counter
Стрічка новин
Вибрати все
6 Травня
5 Травня
Всі новини...

Тиждень тих, хто мріяв про прорив уперед: жіночий гороскоп на тиждень з 12 по 18 листопада


Переглядів: 1120


Тиждень тих, хто мріяв про прорив уперед: жіночий гороскоп на тиждень з 12 по 18 листопада

Середина листопада - прекрасний час для звершення задуманого. Знайти рішення життєвих проблем, уникнути неприємностей і не упустити удачу жінкам допоможе щотижневий астропрогноз.

Юпітер - планета, що розширює межі, - на цьому тижні активізується і допоможе представницям прекрасної статі реалізувати багато планів. Якщо ви плануєте просунутися по кар'єрних сходах, змінити життя на краще, вийти на новий рівень розвитку - то це ваша тиждень. Причому почати астрологи радять просто з понеділка: поки Юпітер перебуває з Стрільці, він має величезну силу, отже, наділить енергією і вас. До того ж Венера до п'ятниці все ще буде перебувати в ретроградним русі, і це не найсприятливіший час для того, щоб будувати особисте життя. Куди краще зайнятися нагальними справами, приділити час роботі і саморозвитку.

Жінка-Овен

Марс і Уран займуть активну позицію на цьому тижні і будуть впливати на життя жінок-Овнів. На час Овни забудуть про втому і нерішучість. Відмінним способом застосувати енергію стане творчість, ділова активність, подорожі і заняття спортом. Головне - нікуди не поспішати, щоб не заробити перевтома. Представницям Знака Овна бажано подумати про пошуки додаткового заробітку. Астрологи повідомляють, що на цьому тижні буде багато вигідних пропозицій, які в перспективі серйозно збільшать дохід.

Жінка-Телець
Зростаючий Місяць буде сприяти тому, щоб Тельці приступили до планування на майбутнє. Однак не варто виходити виключно з того, чим Тельці живуть і заробляють зараз. Настають зміни, і непогано було б подумати про те, що таїться за межами зони комфорту. Не виключено, що Тельці знайдуть нові джерела доходу або привабливі вакансії. Вівторок - єдиний небезпечний день, позначений квадратом Місяця і Урана. Крім його, тиждень вдалий для Тельців. Інтуїція підкаже правильні рішення, та й близькі дадуть добру пораду, коли в ньому виникне потреба.

Жінка-Близнюки
Жінок-Близнюків чекає суперечливий вплив планет. Проблеми можуть виникнути в особистому житті - на це вказує ретроградність Венери. Матеріальна сфера теж потребуватиме додаткових енергетичних ресурсів, адже Меркурій, що проходить складний градус Стрільця, готується увійти в ретро-фазу. На цьому тижні важливо не приймати поспішних рішень і постаратися підсилити свою енергетику. Найближчим часом жінки-Близнюки зможуть знайти впливових покровителів і інвесторів, з якими вдасться реалізувати свої плани. Найбільш вдалий день для цього - субота. 17 листопада Венера зустрінеться в Сонцем, ніж активізує потрібні механізми.

Жінка-Рак
Тиждень під заступництвом Юпітера пройде досить плідно для Раків. Він буде пов'язаний із цілим спектром можливостей, що відкриваються і важливих досягнень. Єдине, що потрібно від представниць цього Знака, - вчасно прислухатися до своєї інтуїції і не боятися приймати важливі рішення. При зацікавленості та доданих зусиллях вдасться домогтися успіху на робочому терені, зміцнити свій авторитет, домогтися розташування начальства і значно змінити умови праці. Переїзд в новий офіс або місто, перехід на більш високу посаду - все це можливо, якщо Раки поставлять перед собою таке завдання. Ось тільки для стрімкого прориву доведеться запрограмувати свою свідомість на успіх.

Жінка-Лев
Сонце подарує Левам сили і наснагу, а вплив Юпітера - захист і енергетичну підтримку. Позитивний вплив планет вказує на те, що проблеми, які до сих пір не давали спокою, можуть розчинитися самі по собі. Ці космічні об'єкти відповідають за розширення можливостей і реалізацію потенціалу, тому допоможуть швидко домогтися успіху. Творчий підхід - ось ключ до успіху на цьому тижні для Левів. Астрологи радять підійти до вирішення робочих і сімейних завдань більш креативно. Незайвим буде подивитися на поточну ситуацію з боку. Не виключено, що погляду на ситуацію під іншим кутом вистачить, щоб оптимізувати і спростити процеси, знайти вірне рішення і вихід з тупикової ситуації.

