counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Кімнатні квіти по фен-шуй: як залучити удачу, гроші та кохання


Переглядів: 18


Кімнатні квіти по фен-шуй: як залучити удачу, гроші та кохання

Згідно з навчанням фен-шуй рослини несуть у собі різну енергетику, яка може принести як користь, так і нашкодити. Розглянемо рослини, які зможуть залучити до вашого будинку добробут, здоров'я, гроші та любов.

Бамбук слід тримати в будинку для нормалізації відносин у сім'ї, здоров'я та добробуту. Він чудово справляється з негативною енергетикою, знімає напружену обстановку в будинку та сприяє заспокоєнню.

Папороть стане відмінним талісманом для тих, хто отримує нові знання і кому не вистачає уваги, посидючості та активності. Цю рослину можна поставити поруч із робочим столом. Папороть благотворно впливає на нервову систему, допомагає зосередитися на ділі та сприяє активізації мозку.

Фікус добре впишеться в інтер'єр вітальні. Він не тільки надає приміщенню нотку екзотичності, але й чудово очищує будинок від негативної енергетики. Згідно з фен-шуй, ця рослина пригнічує напади гніву, злості та агресії.

Товстянка або грошове дерево по фен-шуй приносить у будинок гроші. Щоб сила цієї квітки була якомога активнішою, її необхідно посадити самостійно. Доглядаючи і стежачи за товстянкою, ви роститимете і свій капітал. У горщик із грошовим деревом можна закопати кілька монет для посилення його енергії.

Орхідеї стануть джерелом нових ідей для творчості. Ця квітка розвиває уяву та надає натхнення. Однак варто врахувати, що людям слабохарактерним та пасивним орхідея може завдати шкоди. Це сильна рослина, яка здатна обмінюватися енергією з людиною. Також орхідею не варто тримати у дитячій кімнаті та спальні.

Калла підійде для тих, хто не може повністю розслабитись. Ця рослина добре знімає стрес і сприяє покращенню фізичного та морального стану людини.

Адіантум та сансев'єра чудово підійдуть для дитячої кімнати. Ці рослини, які прагнуть вгору, сприятимуть нормальному зростанню дітей та їх розвитку. Крім того, адіантум допоможе малюкові подолати свої страхи, а сансев'єра надасть характеру м'якості та спокою.

Розмарин буде незамінним помічником і талісманом для тих, хто має слабке здоров'я і хто потребує постійної підзарядки енергії. Ця квітка знімає втому, відновлює сили та благотворно впливає на здоров'я та імунітет. Особливо розмарин корисний для людей похилого віку, вагітних жінок і тих, хто страждає на хронічні захворювання.

Запашна герань, мабуть, найзамінніший талісман здоров'я фен-шуй. Разом із приємними пахощами вона виділяє великий потік позитивної енергії, який сприяє здоров'ю, повноцінному відпочинку та зняттю стресу.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
19 квітня обіцяє бути днем, наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуватим....
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про....
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важл....
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Затяті ігромани здатні спустити цілий стан і в запалі азарту не зупинитися вчасно Уникнути недоречних витрат і....
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості Найчастіше їх порівнюють зі сти....
більше матеріалів
/-0,22970700263977-/ /-pc-/
Top