counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Як визначити енергетику людини за датою народження


Переглядів: 541


Як визначити енергетику людини за датою народження

За датою народження людини можна визначити не лише її долю, а й енергетичний потенціал. Завдяки простим нумерологічним розрахункам ви дізнаєтеся, чи є ви володарем сильного біополя, чи вам потрібна додаткова енергетична зарядка.

У кожної людини є енергетичне поле: у когось воно сильне, а у когось дуже слабке. Вважається, що люди з сильною енергетикою мають міцне здоров'я і здатні не тільки добуватися великих успіхів, але й змінювати свою долю. Ті, хто володіє слабким біополем, важко пристосовуються до суворих реалій життя і частіше стикаються з труднощами. На жаль, неможливо визначити енергетику людини миттєво. Однак існує безліч способів, які допоможуть вам зробити це швидко та правильно. Експерти пропонують вам визначити рівень власної енергетики за датою народження.

З чого складається біополе людини

Енергетика людини індивідуальна. Вона складається з кількох тіл, проходячи через які, енергія здатна досягати самого фізичного тіла. Якщо цей процес не відбувається, ми стаємо слабкішими і частіше стикаємося з неприємностями. Спочатку пропонуємо вам дізнатися, з яких тіл складається наше біополе.

Атманічне тіло — відповідає за цілеспрямованість, дозволяє людині прагнути кращого і досягати успіхів.

Буддхічне тіло — формує у людині життєві цінності. Якщо вона перестає працювати, людина втрачає інтерес до життя та своєї постійної діяльності.

Каузальне тіло — відповідає за те, наскільки людина рішуча і як часто слідує інтуїції.

Астральне тіло — відповідає за сприйняття подій і за емоції, які відчуває людина.

Ментальне тіло — впливає на рівень розвитку інтуїції .

Ефірне тіло — відповідає за фізичне здоров'я людини.

Якщо одне з енергетичних тіл перестає працювати, це може призвести до серйозних проблем зі здоров'ям, негативного сприйняття світу і, як наслідок, до труднощів у житті. Найбільш схильні до цього люди зі слабкою енергетикою.

Рівні енергетики людини

Біополь людини здатний постійно накопичувати енергію. Щоб не відбувалося застою, необхідно навчитися спрямовувати її у правильне русло. Деякі люди вміють робити це правильно, але ті, хто має слабке енергетичне поле, дуже часто роблять при цьому масу помилок. Існує лише три рівні біополя:

низький— людина, що володіє дуже слабким біополем, яка частіше «харчується» енергією оточуючих. Зазвичай таких людей називають енергетичними вампірами, а спілкування з ними може виснажити ваш енергетичний запас;

середній — людина, яка вміє заповнювати енергетичний запас з допомогою позитивного спілкування, повсякденних справ, хобі. Найчастіше люди із середнім рівнем енергетики життєрадісні, товариські та активні;

високий — дуже енергійні та бадьорі люди. Величезний запас енергії дозволяє їм досягати кар'єрних висот, здобувати популярність і займатися майже будь-якою діяльністю. Люди з таким біополем добре розвинена інтуїція.

Як визначити рівень енергетики за датою народження

За датою народження можна дізнатися про події, що сталися з вами у минулому, про ваше майбутнє і навіть про рівень енергетичного поля. Завдяки простим розрахункам ви зможете визначити свою енергетику.

Щоб розрахувати рівень біополя, необхідно помножити рік вашого народження на число та місяць. Допустимо, ви народилися 13.08.1986. Отже, вам необхідно помножити 1986 на 1308. Вийшло 2597688. Після цього необхідно підсумувати отриману цифру так, щоб вийшло двоцифрове число. У підсумку у вас має вийти 45. Тепер ви можете визначити свій рівень енергетики.

Менше 20. Якщо отримане число менше 20, ви маєте дуже слабке енергетичне поле. Вам складно радіти життю, знайти своє справжнє покликання та займатися будь-якою роботою. Ваше єдине джерело енергії — оточуючі люди. Ви заповнюєте енергетичний недолік за допомогою конфліктів, критики на адресу інших людей, а також дій, що виснажують біополе вашого співрозмовника. Можливо, вам час змінити себе і знайти новий спосіб заповнювати запас енергії, що бракує.

Від 20 до 30. Якщо отримана сума від 20 до 30, ви маєте середній рівень енергетики. Ви вмієте насолоджуватися тим, що відбувається навколо, і черпаєте енергію з того, що вам подобається. Можливо ви не прагнете чогось більшого, але при цьому задовольняєтеся тим, що маєте на даний момент. Якщо ви відчуваєте нестачу енергії, ви можете заповнити його за допомогою улюбленого заняття або приємного спілкування. Однак вам слід уникати будь-яких контактів з людьми, які мають низький рівень енергетики, оскільки вони здатні підживлюватися від вашого біополя і забирати ваші сили.

Вище 30. Якщо у вас вийшло число вище 30 — у вас сильне біополе. Це означає, що ви дуже активні, рухливі та працездатні. Немає такого виду діяльності, який би не був вам під силу, тому що ви вмієте все схоплювати на льоту та займатися всім, чим забажаєте. Ви здатні черпати енергію з дій, а от спокійний та пасивний спосіб життя може позбавити вас сил. Також ви можете контактувати з тими, хто має низький або середній рівень енергетики без шкоди для себе.

Як підвищити енергетику

Навіть якщо ви маєте низький рівень енергетичного поля, це не привід засмучуватися. Дотримуючись простих правил, ви зможете підвищити свою енергетику вже найближчим часом.

Дотримуйтесь здорового способу життя. Неправильне харчування, малорухливий спосіб життя та зловживання шкідливими звичками шкодять не лише вашому здоров'ю, а й енергетиці. Це не означає, що ви повинні відмовитися від улюблених страв і весь вільний час проводити в спортзалі. Намагайтеся більше відпочивати, харчуватися корисними продуктами, скоротити вживання жирної та смаженої їжі, а також рідше вживати алкоголь. Незабаром ваш стан покращиться, а сил стане набагато більше.

Знайдіть захоплення. Хобі допомагає людині розвинути нові таланти, а також підвищити рівень енергетики. Найбільше це стосується тих, хто змушений займатися зненавидженою роботою. Якщо ваша повсякденна діяльність здається вам нестерпною, намагайтеся присвячувати вільний час заняттям, які допоможуть вам розслабитися та підвищать ваш енергетичний запас. Слід приділити особливу увагу творчим хобі, таким як малювання, вишивання, кулінарія та багато інших.

Отримуйте позитивні враження. Постарайтеся частіше проводити час у компанії близьких людей, відвідуйте концерти, виставки, подорожуйте або просто прогулюйтеся парком. Позитивні враження не тільки підвищать ваш настрій, але й заповнять брак енергії.

Займайтеся медитаціями. Завдяки простим медитативним практикам ви зможете розслабитися, позбутися втоми, негативних думок та підвищити енергетичний рівень. Такі техніки користувалися популярністю ще давні часи, тому безглуздо сперечатися про їх ефективність. Якщо вам раніше не доводилося медитувати, пропонуємо вам скористатися медитацією для початківців.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів
/-0,37900996208191-/ /-pc-/
Top