counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Квітня
15 Квітня
Всі новини...

Жіночий гороскоп: які Знаки Зодіаку найбільше схильні до повноти


Переглядів: 60


Жіночий гороскоп: які Знаки Зодіаку найбільше схильні до повноти

Насамперед ми вже писали про те, як саме можна швидко схуднути, знаючи свій Знак Зодіаку і наводили кілька дієвих астрологічних дієт. У цьому жіночому гороскопі ви можете дізнатися, представники яких саме сузір'їв більше за інших мають схильність до повноти. Розглядати Знаки Зодіаку і надмірну вагу ми будемо в цьому випадку безпосередньо щодо представниць прекрасної статі.

Овен
Жінка-Овен, як випливає з жіночого гороскопа, дуже неуважно ставиться до свого харчування. Представниці цього Знаку Зодіаку часто не звертають увагу на те, що їдять, а звідси в їхньому житті часті швидкі перекушування фаст-фудом або напівфабрикатами, що може призвести до повноти.

Телець
Жінки-Тільці часто мають слабкість до їжі, яка містить велику кількість крохмалю. Зокрема, це кондитерські вироби чи випічка. Жіночий гороскоп вказує на те, що жінки-Тельці дуже пишаються своїм зовнішнім виглядом, проте через нездатність відмовити собі у солоденькому легко набирають зайві кілограми.

Близнюки
Жінки-Близнюки до своєї ваги ставляться вкрай педантично. У їжу представниці цього сузір'я намагаються вживати дієтичне м'ясо, рибу, яйця та горіхи, що дозволяє їм підтримувати в тонусі роботу мозку і водночас чудово виглядати.

Рак
А ось жінки-Раки, як каже жіночий гороскоп, часто славляться своїми чудовими кулінарними талантами. Однак слабким місцем в організмі цього Зодіаку є саме шлунок і весь травний тракт. Звідси випливає, що якщо жінка-Рак не дотримуватиметься дієти, то велика ймовірність, що вона легко зможе розповніти.

Лев
Жінки-Леви люблять достаток у всьому, у тому числі й у їжі. На думку представниць цього сузір'я, якщо вже поїсти, то щиро. На жаль, цей Знак Зодіаку від природи схильний до повноти, тому якщо жінка-Лев не обмежуватиме себе в їжі і віддаватиме перевагу свіжим овочам і дієтичним продуктам, то швидко видужає.

Діва
Щодо харчування жінки-Діви дуже вибагливі, а все тому, що в більшості випадків у представниць цього Зодіаку дуже чутлива система травлення. В принципі, до повноти Діви не схильні. Набрати зайву вагу жінки-Діви можуть лише в тому випадку, якщо налягатимуть на жирні та борошняні продукти, що може послужити також причиною для захворювань травної системи.

Терези
Жінки-Терези, згідно з жіночим гороскопом, повніють з віком. У юності представниці цього Знака часто відрізняються худорлявістю, а зайві кілограми можуть набрати виключно від хорошого життя. Жінка-Терези може перестати стежити за своєю вагою в тому випадку, якщо в її житті повна гармонія та стабільність.

Скорпіон
Жінки-Скорпіони легко набирає вагу, проте так само легко його позбавляються. Організм цього Знака Зодіаку – загадка. Багато астрологи вважають, що повнота приходить до них усвідомлено, коли їхнє тіло просто вимагає запастися жирком. А коли цей період минає, жінки-Скорпіони скидають зайві кілограми, не докладаючи жодних зусиль.

Стрілець
Жінка-Стрілець дуже любить жирну та добре приправлену їжу. Більше того, якщо вірити жіночому гороскопу, то для цього Знака Зодіаку є просто непосильним завданням відмовитись від десерту або вечері, що в більшості випадків і стає причиною зайвої ваги.

Козеріг
Жінки-Козероги відрізняються неспокійним характером, що дуже впливає на їхню статуру. Ви дуже рідко зустрінете повну чи недоглянуту жінку-Козерога, оскільки цей Знак Зодіаку все у своєму житті прагне довести до досконалості. Зізнатися, люди цього сузір'я зазвичай дуже люблять смачно поїсти, проте від природи не схильні до повноти.

Водолій
Жінки-Водолії в їжі не вибагливі і часто страждають через відсутність апетиту. Жіночий гороскоп вказує на те, що розповніти вони не можуть у принципі, оскільки нерідко просто забувають вкотре пообідати.

Риби
Жінки-Риби часто страждають через брак часу та неправильне харчування. Якщо дати їм волю, то вони розпишуть все своє життя щогодини, відвівши чимало часу для того, щоб спокійно поїсти. Ось тільки в більшості випадків через завантаженість робочими проектами або домашніми справами, жінкам-Рибам доводиться задовольнятися швидкими перекушуваннями, що так чи інакше призводить до повноти.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Талисманы по фэн шуй: любовь, счастье, деньги
Талисманы по фэн шуй: любовь, счастье, деньги
Фен-шуй є найдавнішим вченням про гармонію та щастя, причому не тільки душі, а й тіла Які талісмани допоможуть....
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Поради астрологів, відображені в щоденному місячному календарі, стануть гарною підмогою для ведення справ Своє....
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас настане день яскравих вражень та несподіваних поворотів Буд....
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
16 квітня о 10:26 розпочнеться дев'ятий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
16 квітня 2024 року з'являться нові завдання та труднощі, які необхідно вирішити якнайшвидше Наполегливість бу....
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете внутрішню силу та впевненість, що зробить вас особ....
Гороскоп від Павла Глоби на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 16 квітня 2024 року віщує можливі труднощі та зміни Ключове — виявляти наполегливі....
більше матеріалів
/-0,301265001297-/ /-pc-/
Top