counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Як втілити мрію у реальність силою думки


Переглядів: 46


Як втілити мрію у реальність силою думки

Кожна людина має заповітну мрію, на виконання якої вона витрачає багато часу сил. Насправді знайти бажане нескладно, але для цього необхідно повністю сконцентруватися на своїй мрії. Тепер ви зможете дізнатися про те, як виконати бажання за допомогою сили думки.

В даний час фраза "Мріяти не шкідливо" знайома кожній людині. Але в більшості випадків вона позбавляє нас віри в те, що ми справді можемо отримати бажане. Багато людей не опускають руки і вірять, що втілити свою мрію у реальність цілком можливо. Хтось загадує бажання на падаючу зірку, деякі роблять це під бій курантів, але мало хто навчився виконувати свої мрії силою думки.

Наші думки є сильним інструментом, за допомогою якого ми можемо притягнути у життя все, що захочемо. У цьому вам допоможе кілька способів.

Сформулюйте мрію

Багато людей роблять помилку вже при формулюванні бажання. У цьому випадку воно стає незрозумілим для мозку, а отже, його виконання доведеться чекати дуже довго. Неважливо, чи вимовляєте бажання вголос або просто записуєте його на папері, в момент формулювання ваші думки повинні бути сконцентровані на мрії. Не варто описувати бажане короткою фразою. Наприклад, якщо ви бажаєте розбагатіти, напишіть суму, яку хочете отримати, і як ви плануєте її отримати. У цьому випадку ви дасте собі установку і тим самим спрямуйте свої думки в потрібне русло.

Загадуйте лише здійснені бажання

Якщо ви мрієте жити на безлюдному острові, подумайте, а чи справді ваше бажання можна здійснити і чи вірите ви в те, що це можливо. Наша фантазія безмежна, але підсвідомість все одно нагадуватиме про те, що втілити фантастичну мрію майже неможливо. Якщо у виконанні мрії ви покладаєтеся на силу думки, важливо, щоб ваше бажання було реальним. Інакше реалізувати його у вас навряд чи вдасться.

Загадуйте заповітні бажання
Якщо ви хочете притягнути бажане силою думки, ваша мрія має виходити з вашого серця. У цьому випадку щоразу, коли ви думаєте про своє бажання, ви повинні відчувати приємне почуття, відчувати радість, а сама думка про те, що ваше бажання може здійснитися, має піднімати вам настрій. Якщо цього не відбувається, значить ваша мрія не є такою вже важливою. Тоді варто кілька разів подумати, чи варто витрачати час та енергію думок на те, щоб вона справдилась.

Встановіть часові рамки

Щоб направити силу думки на виконання мрії, необхідно дотримуватися одного з найголовніших критеріїв – конкретизації. Про це вже було сказано вище, коли ми розповіли вам про правильне та точне формулювання бажання. Але тепер вам необхідно встановити часові рамки. Наприклад, якщо ви хочете схуднути, не забудьте згадати, за який час ви хочете досягти бажаної ваги. Важливо — часові рамки мають бути реальними. Якщо ви хочете позбутися 10 кілограмів за годину, то, як ви самі розумієте, зробити це вам не вдасться.

Візуалізуйте бажане

Щоб візулізувати бажане, ви можете представляти образи або скласти карту бажань. Як в тому, так і в іншому випадку, це допоможе прискорити процес виконання мрії. Однак обидва способи можна поєднувати. Ви можете дивитися на дошку візуалізації та одночасно представляти свою мрію. В даному випадку вам не потрібно обмежувати свою уяву. Чим яскравішими і насиченішими будуть образи, тим швидше виповниться ваша заповітна мрія.

Вірте, що ваше бажання здійсниться

Якщо ви хочете втілити мрію силою думки, але не вірите, що це можливо, то не варто чекати на позитивний результат. Досить часто люди скаржаться на те, що вони неодноразово загадували бажання, але досі не виповнилося. Найчастіше це відбувається саме через те, що людина не вірить у виконання мрії. Тому, перш ніж притягнути бажане силою мили, ви повинні щиро повірити, що це можливо.

Нікому не розповідайте про своє бажання

З одного боку, бажання — це мета, і коли ми розповідаємо про нього іншим людям, то самі стимулюємо себе на те, щоб якнайшвидше виконати його і не виявитися посміховиськом в очах оточуючих. З іншого боку, коли ми озвучуємо свою мрію іншим, ми відправляємо мозку сигнал про те, що вона вже виповнилося, і цим збиваємо думки з правильного шляху. Тому психологи та біоенергетики вважають, що краще не ділитися планами та мріями з оточуючими.

Загадуючи бажання, людина має вірити, що вона втілиться у реальність. Але що робити, якщо довгий час отримати бажане так і не вдалося? В цьому випадку не потрібно втрачати віру в диво і опускати руки: найкраще звернутися по допомогу до сильної змови на виконання бажання. Нехай ваші мрії виконуються,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,34996294975281-/ /-pc-/
Top