дасте можливість своїй свідомості мислити вільно. Це дозволить інтуїції працювати на повну силу і дуже добре позначиться на результаті.

Заспокойтесь

Коли ми у стресі, в агресивному стані чи просто на нервах, то інтуїція притуплюється, бо чакри закриті, а біополе ослаблене. Щоб шосте почуття працювало ефективно, треба бути спокійнішим. Так ви з більш високою ймовірністю зможете почути себе. Спробуйте скористатися заспокійливими практиками — наприклад, дихальними техніками, медитаціями та іншими практиками.

Позбавтеся стереотипів та забобонів

Багато людей думають, що прислухатися до інтуїції — це прояв слабкості та дурості. Насправді ми звертаємося до внутрішнього голосу дуже часто, просто наші остаточні рішення в більшості випадків не далекі від здорового глузду. Правильний вибір у більшості випадків лежить на поверхні, але іноді інтуїція здатна допомогти нам копнути глибше. Саме для таких ситуацій важливо припускати ймовірність того, що внутрішній голос може підказувати нетривіальні рішення.

Звертайте увагу на перше відчуття

Наприклад, ви зустріли на своєму шляху цікаву людину, але з якоїсь причини вона здалася вам неприємною. Ваш внутрішній голос часто дає правильну відповідь тоді, коли ви на нього не очікуєте. Згадайте, скільки у вашому житті було ситуацій, коли ви самі собі казали: я ж відчував, що не потрібно було цього робити. або «я знала, що йому не можна довіряти», «так і знала, що потрібно було влаштовуватися на ту роботу, поки була можливість». Якщо ви перебуваєте у важкій життєвій ситуації або перед вами постала дуже складна дилема, вам варто згадати, що ви подумали про це насамперед.

Переконайтеся, що ваша інтуїція — це не страх

Дуже часто люди плутають інтуїцію зі страхом. Наприклад, якщо ви вирішили стрибнути з парашутом, але не можете змусити себе сісти в літак, то це може бути не інтуїція, а страх. Інтуїція — це думка, що виникає раптово. Якщо ви постійно стрибаєте з парашутом, але в якийсь день ви відчуваєте, що цього не варто робити, це вже може бути внутрішній голос. Обов'язково запитуйте себе, чи ваше рішення не є результатом страху.

Розгляньте всі сценарії

Випишіть на папір або надрукуйте у текстовому файлі всі можливі сценарії розвитку подій і всі можливі виходи із ситуації. Усі свої рішення, які ви можете прийняти, спробуйте оцінити та програти в голові. Не виключено, що після цього може щось екнути в серце, з'явитись нова унікальна думка, ідея.

Не поспішайте

Якщо є час подумати, краще це зробити. Наприклад, якщо ви хочете купити машину чи квартиру, краще розглянути усі можливі варіанти. Не поспішайте з такими рішеннями. Дуже важливо ознайомитись з усіма пропозиціями на ринку. Якщо ви шукаєте роботу, то в такій ситуації теж краще проаналізувати всі вакансії, а не зупинятися на першій. Чим більше варіантів, тим краще. Поспіхом інтуїція може працювати не зовсім коректно.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів
/-0,3669970035553-/ /-pc-/
Top