counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Як покращити свою пам'ять: корисні талісмани, вправи та поради


Переглядів: 7


Як покращити свою пам'ять: корисні талісмани, вправи та поради

Сильна пам'ять дуже важлива для будь-якої людини. Вона підвищує нашу продуктивність та дозволяє швидше навчатися, адаптуватися до важких умов. Без гарної пам'яті немає успіху у роботі та бізнесі. Експерти розповіли, що можна зробити, якщо ваша пам'ять гірша, ніж хотілося б.

Все виходить із нашої свідомості. Навіть пам'ять залежить багато в чому від настрою та впевненості людини. Раніше ми розповідали про те, як запрограмувати себе на успіх. П'ять способів впливу на свідомість зроблять вас успішнішими та продуктивнішими, а вашу пам'ять — краще.

Корисні вправи для розвитку пам'яті

Метод прокручування. Це чудовий спосіб посилити пам'ять, не відриваючись від справ та роботи і не витрачаючи дорогоцінний час. З самого ранку намагайтеся фокусуватися на кожній справі, якою ви займаєтесь. Намагайтеся запам'ятовувати більше деталей у всьому, що відбувається. Коли лягатимете спати, прокрутіть день із самого початку і спробуйте згадати якусь дрібницю, яку намагалися відкласти в пам'яті. Згодом це суттєво покращить вашу пам'ять.

Зміна рук. Вчені проводили безліч досліджень на тему того, як можна розвинути свій мозок та покращити пам'ять. Виявляється, дуже корисно час від часу міняти робочу руку. Це можна перетворити на планову вправу. Наприклад, можна міняти руку під час чищення зубів, їди. Так розвивається друга півкуля, з'являються нові нейронні зв'язки.

Вважайте в умі. Якщо ви погано вважаєте, не беріться відразу за збільшення великих чисел. Почніть складати двозначні числа і лише потім переходьте до складніших підрахунків. Це дуже добре тренує мозок та пам'ять.

Медитації. Експерти в галузі біоенергетики теж зробили свій внесок. Виявляється, коли біополе людини ослаблене, запам'ятовувати інформацію, відтворювати її та приймати важливі рішення стає складніше. Медитації корисні і з погляду науки, адже коли ми медитуємо, ми частково стираємо непотрібну інформацію з так званої швидкої пам'яті і очищаємо свідомість від сміття, що накопичилося за день. Навчіться медитувати, якщо ваша робота потребує гарної пам'яті. Так ви зможете підвищувати продуктивність.

Корисні поради

Займайтеся спортом. Спорт діє на мозок майже так само, як медитації. Коли людина сфокусована на бігу або на вправах, вона відволікається. Більше того, кров в активному тілі циркулює краще, а значить, мозок отримує більше кисню, що є паливом. Дослідження показують, що якщо виконувати фізичні вправи відразу після запам'ятовування інформації, вона з більшою ймовірністю залишиться у вашій пам'яті.

Відпочивайте. Відпочинок для нашого тіла дуже важливий, а для нормальної роботи пам'яті він ще важливіший. Намагайтеся якнайменше перевтомлюватися. Знаходьте можливість для відпочинку в процесі роботи, щоб відновлювати енергетику та покращувати роботу пам'яті. Добре підійдуть для цього прогулянки, зміна обстановки.

Талісмани для покращення пам'яті

Руни Райдо та Уруз. Ці дві руни можна намалювати на аркуші паперу та покласти його на робочому місці. Також можна встановити зображення таких рун на заставку телефону, на робочий стіл комп'ютера. Уруз стимулює роботу мозку, а Райдо спрямовує позитивну енергію до верхніх чакрів. Ось як виглядають ці руни:

Як покращити свою пам'ять: корисні талісмани, вправи та поради

Як покращити свою пам'ять: корисні талісмани, вправи та поради

Платинові прикраси. Платина — метал інтелектуалів, один із найсильніших природних стимуляторів пам'яті. Такі прикраси активізують роботу мозку та допомагають людині краще запам'ятовувати інформацію.

Синій колір. Одяг синього кольору суттєво покращує пам'ять. Так вважають експерти в галузі біоенергетики, а також знавці фен-шуй. Такий колір є корисним для всіх людей, які бажають покращити роботу мозку.

Малахіт. Цей мінерал надає людині інтелектуальної сили і відмінно поєднується з платиновими прикрасами. Крім гарної пам'яті малахіт дарує мотивацію.

Обсидіан. Цей камінь-талісман допомагає запам'ятовувати щось дуже важливе. Людина з таким оберегом стає більш уважною, продуктивною, зібраною.

Китайський лимонник. Ця рослина покращує пам'ять. Це одна з його основних корисних якостей. Також лимонник дає людині можливість довше перебувати у тонусі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів
/-0,28712606430054-/ /-pc-/
Top