counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Змови на воду для схуднення


Переглядів: 241


Змови на воду для схуднення

Завдяки своїм корисним якостям вода сприяє швидкому схуднення без згубних наслідків для здоров'я. Енергетичні властивості води допоможуть досягти бажаних результатів.

З давніх-давен жінки приділяли увагу своїй зовнішності та фігурі. Однак у кожній епосі поняття про красу значно відрізнялися. Сучасні стандарти краси жорсткі, особливо це стосується зайвої ваги. Багато власників такої проблеми готові піти на будь-які жертви, щоб позбутися ненависних кілограмів і надати своїй фігурі витонченості та красивих вигинів. Щоб досягти ідеальної фігури, не обов'язково мучити себе і свій організм строгими дієтами і спортивними вправами, що виснажують. 

Змова для схуднення на склянку води

Якщо ви вже довгий час намагаєтеся схуднути, але ваші старання досі не позначилися на фігурі, то вам допоможе дієва змова на склянку води, завдяки якій ви скоро досягнете бажаних результатів.

Перед тим, як лягати спати, візьміть гранований стакан, до країв наповніть його водою, а потім промовте:

«Все, що мене повнить і розпирає, нехай водичка вбирає в себе і забирає. Нехай зайва вага, як вода, струменем з мене скотиться, тільки при мені краса залишиться».

Після вимовлених слів залиште склянку поруч зі своїм ліжком, а вранці вилийте її у дворі. Повторюйте ритуал раз на тиждень, і тоді зайві кілограми не лише назавжди покинуть вас, а й ніколи не повернуться.

Змова на убуваючий Місяць

Для бажаючих схуднути період Місяця є найсприятливішим часом. Саме під час цієї фази відбувається активне очищення організму за рахунок виведення шлаків, токсинів та зайвої рідини, а також знижується апетит. Тому змова на спад Місяць допоможе вам скинути вагу в максимально короткий час.

Відкрийте вікно або вийдіть на вулицю і, дивлячись на небо, промовте:

«Місяць йде на спадання, а тіло моє — на схуднення. Як світило нічне зменшується, так і вага пропадає. Нехай цариця-місяць буде кругла і сильна, а я — струнка і красива».

Повторюйте цю змову протягом усього періоду Місяця, і вже до наступу Молодика ви не дізнаєтеся своє відображення в дзеркалі.

Змова на воду для схуднення під час купання

Змова при купанні не тільки допоможе позбавитися від зайвої ваги, але й захистить вас від проблем зі здоров'ям. Щоб проведений ритуал максимально подію під час прийняття водних процедур, повністю пориньте у воду, а потім вимовте:

«Вода мене обволікає, моя зайва вага забирає. Стану я худою, красивою, здоровою та щасливою. Вода під камінь витікає, все зайве з мене забирає. Так і нехай воно залишається на віки вічні там, а не зі мною».

Слід проводити ритуал щодня під час дієти – це допоможе прискорити ефект, а також захистить здоров'я від проблем, які можуть виникнути на тлі дієти.

Щоб дієти принесли бажаний результат, слід мати силу волі і не нехтувати фізичними вправами. А змови для схуднення допоможуть вам швидше знайти фігуру вашої мрії без шкоди для здоров'я. Щоб їжа не тільки приносила вам задоволення, але й не шкодила фігурі, харчуйтеся правильно відповідно до вашого Знака Зодіаку. Будьте щасливі


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
більше матеріалів
/-0,37811589241028-/ /-pc-/
Top