counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Квітня
15 Квітня
Всі новини...

Як боротися з негативною енергетикою


Переглядів: 11


Як боротися з негативною енергетикою

Люди, які мають слабке енергетичне поле, найчастіше страждають від зовнішнього негативного впливу. Іноді здається, негативна енергетика всюди: на вулиці, вдома, у перехожих та знайомих. За весь день ми можемо нахопитися великої порції косих поглядів та грубих слів на свою адресу. Все це може зарядити нас поганим настроєм, а то й зовсім позбавити життєвих сил. Ми практично щодня отримуємо негативні емоції, самі того не бажаючи. Але, незважаючи на це, зовсім не намагаємося їх позбутися. А тим часом, негатив усередині нас накопичується, що зможе призвести до загострення захворювань, появи нових хвороб та нервових зривів.

Існує кілька способів боротьби з негативом. Найпростіший – це концентрація уваги на вогні. Запалена свічка, камін або багаття – підійде все. Зосередьтеся на полум'ї вогню та спробуйте пустити свої думки на самоплив. Не намагайтеся думати та контролювати свої думки. Просто розслабтеся та насолоджуйтесь хвилею спокою та гармонії, яка повільно вливається у вас. Після цього простого ритуалу ви відчуєте, що тривога зникла. Цей спосіб боротьби з негативом слід повторювати щовечора. Через деякий час ви зможете відчути, що стали менш схильні до впливу зовнішніх факторів.

Очистити себе від негативу можна за допомогою водних процедур. Прийміть ванну, розслабтеся, відчуйте, що з кожним вашим подихом вас сповнює спокій і доброта. Прогулянка біля водоймища також позитивно впливає на наш внутрішній стан. Дивлячись на воду, вслухайтеся в її шум, дзюрчання і плескіт. Зосередьтеся на цьому звуку і постарайтеся відпустити всі негативні думки.

Найчастіше ми отримуємо негативну енергетику від інших людей. Сварки, хамство, заздрість та плітки можуть сильно позначитися на нашому енергетичному полі. Щоб порвати емоційний зв'язок із неприємною вам людиною, ляжте на горизонтальну поверхню, розслабтеся, закрийте очі. Вдихайте та повільно видихайте, слухайте своє дихання. Коли ви повністю сконцентровані на ньому, затримайте повітря. Спробуйте якомога довше тримати його у своїх легенях. Коли ви відчуєте, що більше не можете без повітря, видихніть сечі. Разом із вашим видихом порветься емоційний зв'язок із вашим кривдником.

Від негативу можна позбавити і своє житло. Для цього теж є безліч способів. Один з них – це миття плів трав'яним розчином. У відро з водою необхідно додати полин, звіробій, м'яту та низку. Відмивати «брудну» енергетику стоїть без використання швабри, тобто руками.

Благотворно на енергетичну атмосферу в будинку впливають освячені свічки. Їх необхідно розставити по всьому будинку, запалити та залишити горіти на ніч. Полум'я вогню не тільки створить у будинку романтичну та загадкову обстановку, але й спалитиме весь негатив.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Молитва на кохання
Молитва на кохання
Смуток за коханням іноді здатний довести людину до відчаю Адже всі ми хочемо кохати і бути коханими
Гороскопи на 17 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 17 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
День обіцяє бути активним та динамічним для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуватимете приплив енергії та м....
Поганий вплив: як обчислити людину з чорною душею
Поганий вплив: як обчислити людину з чорною душею
Чужа душа — потемки Ми не в змозі передбачити дії, мотиви та бажання оточуючих
Відносини та сумісність у Східному любовному гороскопі
Відносини та сумісність у Східному любовному гороскопі
Як знайти кохання? Як її утримати? Як зберегти теплоту та ніжність у стосунках? Ці споконвічні питання ніколи ....
Як розпізнати енергетичного вампіра та захиститися від нього
Як розпізнати енергетичного вампіра та захиститися від нього
Спілкування з людьми не завжди сприятливо позначається на самопочутті, і якщо після розмови здоров'я чи настрі....
більше матеріалів
/-0,21013998985291-/ /-pc-/
Top