counter
Стрічка новин
Вибрати все
Всі новини...

Як відкрити третє око та розвинути ясновидіння: прості та дієві практики


Переглядів: 646


Як відкрити третє око та розвинути ясновидіння: прості та дієві практики

Багато хто чув про те, що кожна людина має третє око. Експерти в галузі біоенергетики вважають, що слід його відкривати, оскільки він безпосередньо пов'язаний із ясновидінням.

Говорять, що ясновидіння буває кількох видів. В одному з них нам добре допомагає емпатія, яка дозволяє краще відчувати людей. Розкриваючи весь потенціал свого третього ока, ви розкриваєте повністю вміння відчувати людей, а також їхній настрій та енергетику. Це дуже корисно у справах, у коханні та у дружбі.

Навіщо необхідно відкривати третє око
Щоб відповісти на запитання «Навіщо?», спочатку варто відповісти на запитання «Що таке третє око?». Для цього необхідно звернутися по допомогу до духовних практик індуїзму. Індуїсти вірять у те, що у тілі людини є якісь енергетичні центри, звані чакрами. Усього їх сім, і одна з них і є наше третє око. Йдеться про чакру під назвою Аджна.

Вона розташована між очима в області чола. Її ще називають міжбрівною чакрою, центром тонкого розуму. Коли ми розвиваємо Аджну, це допомагає нам:

очищати карму;
набувати внутрішніх сил;
розвивати ясновидіння та підвищувати інтуїцію.
Люди, у яких третє око дуже сильне, мають неймовірно потужне передчуття. Вони можуть з високою точністю передбачати найближче майбутнє, розпізнавати небезпеку своєму шляху до її безпосередньої появи, читати думки людей, передбачати їхні дії. Інтуїція, розвинена за допомогою впливу на Аджну, допомагає у фінансовій сфері, у коханні.

Третє око безпосередньо пов'язане з духовними початками та з кармічним колом. Коли ви маєте сильне третє око, то вам стають видні ваші кармічні борги, тому ви можете виправляти їх без втрат.

Як відкрити третє око і розвинути ясновидіння
Ясновидіння безпосередньо залежить від сили третього ока, тому для того, щоб навчитися передбачати майбутнє та мати потужну інтуїцію, вам варто ознайомитись з техніками активізації третього ока.

Медитація. Третє око чудово розкривається, коли ви користуєтеся медитаціями на очищення від негативних програм або на щасливий день та вдалі події. При цьому слід скласти пальцями знак трикутника, що символізує Аджну, і приставити його до голови - до місця, де розташоване третє око, тобто між бровами. Це має допомогти у відкритті третього ока. Ось як виглядає цей символ:

Методика розкриває дихання. Можна розташуватися в самому центрі кімнати, де найсильніше енергетичні потоки, потім очистити розум від сторонніх думок, як перед медитацією. Після цього необхідно скласти пальцями той самий знак трикутника. Коли ви готові, спочатку видихніть повітря, а потім повільно зробіть дуже глибокий вдих. Після цього дайте легким самим спустошити себе. Не видихайте – нехай ваше тіло саме «видавить» із себе зайве повітря. Після цього намагайтеся дуже сильно вдихати, але так само, розслаблятися під час видиху, щоб повітря само покидало ваше тіло. Повторіть вдих-видих приблизно 15-20 разів. Потім постарайтеся затримати подих на якомога більший час. Це дуже сильна дихальна гімнастика, що відкриває міжбрівну чакру. Можна використовувати цю методику до або після звичайної медитації.

Звільнення від шкідливих звичок. Мова не тільки про міцні напої та куріння, але й про все, що може вас турбувати і позбавляти спокою. Шкідливі звички руйнують нашу енергетику, змушуючи нас ставати іншими, відрізнятися від щирих нас. Якщо розвивати своє тіло та покращувати самопочуття, Аджна відкриється сама собою. Зрозуміло, це відбувається не відразу і не на повну силу, проте з'являються перші зародки сильної інтуїції та здатність до самоаналізу.

Найголовніше – навчитися знімати негативні блоки. Існують техніки, які позбавлять вас негативних думок. Не накопичуйте в собі образи і злості. Експерти зазначають, що ці почуття та емоції закривають більшість чакр людини, у тому числі і третє око.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 18 жовтня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 жовтня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні можливі несподівані події, які вимагатимуть швидкої реакції Зберіга....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 жовтня 2024 для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 18 жовтня 2024 для всіх знаків Зодіаку
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогоднішній день подарує вам можливість розширити свої горизонти Подорожі ч....
Гороскоп на 18 жовтня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 жовтня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогоднішній день подарує вам нові перспективи Важливі рішення краще приймат....
Гороскоп на 17 жовтня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 17 жовтня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні на вас чекає приплив енергії та рішучості Ваші зусилля принесуть пл....
Гороскоп від Анжели Перл на 17 жовтня 2024 для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 17 жовтня 2024 для всіх знаків Зодіаку
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогоднішній день принесе ясність у ділові питання Ви зможете намітити чіткі....
більше матеріалів
/-0,2804639339447-/ /-pc-/
Top