counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Як виконати свою мрію за місяць: складаємо карту бажань


Переглядів: 17


Як виконати свою мрію за місяць: складаємо карту бажань

Кожен з нас прагне виконання своїх заповітних бажань, але іноді на це потрібно чимало часу. Карта бажань — один із найпростіших та найефективніших способів здійснити свою мрію. З її допомогою ви зможете знайти все, що забажаєте, вже найближчим часом.

Будь-яке бажання може бути виконане. Однак не варто сліпо вірити в чудеса та покладатися на допомогу Всесвіту. Якщо ви хочете реалізувати свої мрії, необхідно набратися терпіння, а також докласти додаткових зусиль. Психологи та біоенергетики продовжують дотримуватись думки, що, зобразивши свою мрію не тільки в підсвідомості, а й на папері, ви зможете виконати її набагато швидше. У цьому вам допоможе карта бажань.

Як скласти картку бажань
Для складання карти бажань від вас не потрібно особливих умінь: необхідно лише повірити в те, що вже незабаром ваша мрія втілиться в реальність. Рекомендації експертів допоможуть вам правильно скласти карту бажань та наблизитися до своєї заповітної мрії.
Вам знадобиться:

ватман;
ножиці;
клей;
кольорові олівці;
яскраві вирізки з газет та журналів.
Перш ніж приступити до складання карти бажань, необхідно визначитися з тим, що ви дійсно бажаєте знайти. У центральну частину слід вклеїти свою фотографію, а потім за допомогою олівців описати сектори. Основними з них є:

багатство - лівий верхній кут;
слава – верхній центральний сектор;
любов - правий верхній кут;
здоров'я - східна частина;
діти та творчість - західна частина;
знання - лівий нижній кут;
робота та успіх - нижній центральний сектор;
подорожі – правий нижній кут.
Для зручності ви можете позначити сектори різними кольорами, а потім розпочати роботу з картою бажань.

Як правильно працювати з карткою бажань
Кожен сектор, розташований на карті бажань, відповідає за певну сферу життя. Щоб ваше заповітне бажання виповнилося, необхідно правильно налаштуватися та дізнатися, як працювати з картою бажань, щоб ваша мрія втілилася в реальність вже незабаром.

Працюючи з картою бажань, ви повинні бути в хорошому настрої. Намагайтеся позбутися негативних думок, а потім сконцентруйтеся на своїй мрії. Поспіх може нашкодити вам, тому слід виявити уважність та виконувати завдання поетапно.

Центральний сектор. Основний потік позитивної енергії надходить саме у центральний сектор. Психологи вважають, що саме в цій частині карти повинна розташовуватися ваша фотографія, у цьому випадку ваша мрія здійсниться набагато швидше. Крім того, в цьому секторі ви можете розмістити своє головне бажання. Для цього ви повинні написати його на папері та приклеїти на свою фотографію. Якщо ви маєте вирізку з журналу або газети, на якій зображено предмет вашої мрії, ви також можете приклеїти його до фотографії.

Багатство. У верхньому лівому куті карти розташований сектор багатства. У цій частині ви можете розмістити все, що допоможе вам позбутися безгрошів'я та покращити своє матеріальне становище. На картинках можуть бути гроші, будь-які матеріальні цінності, прикраси, дорогі апартаменти або особняки. Якщо ви хочете отримати необхідну суму, просто напишіть її в цьому секторі. Щоб прискорити результат, ви можете визначити терміни виконання вашого бажання.

Слава. Якщо для повноцінного щастя вам не вистачає суспільного визнання, вам необхідно попрацювати з верхнім центральним сектором, розташованим над вашою фотографією. У цій частині ви можете розмістити картинки, на яких зображені забезпечені та успішні люди, а також мотивуючі фотографії. Як і в секторі багатства, ви можете розмістити вирізки, на яких зображено людину в дорогому автомобілі або шикарному особняку. Намагайтеся проявити фантазію і якомога точніше зобразіть своє бажання. У цьому випадку Всесвіт обов'язково відгукнеться на ваше прохання.

Любов. Якщо ви мрієте знайти справжнє кохання, вам знадобиться правий верхній кут карти. При роботі з ним вам доведеться докладно описати своє бажання, щоб отримати очікуваний результат. Якщо на даний момент ви не маєте уявлення про те, як повинен виглядати ваш ідеальний партнер, вам необхідно самим придумати його зовнішній вигляд, характер, професійну діяльність і навіть набір якостей, які він повинен мати. Ви можете зобразити другу половинку за допомогою вирізок або просто описати словами. Чим докладніше буде ваш текстовий супровід, тим швидше ви отримаєте бажаний результат.

