counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Сила слова: коли сказане стає дійсністю


Переглядів: 20


Сила слова: коли сказане стає дійсністю

Слова мають неймовірну силу. Вони здатні зробити наші мрії та страхи реальними. Експерти розповіли про те, чому так відбувається і як за допомогою слів стати щасливішими.

Раніше ми розповідали про духовних законах, що змінюють долю на краще. Настав час усвідомити, що слова працюють не гірше за будь-які практики та щасливі талісмани. Потрібно говорити правильні речі, щоб ваша доля перейшла під повний контроль.

Слово пов'язує нас із Всесвітом

Багато хто чув про те, що навіть думки допомагають нам ставати успішнішими або, навпаки, падати на саме дно. Те саме стосується і слів, причому вони набагато сильніші. Всесвіт уловлює думки, але кожне проронене нами слово він намагається перетворити на реальність ще швидше.

Енергія слів дуже сильна. Ви можете відчути це не собі. Згадайте, як сильно б'ють чужі негативні слова за вашим самолюбством та настроєм. Згадайте, як добре на душі, коли хтось робить вам комплімент.

Психологічний вплив

Якщо людині щодня говорити, що вона нікчемна і слабка, рано чи пізно вона такою і стане. Якщо кожен день перед дзеркалом ви будете собі говорити «я досягну успіху», то так і буде.

Не бійтеся говорити із собою. Вчені дійшли висновку про те, що будь-які слова справді мають велику силу. Потрібно частіше говорити про те, про що ви мрієте найсильніше.

Слово — це потік енергії

Кожне слово має той чи інший енергетичний потенціал, забарвлення. Коли ми сваримося, слова, які ми кидаємо у серцях, провокують появу проблем. Коли ми говоримо щось добре, все довкола розквітає.

Якщо навіть тварині говорити щось погане, вона зрозуміє, що на неї намагаються діяти деструктивно. Людина вловлює найменший негатив у мові, беручи удар на себе.

Слова — шлях керування

Слова допомагають знаходити правильний життєвий шлях. Слову передує думка, а справі передує слово. Коли ми говоримо про щось, то вже подумки займаємося цим. Це має і зворотний бік, коли ми надто багато говоримо про щось, але це не збувається.

Зі словами необхідно бути обережнішими, тому що вони можуть зробити так, що ви перегорите, а ідея перетвориться на порожнє місце. Говоріть у справі і лише гарне. Не розповідайте стороннім людям про свої цілі.

Слова — відображення наших емоцій

Слова стають дійсністю, коли ми говоримо те, чого бажаємо. Наприклад, нам буває дуже погано, коли хтось нам переходить дорогу чи кривдить нас. У такі моменти нерідко ми кидаємо дуже образливі та загрозливі фрази, бажаємо комусь зла. Це може статися насправді. Слово, кинуте в хвилину озлобленості чи розпачу, набагато сильніше за слово, сказане у спокої. Наші емоції надають слів неймовірної сили.

Бує і навпаки, коли ви відчуваєте неймовірну радість і від щирого серця бажаєте щастя близькій людині або навіть простому перехожому. Це може дуже сильно зарядити удачею та вірою у себе будь-яку людину. Наші слова важливі, але ще важливіше те, з якими почуттями ми їх вимовляємо.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів
/-0,35497379302979-/ /-pc-/
Top