counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Вересня
6 Вересня
Всі новини...

Як очистити будинок від негативної енергетики


Переглядів: 26


Як очистити будинок від негативної енергетики

Купаючи будинок, квартиру або переїжджаючи в нове орендоване житло, ми можемо зіткнутися з таким явищем як негативна енергетика будинку. Скупчення негативної енергетики в будинку може стати причиною поганого самопочуття, дратівливості, безсоння, швидкої втоми та багатьох інших наслідків. Джерелом такої енергетики можуть бути як і попередні власники, так і люди, які звели будинок. Розглянемо способи очищення будинку від негативної енергетики.

Перше, що потрібно зробити, це прибрати все зайве зі свого будинку. Як правило, енергетика будинку формується з енергії речей, накопичених у ньому. Позбавтеся старих меблів, старих фотографій та картин. Чим менше мотлоху у вашому будинку, тим швидше відновиться затишок та сприятлива атмосфера.

Після цього можна приступати до процесу очищення. Для цього необхідно взяти церковну свічку і пройти разом з нею по всьому будинку, провести нею по всіх кутках та стінах. Якщо ви бачите, що в деяких місцях свічка починає коптити або потріскувати, то ви натрапили на великий потік негативної енергії. У таких місцях треба довше затриматися, щоби все зло повністю нейтралізувалося.

Існує ще кілька способів боротьби з негативною енергетикою. Розташуйте у своєму будинку дерев'яні предмети, зроблені з дерев-вампірів. До них відносяться осика, тополя, липа та бузок. Достатньо одного брусочка з дерева для очищення всього будинку. Ці обереги зможуть увібрати у себе весь негатив. Після того, як ви відчуєте, що ситуація в будинку покращилася, дерев'яний брусок необхідно винести з дому і закопати в землі.

Вампіром, що поглинає негативну енергетику, є ще й цибуля. Для того, щоб очистити будинок від негативу, візьміть кілька цибулин, розріжте їх навпіл і розмістіть кожну половинку по центру у всіх кімнатах. Не забудьте про туалет, ванну та комору. Залишіть цибулини на весь день. Вони поглинатимуть негативну енергію вашого будинку. Через 12 годин їх можна прибрати, бажано до них не торкатися. Усю цибулю необхідно викинути подалі від дому.

Щоб покращити енергетику будинку, можна повісити над вхідними дверима невеликі дзвіночки. При вході в будинок вони дзвінітимуть, тим самим вся негативна енергія поступово йтиме з дому. Дзвін здавна вважався найчистішим звуком. За старовинними повір'ями він виганяв нечисть і приносив гарні звістки.

Позбутися негативу в будинку допоможуть пахощі. Засвітіть перед сном лампадку з ефірною олією ладану або розмарину. Аромат не тільки сприятиме здоровому сну, але й позначиться на покращенні обстановки в будинку.

Нейтралізує негатив полин. Її можна використовувати будь-якими способами: можна підмістити полином підлоги у всьому будинку, можна повісити віник полину над вхідними дверима, можна поставити у вазу, як захисний букет. Все залежить від вашої уяви та бажання. Головне, щоб запах цієї рослини поширився на весь будинок.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи....
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Перший місяць осені — не час для смутку Про те, що чекає на Знаки Зодіаку у вересні, розповість відомий астрол....
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Провести черговий день з користю для себе та обійти стороною пастки долі допоможуть астрологи Їхні рекомендаці....
більше матеріалів
/-0,36214303970337-/ /-pc-/
Top