counter
Стрічка новин
Вибрати все
1 Травня
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Енергетика предметів: яких речей потрібно позбутися?


Переглядів: 15


Енергетика предметів: яких речей потрібно позбутися?

У нашому світі все має свою енергію, навіть предмети, якими ми щодня користуємося. Оскільки енергетика буває не тільки позитивною, а й негативною, варто знати, які речі можуть негативно вплинути на людину.

Всі предмети можна розділити на кілька типів. Перший тип – речі-спогади. Це може бути подарунок коханої людини, яка спочатку несе в собі заряд позитивної енергії, або просто предмет, з яким у вас пов'язані гарні спогади. Однак спогади можуть бути як добрими, так і поганими. Відповідно, не варто зберігати вдома речі, які викликають у вас негативні емоції.

Другий тип – речі-обереги. Це талісмани та амулети, які покликані зберігати ваш душевний спокій та відводити від вас негатив. Як правило, талісмани завжди приносять лише позитивну енергію. Однак є рідкісні випадки, коли талісмани, навпаки, стають причиною всіх невдач.

Третій тип – речі з впровадженою енергетикою. Багато речей добре вбирають енергію людини, її емоції та настрій. Відповідно, не варто зберігати вдома предмети, якими, наприклад, ви користувалися під час тяжкої хвороби.

Четвертий тип речей – речі-вампіри. Енергія таких предметів зберігає у собі руйнівну силу. Про цей тип і йтиметься. До предметів-носіїв руйнівної сили можна зарахувати все, що може бути пов'язане зі смертю. Наприклад, статуетки з кістки, роги і шкіри тварин, вироби з пір'я і все в цьому роді. Також енергетичну небезпеку становлять сувеніри у вигляді черепів, скелетів та зображення трун. Сюди можна віднести фотографії померлих. Знімки наділені особливим зарядом енергетики, вони зберігають пам'ять про не завжди добрі моменти минулого, тому всі фото, які викликають у вас неприємні спогади, краще не зберігати вдома. Не слід зберігати речі померлих людей. Вони випромінюють енергію смерті та можуть нашкодити вам. Особливо це стосується предметів тих людей, які пішли із життя неприродною смертю.

Позбутися слід і речей, які дісталися вам незвичайним способом. Наприклад, ви несподівано виявили біля входу в будинок шпильку або голку, встромлену в плінтус або в двері. Всі ознаки псування в наявності. Якщо це металевий предмет, його необхідно обпалити у вогні, промити водою і прогріти на Сонці. Потім слід закопати цей предмет у малолюдному місці. Так ви позбавите свій будинок від негативної енергетики та псування.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
більше матеріалів
/-0,30527091026306-/ /-pc-/
Top