counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Медитация на очищение от обид и негатива


Переглядів: 21


Медитация на очищение от обид и негатива

Образи і негативна енергія накопичуються в нас, щодня підкидаючи дрова у вогонь зневіри та злості. З енергетичної точки зору вкрай важливо позбутися всього цього якнайшвидше, адже від негативної енергії страждає наше здоров'я та удача. У цьому вам допоможе спеціальна медитація.

У цій статті сфокусуємось на очищенні від образ та злості. 

Підготовка до медитації

Під час цієї медитації важливо скористатися допомогою спеціальних мотивуючих фраз-афірмацій. Ось список подібних фраз, які можна сміливо використовувати у практиці, описаній далі:

  • «я відпускає минуле, тому з легкістю дивлюся в майбутнє»;
  • «мій розум приймає лише позитивні думки»;
  • «для мене важливо лише те, що відбувається зараз»;
  • «образи йдуть геть, і я очищаюся»;
  • «негативна енергія залишає моє тіло».

Під час медитації ви повинні повторювати дані фрази, щоб процес очищення відбувається швидше і в рази ефективніше.

Медитація на очищення від негативної енергії

Для початку займіть зручне для вас положення сидячи, напівлежачи або лежачи. Вам має бути тепло, затишно та максимально комфортно. Медитація на очищення тісно пов'язана зі стихією Води, тому на фоні можна включити звук морського прибою, водоспаду або дощу. Ці звуки не повинні перебивати ваші думки, тому не робіть їх гучними. Подальші дії можете записати на диктофон, щоб прослуховувати їх і робити все правильно.

Розслабтеся та почніть занурюватися в медитативний стан. Заплющте очі, щоб не бачити світло, яке вас оточує. Уявіть, що разом зі світлом починає йти геть і матерія, що оточує вас. Ваше тіло стає невагомим, а довкола нього зникає все, що ви пам'ятаєте. Спершу зникають речі. Потім стіни, потім йде вся планета, світло Сонця та зірки. Залишається лише спокійна темрява.

Те саме відбувається і з вашою свідомістю. Все те, про що ви думали, повільно випаровується. Ваші думки розчиняються у нескінченній порожнечі. Ви дивитеся на всі боки, але чуєте звуки води. Далі вам потрібно продовжити медитувати тим чином, який підходить для вибраного фону:

  • Це шум прибою. Ви відчуваєте, як невидима для очей вода спочатку стосується ваших ніг, потім хвилі накочують вище та вище — доти, доки ви не відчуєте їх на обличчі, плечах. Це енергетичні хвилі Всесвіту, які стосуються вас і забирають усі ваші погані думки. Ці хвилі теплі, приємні та омивають вашу душу. Ви втрачаєте відчуття часу та насолоджуєтеся кожним зіткненням цих хвиль. Ви ніби лежите на пляжі, але на ньому немає ні піску, ні людей, ні світла, ні самої води. Є тільки звуки та відчуття того, як образи та негатив йдуть геть.
  • Це шум дощу. Ви відчуваєте, як дуже теплий та приємний дощ падає на ваше тіло. Він не б'є по обличчю, а неначе повільно стікає з невидимих небес. З кожною його крапелькою ви втрачаєте зв'язок з реальністю і поринає в медитативний стан. Ви стаєте все легшим і легшим — доки не втрачаєте відчуття свого тіла. Це відчуття говорить про те, що ваші образи та негативні емоції змило цим магічним дощем. Ви перетворюєтеся, повільно очищаєтесь.
  • Це шум водоспаду. Уявіть собі, що шум водоспаду стає дедалі ближче. Ви подумки простягаєте руку вперед і розумієте, що на неї падає тепла, щойно вловлює для вашого тіла вода. Ви повільно і плавно входите в цей потік, відчуваючи, як потоки невидимої рідини змивають із вас усе погане. Це водоспад потужної світової енергії, яка вбирає в себе те, що вам не потрібно, а потім відносить геть. Ви так довго стоїте — доки ваша душа не перестане відчувати цей потік води. Це відчуття говоритиме про те, що ви очистилися.

Під час цієї медитації намагайтеся повторювати афірмації, описані вище. Після практики прокидайтеся повільно, плавно. Повертайтесь у цей світ, знизу нагору. Спочатку відчуйте вагу своїх ніг, потім тулуба, рук та голови. Розплющте очі і відчуйте себе новою людиною. Після такої медитації корисно приймати душ, ванну, пити воду.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Нефрит: магічні властивості каменю
Нефрит: магічні властивості каменю
Кожен дорогоцінний або напівдорогоцінний камінь має свої магічні властивості Це стосується й нефриту
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Камені-талісмани для людей різних професій: який мінерал допоможе вам у роботі
Натуральні мінерали мають виняткову силу Вони здатні посилити можливості людини та допомогти їй досягти успіху....
Як оформити робоче місце за Знаком Зодіаку, щоб досягти успіху в кар'єрі
Як оформити робоче місце за Знаком Зодіаку, щоб досягти успіху в кар'єрі
Добитися успіхів у кар'єрі здатний кожен представник зодіакального кола Візьміть на замітку корисні рекомендац....
10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
10 знаків того, що ви зустріли людину з минулого життя
1 Ви відчуваєте себе поряд з ним "як вдома"
10 слів та думок, які притягують невдачі
10 слів та думок, які притягують невдачі
Іноді, незважаючи на всі зусилля, ми не можемо досягти своєї мети Причиною цього є негативний настрій, який ми....
більше матеріалів
/-0,40911102294922-/ /-pc-/
Top