counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Як менше нервувати: афірмації, медитації та інші практики


Переглядів: 81


Як менше нервувати: афірмації, медитації та інші практики

У сучасному світі люди нервуються щодня і розслабитися часом неможливо ні на хвилину. Експерти розповіли про практики, які допоможуть простіше сприймати все, що відбувається, і менше переживати за дрібницями.

Дуже корисними для кожного з нас будуть прості поради буддійських ченців щодо спокою та розміреності. Пам'ятайте, що нерви, як і умиротворення з успіхом, виходять із нашої свідомості.

Афірмації

Афірмації — фрази, які за частому повторенні допомагають домагатися потрібних цілей і боротися з внутрішніми проблемами. Існує безліч афірмацій на всі випадки життя: на любов, на успіх, на зцілення. Виявляється, є мотивуючі фрази для боротьби з нервами та стресом. Ось найкращі з них:

  • я спокійний/спокійна, як вітер;
  • ніщо не може похитнути мою впевненість та спокій;
  • навколо мене тільки найкращі та добрі люди;
  • все погане обходить мене стороною;
  • я сильнішаю з кожним днем;
  • у моєму житті відбувається тільки добре.

Повторюйте ці фрази якнайчастіше, щоб не піддаватися нервам і боротися з напругою від невдач. Пам'ятайте, що тільки ми самі вибираємо, як ставитись до проблем.

Медитації

Є спеціальні медитації на зняття стресу. Вони будуть дуже корисними у важкі періоди. Навіть найпростіша медитація здатна позбавити людину зайвої нервової напруги. Ось тому експерти  радять навчитися цим практикам, щоб очищати свідомість від негативу та заспокоюватися швидше. Скористайтеся порадами для початківців, щоб перейнятися магією цих практик і якнайшвидше пізнати всю їхню користь.

Медити можна вдома, на роботі, в транспорті. Чим частіше ви це робитимете, тим рідше ви страждатимете від нервів і негативних емоцій.

Самомасаж

Добре знімає нервову напругу самомасаж. Наприклад, є відмінна техніка масажу точки інь-тан, що знаходиться між бровами. Заплющте очі і натискайте на цю точку, здійснюючи кругові рухи великим або вказівним пальцем протягом п'яти хвилин. Це суттєво знизить нервозність, негатив, покращить настрій, допоможе пережити важку ситуацію.

Друга техніка — масаж пензлів. Найголовнішою точкою тут є область між великим та вказівним пальцем. Натискайте на неї круговими рухами протягом декількох хвилин, потім змініть руку.

Раніше ми розповідали про точку фен-фу. Вона є однією з найважливіших. Її можна обережно масажувати кілька хвилин, а потім перейти на масаж скронь. Спільно ефект буде вкрай позитивним.

Також корисно масажувати внутрішні частини гомілки, стегна та передпліччя, але ефективність цих точок нижча, ніж у описаних вище.

Ванни та аромотерапія

Мінус ванн та ароматерапії в тому, що ними можна користуватися лише вдома, але ефект від цих практик неймовірно високий. Для розслаблення та боротьби з нервовою напругою найкраще допомагають гарячі ванни. Якщо був важкий день на роботі або довелося з кимось посваритися, краще за ванну немає нічого.

Доповнити процес прийняття ванни можна ароматерапією. Для цього вам знадобляться натуральні ароматичні палички, а краще аромалампа для ефірних олій. Найкращими ароматичними маслами для боротьби з нервовою напругою є евкаліптова, хвойна та м'ятна.

Дихальні практики

Якщо ви відчуваєте, як всередині вас починає наростати напруга, намагайтеся правильно дихати, щоб швидко і вчасно заспокоїтися. Почніть повільно і глибоко вдихати, а потім видихати. Зробіть 10-15 повторень. Це заспокоїть нерви та відновить пульс, допоможе не допустити прийняття необачних рішень.

Також для успішної боротьби з нервами кожній людині експерти радять пам'ятати про здоровий сон, про своєчасний відпочинок та спорт. Банальна зміна обстановки та дотримання режиму можуть бути важливішими та кориснішими за будь-які практики для підвищення енергетики.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
більше матеріалів
/-0,41175317764282-/ /-pc-/
Top