counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Енергетика щастя та довголіття: 6 головних причин втрати здоров'я та гарного настрою


Переглядів: 7


Енергетика щастя та довголіття: 6 головних причин втрати здоров'я та гарного настрою

Щастя та довголіття — це те, про що мріє кожен із нас. На жаль, щодня ми витрачаємо свої нервові клітини та псуємо собі настрій, що позбавляє нас здоров'я та позитиву. Експерти розповіли про головні причини втрати здоров'я, з якими варто розпочати боротися вже зараз.

Раніше ми розповідали про звички, які блокують шлях до щастя. Позбавтеся їх разом з причинами невдач, нещасть і поганого настрою, описаними далі.

Трудоголізм та багатозадачність

Перша причина стосується роботи. Принцип «що менше працюєш, тим довше живеш» не працює, але якщо людина не робить нічого, окрім роботи, її здоров'я швидко витікатиме. Коли ми ставимо собі помірну кількість завдань, то втрачаємо нервові клітини. Люди, які беруться за все й одразу, перебувають у постійній напрузі. Це знижує тривалість життя і позбавляє їхньої енергії.

Невміння відпочивати

Це логічне продовження попереднього пункту. Якщо людина працює, але не відпочиває, її біополе не відновлюється. Відбувається те, що по-науковому називається ефектом вигоряння. Порушується сон, здають нерви, з'являються різні хвороби через зниження імунітету. Намагайтеся робити перерви на роботі чи якісно відпочивати після неї, влаштовувати собі розвантажувальний день веселощів та радості та залишати ще один день на домашні справи. Зміна обстановки також є дуже важливим пунктом. Відпочинок має відрізнятися від роботи. Якщо ви працюєте з людьми, вихідні варто присвятити релаксації будинку на самоті. Якщо ви сидите всі будні за комп'ютером, на вихідних корисно буде вибратися з дому на дачу або на природу.

Заздрість та скарги

Заздрість — одне з найнебезпечніших почуттів для будь-якої людини. Заздрісні люди не тільки руйнують своє життя, але можуть псувати життя людей навколо себе. Нерідко заздрість призводить до пристріту або самозвроку. Постійне бажання порівнювати себе з оточуючими та скаржитися на долю призводить до хвороб, тотальної втрати удачі. Щоб перестати заздрити оточуючим, потрібно повірити в те, що ви можете досягти чого завгодно. Потрібно працювати над собою.

Нескінченні скарги на життя і дійсність, що не влаштовує вас, необхідно замінити на подяку. Потрібно знаходити позитивні моменти в тому, що відбувається у вашому житті зараз.

Неправильний спосіб життя

Енергетика, удача, здоров'я та щастя безпосередньо залежать від того, як ми живемо, чим харчуємося, чи боремося зі шкідливими звичками. Звісно ж, правильне харчування та відсутність шкідливих звичок є основою гарного самопочуття, але сюди варто також додати заняття спортом. Кожна людина має хоч трохи рухатися. Можна гуляти, можна бігати, їздити велосипедом або плавати в басейні.

Окрім цього, є ще одна важлива складова міцного здоров'я та енергетики — сон. Раніше ми вже розповідали про те, як режим дня впливає на біополе та настрій людини. Саме уві сні ми очищаємось від усього негативу, накопиченого за день. Якщо не приділяти сну достатньо часу, втома буде накопичуватися, а рівень енергетики — повільно падати.

Спілкування з негативними людьми

Було так, що близькі люди, колеги, знайомі чи друзі провокують у нас появу тривоги, сорому, негативу. Люди можуть вселяти почуття безпорадності або, що ще гірше, забирати наші сили за допомогою енергетичного вампіризму, маніпуляцій.

Намагайтеся якнайуважніше спостерігати за всім, що відбувається навколо вас. Не довіряйте всім беззастережно. Маніпулятори та вампіри можуть бути прихованими. Також люди можуть навіть не розуміти, що руйнують чуже життя, даючи непрохані поради або висловлюючи сумніви щодо якогось приводу.

Бажання отримати все і відразу

Іншими словами, завищені очікування. Це дуже небезпечний стан, в якому людина живе за принципом "або все, або нічого". Це дуже затратно щодо нервів. До того ж ніхто ніколи не отримує те, чого хоче. Іноді потрібно почекати чи докласти додаткових зусиль. Пам'ятайте, що нічого не відбувається в нашому світі просто тому, що нам так хочеться. У більшості випадків витрачена енергія пропорційна отриманому результату.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає 19 квітня приділити увагу здоров'ю та провести профілактичні процедури, які зміцнюють орг....
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 19 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл повідомила, що 19 квітня 2024 року надається можливість дізнатися про цінну інформацію, яка може с....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 19 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Згідно з гороскопом Тамарою Глобою на 19 квітня 2024 року, важливо проявити серйозність і уникати витрати часу....
більше матеріалів
/-0,34518814086914-/ /-pc-/
Top