Здоров'я. Зліва від вашої фотографії (у східній частині) розташований сектор здоров'я. Щоб зарядити його, необхідно написати таке:

«Я завжди буду здоровою (здоровим). Я добре почуваюся і комфортно почуваюся у своєму тілі».

При необхідності ви можете змінити текстове супроводження. Якщо ви страждаєте від певних недуг, напишіть, що хочете позбутися їх.

Діти та творчість. Поява нового члена сім'ї — справжнє щастя як подружжя, так їхніх рідних. Однак іноді протягом довгого часу закохані не можуть зачати дитину і згодом просто опускають руки. Щоб виправити ситуацію, спробуйте попрацювати з карткою бажань і приділити особливу увагу західній частині картки (праворуч від вашої фотографії). У цьому секторі ви можете розмістити малюнки з дітьми, щасливими батьками чи дитячими речами. Якщо вам пощастило стати батьком і ви просто мрієте реалізувати себе в майбутньому і знайти талант, напишіть, які досягнення необхідні вам для щастя.

Знання. Іноді людина необхідна розумовий розвиток, а отримання нових знань робить її по-справжньому щасливою. Якщо ви належите до категорії таких людей, вам необхідно попрацювати з сектором, розташованим у лівому нижньому кутку. Якщо ви хочете скласти іспити, здобути освіту або ж вступити на курси, ви можете зобразити це за допомогою зображень диплома про освіту, сертифікатів або навчальних закладів.

Робота та успіх. У нижньому центральному секторі, що знаходиться під вашою фотографією, необхідно приклеїти картинку із зображенням людини, яка займається вашою улюбленою діяльністю. Також ви можете намалювати сходи, якими підніміться до бажаної посади. Щоб активувати цей сектор, спробуйте докладно описати, чим ви хочете займатися, яку зарплату отримувати і коли ви плануєте цього досягти.

Подорожі. Багато людей не бажають мати незліченні багатства, займати високу посаду і мати статус. Для них набагато важливіше отримати нові враження та подивитися весь світ. У цьому випадку вам необхідно попрацювати з сектором подорожей, який знаходиться у нижньому правому кутку. Туди ви повинні вклеїти картинки тих країн та місць, які бажаєте відвідати. Але навіть якщо ви хочете стати затятим мандрівником, не варто мати занадто багато фотографій з дорогими курортами і далекими країнами. В цьому випадку Всесвіт може не відгукнутися на ваш запит, а значить, ваше бажання не буде виконано.

Додаткові поради
Іноді навіть після складання карти бажань люди скаржаться на те, що їхні мрії, як і раніше, не втілилися в реальність. Не варто звинувачувати у всьому Всесвіт і втрачати віру в диво. Необхідно розібратися, з яких причин може не працювати карта бажань.

Не варто складати карту бажань у поганому настрої. І тут негативна енергія може перекрити позитивні енергетичні потоки. Через це ефективність картки знизиться, а отже, жодне ваше бажання не буде виконане.

Якщо ваше бажання має негативний характер і може зашкодити іншим людям, воно також не буде виконано. Ви не повинні торкатися оточуючих: можна просити лише про те, що потрібно саме вам.

Заборонено вклеювати фотографію, на якій, крім вас, зображені інші люди. Присутність сторонньої енергетики може заплутати Всесвіт і тоді ваше бажання буде перенаправлено іншій людині.

Намагайтеся розмістити карту в самій освітленій частині вашого будинку. Не рекомендується показувати її іншим людям, краще приховувати її від сторонніх очей, виняток становлять лише рідні. Тому, запрошуючи гостей, акуратно поверніть картку і добре сховайте її, а після їхнього догляду знову розташуйте її на колишньому місці.

Якщо ваші бажання змінилися, не варто вносити поправки та переклеювати фотографію. Натомість зробіть іншу карту.

Якщо ви дотримувалися всіх необхідних правил, але ваші бажання, як і раніше, не виконані, згодом зробіть іншу карту. Можливо, під час роботи з карткою ви не вірили, що ваші мрії можуть здійснитися, а робити це категорично заборонено. Будь-яка мрія може здійснитись, але для цього ви повинні щиро повірити в диво, покладатися на допомогу Всесвіту і не забувати докладати власних зусиль.

У багатьох країнах світу люди дотримуються думки, що виконати заповітне бажання можна за допомогою звичайної монетки. Щоб цей спосіб спрацював, необхідно як вірити у його ефективність, а й покладатися на мудрість наших предків. В цьому випадку вам допоможуть перевірені прикмети на щастя. Нехай усі ваші бажання здійсняться,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
більше матеріалів
/-0,35906791687012-/ /-pc-/
Top