counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Способи наповнення жіночою енергією


Переглядів: 58


Способи наповнення жіночою енергією

У жінок, на відміну від чоловіків, енергетика є творчою. Це означає, що вони більше віддають своїх сил, аніж забирають. Саме тому жінкам необхідно постійно шукати способи відновлення енергії.

Є багато способів наповнення жіночою енергією. Підтримати і відновити життєві сили потрібно завжди якнайшвидше. Фахівці з біоенергетики пропонують ознайомитися з найдієвішими методиками енергетичної зарядки, які будуть описані далі.

Чому така важлива енергетика

Є дуже міцний і нероздільний зв'язок між енергетикою та удачею. Справа в тому, що коли наше тіло випромінює силу та позитив, ми легко налагоджуємо контакт із центром достатку Всесвіту. Все те, про що ми мріємо, чого бажаємо, чого потребуємо, приходить до нас звідти. Це не щось фізичне, але щось, що нагадує величезний резервуар зі щастям. Всесвіт дарує вам успіх тільки в тому випадку, якщо ви готові його прийняти. Якраз для цього високий рівень енергетики і потрібен.

Підвищуйте собі настрій і уникайте негативних емоцій, оскільки вони позбавляють ваше тіло позитивних флюїдів і виснажують ваш організм.

Способи підвищити енергетику

Афірмації. Перший спосіб, який є сильним, але вимагає постійного використання — це мотивація за допомогою спеціальних фраз типу: «я найкрасивіша», «я бажана і улюблена», «я гідна щастя», «я вірю в себе і в свої сили». Коли ви повторюєте собі такі фрази, то починаєте вірити у це. Ваші думки налаштовуються на потрібну хвилю, збільшуючи енергетику. Жіночі афірмації допомагають, але лише за тривалого використання.

Медитації. Медитації — це занурення вглиб своєї свідомості. Буддійські медитації або будь-які інші типи таких занурень допомагають шукати і знаходити гармонію в собі. Вони вчать жінок і чоловіків приймати себе такими, якими вони є, розвиватися і ставати сильнішими. Працюють медитації швидко лише через якийсь час, тому їх краще повторювати хоча б раз на два дні чи на день.

Фізичні навантаження. Досить швидкий спосіб відновити енергетику, як не дивно, — спорт. Маються на увазі, звичайно, не важкі навантаження, а простий біг, прогулянки, плавання, найпростіші вправи. Вправи можна робити вдома — для цього вам не потрібно нікуди виходити.

Правильне харчування. Не відразу, але дуже ефективно допомагає правильне харчування — відмова від жирної та солодкої їжі, фастфуду. Коли тіло отримує чисту енергію, то і ваше біополе теж посилюється. Вже через пару-трійку днів дієти ви побачите, наскільки чудово харчуватися правильно.

Відмова від шкідливих звичок. Сюди належить не тільки куріння та алкоголь. Шкідливими звичками є все, що заважає вам розкриватися як особистості і почуватися добре завжди та скрізь. Це не підвищує енергетику, а дозволяє її зберігати.

Зміна зовнішнього вигляду. Це перший швидкий спосіб підвищення жіночої енергетики. Пофарбуйте волосся, купіть новий одяг, зробіть нову зачіску. Експериментуйте із зовнішнім виглядом, але не забувайте про допустимі рамки. Це чудовий спосіб надовго підвищити свою енергію та удачу.

Ароматерапія. Використовуйте різні аромати спеціальних масел. Аромалампа — це обов'язковий предмет у будинку будь-якої дами. З олій найкращими є олії з ароматом цитрусових. Вони швидко відновлюють вашу енергію, причому з вашого боку нічого не потрібно робити. Використовуйте аромалампу не тільки вдома, але і на роботі.

Кохання та дружба. Щира і справжня любов чи дружба — це добрі помічники в гонитві за щастям. Романтичні побачення та посиденьки з друзями допомагають відновлювати енергетику за короткий проміжок часу. Цінуйте міцний зв'язок з іншими людьми.

Музика, кіно, книги та хобі. Коли ви знаходитесь наодинці з собою, то підняти енергетику вам допоможе прослуховування улюбленої музики. Не бійтеся робити її голосніше, якщо вам так завгодно. Читайте книги, дивіться красиве кіно, а якщо вам це не приносить задоволення, то просто займайтеся своїм улюбленим хобі. Знаходьте для цього час завжди.

Частіше забирайтеся вдома. Енергетика будинку безпосередньо пов'язана з енергетикою людини. Чим чистіше і приємніше у вас вдома, тим краще ви почуватиметеся.

Пийте більше води. Вода — джерело сили. Якщо ви питимете хоча б півтора літра чистої води на день, то побачите, як сильно перетвориться ваш світ і покращиться самопочуття.

Йога. Заняття йогою є неймовірним джерелом енергії для жінки. Єдина умова — викладачем має бути не чоловік, а жінка, тому що чоловік вчить, але не ділиться силами, а ще більше спустошує вас.

Буйте на природі. Походи, поїздки на шашлики, купання у річці — все це чудовий спосіб скинути негатив та оновитися.

Психолог. Відвідування психолога допоможе вам розібратися в собі, якщо є проблеми зі світовідчуттям та світосприйняттям. Психологом має бути лише жінка з цілком зрозумілих причин.

Робіть все це, тоді ваше життя зміниться тільки на краще. Не забувайте ставити собі посильні цілі. Можна навіть вести щоденник досягнень. Це також підвищить вашу енергетику та зміцнить біополе. Менше знаходитесь поруч із тими людьми, які заражають вас негативом. Любіть себе, щоб вас полюбили інші.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,38040995597839-/ /-pc-/
Top