counter
Стрічка новин
Вибрати все
21 Травня
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Фелінотерапія або як кішки лікують людей


Переглядів: 10


Фелінотерапія або як кішки лікують людей

Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихованець може допомагати при серйозних захворюваннях і лікувати при незначних проблемах? На сьогоднішній день утвердилася навіть спеціальна методика — фелінотеропія, або як кажуть у народі кошкотеропія.

Чотироногі вихованці мають дивовижну інтуїцію, вони здатні зрозуміти стан людини і найчастіше самі підходять до хворого. Для них не важко дізнатися, що саме мучить людину і допомогти їй своїми способами.

Як кішки лікують людей

Заспокійливий ефект. При хворобі люди часто відчувають тривоги та хвилювання, що ніяк не сприяє одужанню. Кішки здатні упорядкувати емоційну рівновагу і нерви, що розхиталися. Навіть просто присутність вихованця в кімнаті допоможе створити потрібну атмосферу, а сам хворий зможе налаштуватися на потрібний лад і мислити оптимістично.

Звукова терапія. Кішки можуть лікувати навіть звуком, для багатьох фахівців вже давно не секрет, що бурчання є відмінним знеболюючим. Вихованець, що муркоче, здатний відновити серцевий ритм і привести в норму тиск. Також справжнім дивом є те, що цей звук сприяє загоєнню ран та допомагає при зрощуванні кісток.

Взаємодія з людиною. Кішка здатна вловити негативну енергетику і сама знайти хворе місце. Прийшовши до хворого, вона вже знає, як надаватиме допомогу. Одним з найефективніших способів вважається взаємодія з хворим місцем, кішка повинна лягти на орган, що турбує, і можливо навіть почати робити специфічний «масаж» злегка дряпаючи і штовхаючи лапами. Тварина має дар поглинати негативну енергетику. Звичайно, повністю позбутися недуги в такий спосіб навряд чи вдасться, але зняти біль і прискорити процес одужання цілком можливо.

Які кішки лікують людей

Не можна сказати, що якісь тварини є «лікарями», в той час як інші не можуть принести ніякої користі. Кожна кішка має здатність лікувати та допомагати хворим, але при цьому здібності у всіх відрізняються.

Руді. За володарями яскравого забарвлення помічено особливий вплив на серце, саме руді вихованці здатні заспокоїти головний орган людини. Так само за допомогою до таких котів варто звернутися при серйозних ранах і забитих місцях, вони допомагають при загоєнні тканин. Якщо тварина не просто рудого забарвлення, але ще й смугаста, то вона чудово допомагає при проблемах з ногами.

Білі. Кішки такого забарвлення справжні «психологи», вони здатні заспокоїти людину і допомогти при сильному стресі або нервовому зриві. Якщо біла кішка виявилася глухою, вона чудово впорається з головним болем і допоможе при мігрені.

Чорні. Зазвичай до кішок з таким забарвленням ставляться обережно, а дарма. Вони справжні помічники при хворих суглобах та поганому кровообігу. Вони зможуть позбавити вас болю, який виникає при зміні погоди.

Триколірні. Кішки трьох кольорів універсальні, їх лікувальні властивості поширюються на все з рівною силою. Вони чудово відчувають негативну енергію і охоче йдуть на допомогу.

Двоколірні. Такі кішки незамінні помічники при проблемах зі шкірою. Також вони чудово допомагають гіпертонікам.

Сірі, смугасті. Такі коти та кішки здатні допомогти при захворюваннях шлунка та легень. Якщо ви відчуваєте постійний біль у руках і шиї, то сіра кішка стане для вас хорошим лікарем.

Фелінотерапія

На заході багато сучасних клінік вже на повну силу вдаються до допомоги кішок. Завдяки дослідженням лікарі з'ясували, що фелінотерапія сприяє якнайшвидшому одужанню хворих. Такі незвичайні лікарні, в коридорах яких гуляють кішки та коти, вже з'явилися у Німеччині, Норвегії, США та Канаді. Але щоб самим переконатися в цілющому ефекті тварин не обов'язково їхати за кордон, фелінотерапія можлива в домашніх умовах, головне пам'ятати кілька простих правил.

Просто експлуатувати тварину як «домашнього лікаря» у вас не вийде, кішка повинна жити в коханні та затишку, пам'ятаєте ви повинні стати для тварини справжнім другом. Важливо, щоб сам вихованець був здоровий і бадьорий, правильне харчування та щоденні ігри сприяють цьому. Але головне, кішка сама повинна почати займатися лікуванням, не варто примушувати її, ефекту від цього все одно не буде.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 21 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 21 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Для всіх знаків зодіаку Ранок постарайтеся провести спокійно та не реагуйте на подразники
Гороскоп на 21 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 21 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Астролог Тамара Глоба прогнозує, що 21 травня буде найпродуктивнішим днем ​​для всіх знаків зодіаку Це сприятл....
Гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть зіткнутися з новими можливостями у професійній сфері Бу....
Любовний гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути сплеск романтичної енергії Використовуйте цей мом....
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
більше матеріалів
/-0,41729998588562-/ /-pc-/
Top