counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Потужна мантра кохання для залучення почуттів


Переглядів: 17


Потужна мантра кохання для залучення почуттів

Енергія навколишнього світу здатна стати для вас джерелом любові, ніжності та достатку. Для цього достатньо залучити її до свого життя за допомогою особливої мантри.

Кожна людина мріє про особисте щастя та кохання. До деяких ніжні почуття вриваються швидко, іншим доводиться чекати набагато довше, треті не витримують самотності та обтяжують себе нещасними стосунками. Але мало хто знає, що енергетику зовнішнього світу можна використати собі на благо.

Мантри здавна мали могутню силу, здатність заряджати біополе людини та простір навколо позитивною енергією. Кожне заклинання має на меті: це може бути грошовий достаток, процвітання, здоров'я або успіх. Ми поділимося з вами потужною мантрою, яка подарує вам найважливіше у житті — кохання.

Як правильно читати мантру

Необхідно вибрати сонячний день і налаштувати себе на позитивну хвилю. Пам'ятайте: наскільки сильна ваша власна віра, настільки кращим буде результат. Виберіть для себе тихе місце, розпаліть навколо пахощі та ароматичні свічки. Ви повинні створити атмосферу кохання, романтики та ніжності. Відмінно підійдуть аромати вишні, жасмину, ванілі та троянди. Однак ви можете спиратися на свої особисті смакові уподобання.

Розслабтеся, прийміть зручну позу, закрий очі, вирівняйте дихання. Уявіть собі яскравий сонячний промінь, який освітлює ваш шлях кохання. Відчуйте, як він проникає в глибини вашого серця при вдиху. При видиху ви можете знову його бачити. Продовжуйте глибоко дихати, концентруюся на візуалізації. Через деякий час ви повинні відчути, як усі мирські турботи та негативні думки залишають вас. Затримайтеся в цьому стані і прочитайте вголос потужну мантру, спрямовану на любов.

Мантра кохання

Мантра — це найуніверсальніший спосіб отримати від Всесвіту те, про що ви довго мріяли. Звукові вібрації< /a> заряджають простір навколо, роблячи енергію позитивною, збагачувальною та помітною для Вищих сил. До вас спрямовуються світові потоки з тим закликом, який ви надсилали.

Оскільки мантра присвячена найчарівнішому почуттю, слід позбавити своє серце і душу від негативу, зла, користі. Помисли мають бути чистими. По можливості відмовтеся від важкої їжі та алкоголю. Збільшити силу цієї молитви допоможе Повня. Однак якщо ви терплячі і не чекаєте на стрімкі зміни в житті, читати заклинання можна в будь-які дні. Текст, що приваблює любов, достаток почуттів та вірність партнера:

«ОМ ШРІ КРИШНАЙЯ ГОВІНДАЙЯ ГОПІДЖНА ВАЛАБХАЙЯ НАМАХ»

Мантру слід читати з ніжністю в голосі, наспівуючи, чітко промовляючи кожне слово. Ідеальним числом для повторення вважається 107, проте на початку вашої практики це може спричинити ускладнення. Найголовніше, що потрібно від вас — повна концентрація на словах. Вас не повинні відволікати навіть власні думки. Тому перед прочитанням мантри слід налаштуватись на хвилю кохання за допомогою медитації «Квітка лотоса». Ця духовна практика допоможе вам повністю розслабитись.

Повторюйте мантру протягом трьох днів, якщо ваше серце вже зайняте потенційним партнером; тиждень — якщо ви хочете знайти кохання; місяць — якщо самотність переслідує вас.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-0,18802499771118-/ /-pc-/
Top