counter
Стрічка новин
Вибрати все
15 Травня
14 Травня
13 Травня
Всі новини...

Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 29 квітня по 5 травня 2024 року


Переглядів: 20


Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 29 квітня по 5 травня 2024 року

Павло Глоба — один із найбільш затребуваних астрологів сучасності. Його поради допомагають тисячам людей робити своє життя більш упорядкованим, яскравим і насиченим.

Астролог поділився гороскопом на тиждень із 29 квітня по 5 травня. Доля може виявитися досить легкою для багатьох Знаків Зодіаку, так і дуже важкою. Причина в тому, що буде одна вкрай позитивна зміна — Перехід Венери в Знак Тельця 29 квітня, що дасть нам сил і багато гарного настрою, однак, 30 квітня в той же Знак перейде і Марс, який почувається в ньому дуже погано, тому стає деструктивним. Це загрожує втратою мотивації і хаосом у справах. А ще 2 травня починається період ретро-Плутона, тож нам варто бути гранично обережними у спілкуванні.

Овен

Овнам необхідно позбутися ревнощів, якщо, звичайно, така є. Овнам треба частіше думати у тому, як почуваються інші люди поруч із нею. Важливо прагнути не засмучувати друзів та другу половинку, родичів. У цей період може з'явитися апатія і бажання нічого не робити через Марс. Піддаватися такому настрою не можна в жодному разі.

Телець

Тельцям можна зайнятися плануванням справ на майбутнє, якщо вони не хочуть, щоб їх наздогнали неприємності вже наприкінці тижня. Краще виглядати яскраво і привабливо, одягати новий одяг, вбиратися, користуватися парфумом без приводу, витрачати на себе час і гроші. Також краще не думати про інших людей, дозволяючи їм самим приймати важливі рішення, помилятися.

Близнюки

Близнюкам важливо намагатися піднімати собі настрій будь-якими способами. Загалом ці люди будуть вкрай щасливими через сильну Венеру та Меркурію. У цей час краще нікому нічого не обіцяти, не кидатися словами. Зміцнювати варто і власне здоров'я, адже цей процес буде полегшений. Загалом тиждень буде неймовірно позитивним для покупки дорогої техніки, для оформлення іпотеки, кредитів.

Рак

Ракам астролог рекомендує займатися справами по дому та роботою, але робити це максимально швидко, поки не зник весь ентузіазм через погіршення енергетики Марса. Поки що можна робити покупки, балуючи себе та своїх близьких, але краще робити це з головою. Астрологи радять приділити увагу всім, хто любить і цінує Раків. це допоможе останнім відчути кохання, тепло. Зараз дуже висока ймовірність знайти другу половинку.

Лев

Левам варто відкривати свою душу приємним людям. Можна сміливо йти назустріч тим, хто їх любить. Астрологи рекомендують не ображати близьких людей словами та діями, навчитися визнавати помилки. Ще доведеться обережніше. Деякі люди через ретро-Плутон можуть бути не особливо чесними. На успіх чекатиме Львів, які працюють із цифрами. Це стосується бухгалтерів, продавців, науковців, інженерів.

Діва

Діви — це ті люди, які часто покладаються на логіку, і це дуже добре в ці сім днів. Інтелектуальна праця стане вкрай корисною та ефективною, так що можна більше думати без побоювань. Увага вам з боку протилежної статі виявиться посиленою. Це позитивно позначиться на настрої, самооцінці Дів. Саме тому цей тиждень краще використовувати для покупки нових речей, зміни іміджу, догляду за собою.

Терези

Романтика у випадку з Терезами — найкращий спосіб провести час навіть із тим, кого вони люблять дуже давно. Терези зможуть повернути закоханість і легкість, вдихнути в кохання нове життя. Астрологи радять зберігати активність, працювати, знайомитись, фліртувати. Якщо не хочеться приділяти час амурній сфері, можна повністю сфокусуватися на роботі та бізнесі. Можна слухати поради інших людей.

Скорпіон

Знайти любов і фінансовий успіх у найближчі сім днів Скорпіонам допоможе лише здобуття нових навичок. Це означає, що можна сміливо розпочинати навчання. Звичайно, настрій може виявитися зовсім не сприятливим до цього, але доведеться трохи потерпіти. Ініціативність — ключ до успіху у бізнесі та на роботі. Поліпшити самопочуття та знизити стомлюваність допоможе лише рух уперед.

Стрілець

Негаразди в коханні в найближчому минулому могли наздогнати багатьох Стрільців. Бажання допомагати оточуючим відпало, але треба його повернути, бо саме зараз це принесе Стрільцям величезну кількість удачі. Потрібно вести схильність до егоїзму до мінімуму. Найбільша проблема — нестримність. Мало хто зможе втриматися поряд із такими Стрільцями. Потрібно навчитися дипломатії та гнучкості. Це врятує їх від фіаско.

Козеріг

Позитивні думки благотворно позначатимуться на всьому довкола для Козерогів. На стику квітня та травня можна займатися духовними практиками. Необхідно налаштувати себе на потрібний лад. Перші два дні тижня стануть найпродуктивнішими, найпоказовішими. Можна навіть ризикувати заради успіху. З середовища краще вже не перевіряти успіх на міцність. Рішення мають бути обдуманими.

Водолій

У складних ситуаціях Водоліям варто вдаватися до допомоги особистого досвіду та порад мудрих людей. Зараз розвинутися бажання повністю контролювати кохану людину. Це не сподобається другій половинці. Конфлікти на ґрунті ревнощів можуть призвести до розриву. Потрібно говорити та ділитися своїми почуттями, тоді все буде добре. Стати щасливішим Водоліям допоможе зміна обстановки. Це буде ідеальним часом для подорожей.

Риби

У Риб все добре в коханні, але вона вимагатиме жертв, так що доведеться у своєму щільному графіку знайти вечір, який можна присвятити близькій людині або тому, хто дуже подобається. Особливо це стосується тих, хто вже давно перебуває у стосунках. Щастя поруч — воно приховано в людях, так треба бути ближчими до друзів і родичів. Рибам варто бути поруч із тими, кого вони люблять. Це тиждень тепла та позитиву.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати потребу в пригодах та нових враженнях Будьте ....
Гороскоп від Павла Глоби на 15 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 15 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
15 травня 2024 року обіцяє бути днем, коли можуть виникнути різні труднощі, тому важливо зосередитися на справ....
Любовний гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 15 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія може бути спрямована на вирішення спільних завдань із ....
Побутова езотерика: 9 предметів, які не можна зберігати на кухні
Побутова езотерика: 9 предметів, які не можна зберігати на кухні
Кухня вважається сакральним місцем, в якому важливо підтримувати порядок та затишок За старих часів до цієї ча....
Жартівливий гороскоп: яка ти мультяшка за Знаком Зодіаку
Жартівливий гороскоп: яка ти мультяшка за Знаком Зодіаку
Астрологи нерідко порівнюють Знаки Зодіаку чи то з побутовою технікою, чи то з літературними персонажами, чи т....
більше матеріалів
/-0,3866229057312-/ /-pc-/
Top