counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

6 речей, які відбудуться, коли ви почнете довіряти своїй інтуїції


Переглядів: 49


6 речей, які відбудуться, коли ви почнете довіряти своїй інтуїції

Часом, коли в житті все йде навперейми, важливо довіритися своєму внутрішньому голосу. Експерти виділяють кілька важливих речей, які почнуть відбуватися, якщо ви почнете довіряти шостому почуттю.

Інтуїцію називають також третім оком, бо вона бачить те, що не можна побачити звичайним поглядом. Відкрити третє око допоможуть дієві практики.

Події стануть упорядкованими
Інакше висловлюючись, з життя піде ефект несподіванки. Інтуїція допомагає робити позитивний результат більш передбачуваним та зрозумілим. З'явиться вміння знаходити правильний шлях, причому набагато швидше.

Важливо не забувати просту істину: інтуїція без логіки та життєвого досвіду — це рулетка. Потрібно підкріплювати її мудрістю і не йти за нею сліпо. Всесвіт прагне впорядкованості, тому і нам з вами теж варто прагнути розуміння всього сущого і до того, щоб у порядку була дещиця хаосу, але не навпаки.

Життя стане більш насиченим
Інтуїція часто вказує на те, що так необхідно серцю. Наприклад, якщо ми втомилися працювати, інтуїція може підказати як краще відпочити. У таких питаннях дуже важливо слухати серце, тому що воно краще знає, що нам потрібно, щоб позбутися втоми.

Інтуїція підказує, коли можна підійти до людини, що сподобалася, і познайомитися з нею. Вона підштовхує нас, породжує мотивацію розширення кордонів. Це відбувається лише у тих, хто їй довіряє.

З'явиться задоволення від спілкування
Люди, які вибирають оточення, прислухаючись до підказок свого серця, дуже щасливі та отримують задоволення від кожної секунди, проведеної поряд із близькими, друзями, другою половинкою.

Якщо слухати поради батьків та друзів щодо того, з ким зустрічатися і кого любити, то ні про яке щастя не йтиметься. Удача в амурних справах відвернеться від того, хто не слідує своєму внутрішньому голосу. Він найкращий порадник у справах, що стосуються кохання та стосунків. Навіть якщо вибір здасться невірним, він все одно буде не таким болючим, адже рішення було ухвалено самостійно, а не з подачі оточуючих.

Ви частіше зможете входити у стан потоку
Стан потоку - це магічний стан, при якому ми максимально натхненні, максимально продуктивні та щасливі. Це стан, в якому ми зацікавлені таким, що проходить, у якому нам живеться простіше і приємніше.

Це стан натхнення, для входу в який іноді потрібно довіритись своєму внутрішньому голосу. Він може казати, що настав час зайнятися пошуками нового захоплення, хобі. Іноді, навпаки, здається, що треба відпочити від усього, людина йде за цим імпульсом, а в процесі усвідомлює, що зацікавилася та надихнулася чимось новим.

Почнуть збуватися мрії
Експерти радять пам'ятати, що не буває допомоги лише від однієї інтуїції. Мрії збуватимуться, якщо вірити в себе і щось робити для цього, спираючись на шосте почуття.

Безглуздий трудоголізм і неробство — це дві крайності, які призводять до одного — відсутності успіху та будь-якого успіху. Інтуїція допоможе віднайти правильний баланс.

Проблеми вирішуватимуться простіше
Можливо, що не завжди вони будуть вирішуватися на нашу користь, але це відбуватиметься швидше. Навіть якщо здається, що проблема вирішилася не на нашу користь, це лише перше враження. Всесвіт завжди веде нас крізь терни до зірок, тому інтуїція - це не спосіб постійно бути у виграші, а спосіб робити все так, як це потрібно саме зараз.

Розвинена інтуїція дійсно допомагає в багатьох ситуаціях не падати в бруд обличчям і швидше знаходити виходи зі ситуацій, що склалися.

Без сильної енергетики немає потужної інтуїції. Саме тому експерти рекомендують завжди пам'ятати про те, що потрібно відкривати свої чакри – енергетичні фільтри та центри нашої аури. Одна з них називається Аджна - вона безпосередньо відповідає за інтуїтивні здібності.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
більше матеріалів
/-0,4286150932312-/ /-pc-/
Top