counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Сила жінки: що допоможе підтримати та відновити енергетику


Переглядів: 19


Сила жінки: що допоможе підтримати та відновити енергетику

Енергетика людини часто буває дуже хиткою, що іноді навіть викликає проблеми зі здоров'ям. Підтримайте свою енергетику, скористайтеся важливими порадами.

Що підтримує енергетику жінки фізично

Прикраси

Жінки часто носять кільця, кольє та сережки, що дуже добре. Прикраси можуть бути різними, в залежності від того, що саме ви хочете захистити і на яку чакру впливати. Прикраси не просто підкреслюють жіночність і смак, а й сприятливо впливають на енергетику.

Здорове харчування

Людям з погляду енергетики і не лише рекомендується дотримуватися вегетаріанської дієти: не вживати м'ясо, рибу та яйця. Перед смертю тварини відбувається викид речовин, які в результаті пробуджують агресію: перед смертю тварина рефлекторно захищається.

Догляд за тілом

Усілякі спа-процедури та масаж не тільки вас розслаблять, а й сприятливо вплинуть на здоров'я та стан шкіри. Жінкам часто подобаються танці та йога, що чудово. Легкі фізичні вправи завжди підтримують тонус тіла та піднімають настрій.

Правильний одяг

Є багато причин, чому варто відмовитися від джинс та штанів. І справа не лише у релігійному світогляді. Одяг пов'язаний з енергетикою: чоловічий — з чоловічою, а жіноча — з жіночою. Носячи чоловічий одяг ви підкреслюєте відповідні якості, такі як грубість та неотесаність. Тому носіння одягу, властивого чоловікам, погано впливає на жіночу енергетику.

Духовне вдосконалення та жіноча енергетика

Позитивні емоції

Емоції — важливий двигун для людини Підняти собі настрій будь-яка жінка може оточити себе красою: це може бути затишний домашній інтер'єр, відвідування художньої виставки, приємна улюблена музика.

Дуже важливе умиротворення. Завдяки ньому у жінки нормалізується гормональний фон і вона стає сильнішою за свої біди і нещастя. Впевненість породжує красу, як внутрішню, а й зовнішню. Боріться зі своїми страхами та комплексами і помітите, що станете ще привабливішим.

Спілкування з однодумцями

Обов'язково спілкуйтеся з найдорожчими для вас людьми. Не варто витрачати час на тих, хто вам неприємний, тим більше якщо це завдає вам біль або призводить до розчарування. Люди бувають різні, і формувати своє коло спілкування ви здатні самі. Особливо корисні ті, хто підтримує ваші ідеї та бере у них участь. Така взаємодія приносить не лише моральне задоволення, а й реальний результат.

Допомога ближнім

Благородні пориви допомогти завжди прикрашають людину. Якщо ви здатні надати людині необхідну підтримку і людина цього потребує, не відмовляйте ні собі, ні їй. Красива людина — шляхетний чоловік. Понад те, добрі справи обов'язково повертаються. Вони очищають вашу енергетику та однозначно роблять вас приємними в очах більшості людей.

Саморозвиток

Спробуйте попрацювати таким чином. Замисліться над найважливішими та потрібними з вашого погляду якостями. Не обов'язково, щоб ви ними вже мали, але обов'язково, щоб ви хотіли їх розвинути у собі. Завжди є над чим попрацювати. Склавши такий список, у вас з'явиться наочний посібник для покращення себе.

Для наших читачок також є жіночий гороскоп, з яких ви дізнаєтеся інформацію про передбачення на найближчі дні для вашого Знаку Зодіаку. Усього хорошого


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Камені-талісмани: як природна енергетика приваблює любов, гроші та удачу
Камені-талісмани: як природна енергетика приваблює любов, гроші та удачу
Природа подарувала нам безліч способів залучати у своє життя удачу, любов, гроші та багато інших благ Одним із....
Все про енергетичних вампірів
Все про енергетичних вампірів
Прийнято вважати, що енергетичний вампір — це тяжкий, неприємний тип Він живиться енергією оточуючих, тероризу....
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Мета маніпулятора — повністю підпорядкувати людину своїй волі, і тим самим позбавити її самостійності та можли....
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Кожному з нас необхідні успіх і життєва енергія для досягнення поставленої мети Заманити щастя та зберегти гар....
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Серед нас багато енергетичних вампірів Але хто ж вони і яку шкоду можуть завдати? Енергетичний вампір – це люд....
більше матеріалів
/-0,22665309906006-/ /-pc-/
Top