counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

Магічні властивості води


Переглядів: 25


Магічні властивості води

Чи знали ви, що вода має магічну силу? Вона здатна зберігати та передавати інформацію, лікувати та очищати людину від негативної енергетики. Всі властивості води поки що досі не виявлені, проте вже відомі теорії відкривають нашому світу багато цікавих фактів та можливостей.

Вода має захисні властивості, які благотворно впливають на енергетичне поле людини. Якщо ви відчуваєте брак енергії, варто прийняти контрастний душ, і сили знову з'являються. Зарядитися енергією від води можна за максимально можливого контакту з нею. Крім того, ви повинні навчитися візуалізувати, щоб уявити, як енергія води вливається вас з кожним зітханням. Для того щоб очистити негативну енергетику будь-якого предмета, екстрасенси радять тримати цей предмет не менше трьох днів у воді, періодично її змінюючи.

Вченими було доведено, що вода здатна зберігати інформацію та передавати її. Експерименти показали, що й поряд зі склянкою води вживати нецензурну лексику, лаятися і випромінювати негативні емоції, вона змінить свою структуру і зарядитися негативною енергетикою. Таку воду пити не рекомендується, тому що при потраплянні в організм вона не лише знизить енергетичну силу, а й може сприяти розвитку захворювань. Наші думки і слова також мають свій енергетичний заряд, і коли він зливається з енергією води, відбувається цілий магічний ритуал, здатний принести як шкоду, так і користь. Відповідно, щоб вода приносила лише користь, з нею необхідно поводитися шанобливо.

Вода може забрати як негативну, і позитивну енергетику. Приймаючи ванну, не варто співати чи сміятися, тому що всі радісні емоції міг у мить випаруватися. Не дарма в давнину дівчата співали біля річки лише сумні пісні, тим самим їх туга йшла разом із течією вод. Якщо ви хочете позбавити себе тривожних думок або поганого настрою, слід поділитися з водою своїми переживаннями. Ви одразу відчуєте полегшення.

В даний час для екстрасенсів вода є одним із важливих джерел інформації та енергії. Завдяки їй вони можуть дізнатися про людину все: її страхи, бажання та навіть долю. А в народному лікуванні вода давно стала головним елементом у магічних ритуалах. Замовлена вода має силу, яка здатна зцілити людину як фізично, так і психологічно.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів
/-0,49727010726929-/ /-pc-/
Top