counter
Стрічка новин
Вибрати все
5 Травня
4 Травня
3 Травня
Всі новини...

Мантра для залучення грошового достатку


Переглядів: 9


Мантра для залучення грошового достатку

Дивно, але використовуючи лише одну мантру, можна досягти успіху у фінансових питаннях і залучити гроші у своє життя. Але для цього потрібно знати правильні слова, які допоможуть вам розкрити потрібні чакри та отримати фінансовий достаток.

Напевно, кожен з нас хоча б раз у своєму житті потребував грошей. У когось виникають тимчасові труднощі, а хтось серйозно непокоїться і боїться поринути у борги. Майже всі були, що грошей немає, і де взяти їх — невідомо. Через це починаються переживання, дедалі більше засмучуються нерви, а гроші тим часом продовжують приходити в меншій кількості. Багато хто радить перестати переживати: мовляв, як тільки всі переживання підуть, фінанси одразу почнуть надходити. Але не тут було — як не переживати, адже грошей як не було, так і немає. Виходить замкнене коло проблем, з яких неможливо знайти вихід.

Неодноразово було доведено, що застосування мантр може позитивно вплинути на грошовий добробут. Правильно підібрані мантри< /em> допомагають впоратися з бідністю та вирішити фінансові труднощі. Більше того, мантри відновлюють душевну гармонію та дають впевненість та спокій у завтрашньому дні.

Звідки з'явилися мантри

Мантри прийшли до нас від буддистів і є своєрідною молитвою для всіх, хто поділяє ідеї буддистського вчення. У буддизмі існує багато мантр, які присвячені різним богам і виконують різні ролі. Ряд послідовних звуків допомагає людині бути почутою цими богами.

Грошові мантри дозволяють впливати на енергетичні потоки у своєму тілі та в навколишньому світі. Набуття гармонії між цими двома складовими за допомогою мантри — і є шлях до поліпшення життя в будь-якій його сфері, у тому числі й у грошовій. Східна мудрість зберегла дотепер дуже багато різноманітних мантр.

Особливості застосування мантр

Отже, ми з'ясували, що мантра — це слова, які необхідно вимовляти про себе чи вголос. Але мантри відрізняються тим, що їх читати особливо. У багатьох навчаннях вважається, що наш голос має певні вібрації, які впливають як на тіло, так і на інші енергії, що існують у Всесвіті. Саме тому дуже важливо правильно вимовляти мантру. І якщо ви бажаєте досягти великих результатів, то промовляти потрібні звуки необхідно вголос.

Багато хто стверджує, що кожну мантру треба вимовляти певну кількість разів, а точне число в різних джерелах вказується по-різному. Деякі фахівці кажуть, що немає точної вказівки про повторення, і радять проговорити текст 7 разів або будь-яку іншу кількість, кратну сімох. Але найкращим методом читання вважають повторення мантри потрібно доти, доки вам це подобається. Не варто гнатися за числом, головне — отримувати задоволення та наблизитися до медитативного стану. Тоді результат не забариться.

Іноді ми настільки поринаємо у справи, що зовсім забуваємо про читання мантр вголос. Саме в таких випадках її можна написати від руки на папірці та покласти в гаманець. Якщо грошова мантра постійно перебуватиме в портмоне, то гроші будуть регулярно і безперешкодно надходити у ваше розпорядження.

Мантра для залучення грошей Ганеші

Ганеша — один із богів, якому поклоняються у буддизмі. Він вважається наймудрішим, чесним і щедрим на багатства та достаток. Саме до нього варто звертатися на вирішення фінансових питань. Грошова мантра звучить так:

ОМ ШРІ ГАНЕШАЙЯ НАМАХ

Інтонація під час читання може бути різною. Якщо ви не відчуваєте вірного тону голосу, довіртеся вашій інтуїції і вимовляєте її так, як ви вважаєте за потрібне. Не варто робити це метушливо чи квапливо — співуче інтонування підходить набагато більше.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та пристрасть будуть на піку Можл....
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати внутрішню потребу виявити свою незалежність і с....
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
більше матеріалів
/-0,31989407539368-/ /-pc-/
Top