counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Цілюща сила звуків та мантр


Переглядів: 11


Цілюща сила звуків та мантр

Щодня ми вимовляємо безліч звуків, але мало хто замислюється про їхню користь. Насправді існує ціла система звуків та мантр, які здатні повністю зцілити людський організм.

Ще наші пращури знали, що якщо вимовляти певні звуки, можна допомогти своєму здоров'ю. А якщо заглибитися в історію, відразу знайдеться безліч прикладів зцілення звуками. За допомогою них реально не тільки зцілюватися, а й залучати успіх, любов та достаток. У таких випадках вимовляються вже не окремі звуки, а спеціальні мантри для виконання бажань.

Як простий звук здатний впливати на здоров'я

Практично кожен звук має особливі вібрації і може тим чи іншим чином впливати на наше тіло. Ми наведемо найбільш популярні, які позитивно позначаються на нашому самопочутті.

Звук «ссссссс» підійде тим, хто страждає на хвороби легень або застудні захворювання. Також він допомагає позбутися депресії та смутку. Багато хто згадує про його лікувальні властивості саме на початку осені, оскільки в цю пору року погода завжди відчуває наше здоров'я на міцність.

Повторюйте цей звук щодня після пробудження, зміцнюйте свій імунітет і заряджайте позитив. Вимовляється він під час спокійного видиху. Також ви можете допомагати собі руками. Для цього підніміть під час вдиху їх вгору і повільно опускайте перед собою під час видиху.

Звук «хххаааууу» відмінно стимулює серце. Причому не лише на фізичному, а й на енергетичному рівні. Також він допомагає при таких захворюваннях, як невроз, герпес та ангіна. Під час ангіни його можна поєднувати з попереднім звуком «ссссс». Таким чином ви досягнете швидше відновлення.

Виконувати його потрібно, перебуваючи у спокійному стані, щоб вам ніхто не заважав. Також можна допомагати собі руками, як і у попередньому варіанті.

Універсальний звук «ххххіііііі» запускає відразу всі життєво-важливі процеси в організмі. Його прийнято називати потрійним обігрівом, оскільки він впливає на такі органи, як мозок, серце та легені (представляють одну з важливих частин організму); шлунок, підшлункова залоза, нирки, печінка та селезінка (їх асоціюють з другою частиною); статеві органи, товстий і тонкий кишечник та сечовий міхур (зараховують до третьої частини організму).

Вимовляючи звук «ххххииииии», ви запускаєте повне оздоровлення та зміцнення всього організму. В даному випадку участь рук є обов'язковою. Вправа виконується сидячи у зручній позі, коли спина розслаблена. При вдиху необхідно докласти долоні до обличчя, а під час видиху повільно опустити їх на коліна. Видихайте повністю, таким чином, щоб ваш шлунок притиснувся до хребта, і вийшло все повітря з легенів.

Мантри для залучення достатку

Багато хто вважає, що мантри були придумані богами, і саме вони наділили звуки силою. Мантра є поєднанням певних звукових вібрацій. Саме завдяки цим вібраціям можна впливати на енергетичний та духовний рівні життя. Всім відома Наталія Правдіна рекомендує не тільки вимовляти мантри самостійно, але і прослуховувати записи з мантрами.

Ну а ці мантри допоможуть залучити до вас успіх та достаток. Вимовляйте їх щоранку протягом семи днів, і тоді результат перевершить усі ваші очікування.

ОМ МАНЕ ПАДМЕ ХУМ — вимовляти 21 раз.

ОМ ГАМ ГАНАПАТАЙЄ САРВЕ ВІГХНА РАЙЄ САРВАЙЄ САРВЕ ГУРАВЕ ЛАМБА ДАРАЙЯ ХРИМ ГАМ НАМАХ — повторювати від 7 до 21 разів.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
більше матеріалів
/-0,38362407684326-/ /-pc-/
Top