Жінка-Діва

В цілому гороскоп для жінок-Дів на поточний тиждень сприятливий, правда, кінець тижня може виявитися важким. Виною тому різка зміна полярності покровителя - в п'ятницю Марс перейде в Знак Риб. Саме тому астрологи радять Дівам здійснити всі плани до 16 листопада. В останній момент все може кардинально змінитися. На щастя, навіть а таких несприятливих обставин Діви зуміють діяти продуктивно і продумано. Тиждень сприятливий для організації або планування сімейного бізнесу і посильної матеріальної допомоги близьким. Якщо Діви давно мріяли відкрити свою справу, на цьому тижні можна скористатися такою можливістю. Головне - встигнути до п'ятниці і продумати всі деталі.

Жінка-Терези
Це чудовий тиждень для Терезів, які багато працюють, ведуть активне світське життя, багато контактують з людьми і не бояться приймати рішення. Майже весь тиждень Юпітер буде обдаровувати додатковими можливостями і всілякими бонусами. Всім іншим Терезам буде куди легше переконувати оточуючих, управляти ними і домагатися свого. Прекрасний період для оригінальних і гучних вчинків, будь-яких дій і рішень, які привернуть увагу оточуючих. Можна домовлятися про зустрічі, на які раніше не вистачало сміливості, обговорювати складні і гострі питання. Цього тижня Терезам буде під силу впоратися з будь-якими труднощами, не втративши при цьому самовпевненість, життєві сили і віру у краще.

Жінка-Скорпіон
На активність, продуктивність і настрій жінок-Скорпіонів буде впливати сильний Юпітер. Вплив покровителя подарує Скорпіонам прекрасний настрій, підвищить енергетику і життєвий тонус. У зв'язку з цим їх чекають просто приголомшливі можливості в матеріальному і приватному секторі. Приплив доходів практично гарантований. Астрологи рекомендують шукати спосіб поліпшити матеріальне становище і особисте життя, докладати зусиль і використовувати свою чарівність. Секрети і таємниці на цьому тижні зроблять життя Скорпіонів куди більш яскравим і насиченим. Не варто відразу розкривати навколишнім свої задуми, краще тримати плани в секреті, щоб потім приємно здивувати оточуючих.

Жінка-Стрілець
Вплив Марса на цьому тижні подарує Стрільцям відмінний настрій і життєвий тонус. Навіть найбільш пасивним захочеться більше рухатися і працювати. Астрологи з упевненістю заявляють, що Стрільців чекає воістину чудова тиждень, наповнена новими можливостями і успіхами. З'являться шанси підвищити свій дохід, зміцнити професійні зв'язки, привнести в життя позитивні зміни. Нестандартне мислення, яке активізує Марс, і сміливі вчинки обезоружат заздрісників і допоможуть обігнати конкурентів. Самотнім жінкам-Стрільцям вплив червоної планети також обіцяє успіх в особистому житті. Їх чекають багатообіцяючі знайомства, запаморочливі побачення і романтичні жести.

Жінка-Козеріг
Активний на цьому тижні Сатурн перебуває в Козерозі, і це може сильно змінити життя представниць цього Знака. Ймовірно, що вони нарешті отримають те, про що давно мріяли. Правда, для того щоб виконати свою мрію, доведеться попрацювати над собою: вітається самоосвіта, отримання нових навичок, особистісний ріст. Астрологи радять жінок-Козерогам згадати всі свої сміливі мрії і вкласти всі сили в їх реалізацію або підготовку до неї. Можливо, це поки лише тільки мрії, але їх вже варто почати втілювати в життя. Це одна з найбільш вдалих тижнів листопада, так що краще поквапитися і запустити механізми змін, щоб в подальшому події розвивалися за планом.

Жінка-Водолій
Жінок-Водоліїв чекає чудовий тиждень. У вівторок Сатурн сформує сприятливий аспект із Сонцем, завдяки якому представниці цього Знака зможуть впоратися із занепокоєнням, нервовим напруженням і проблемами, які заважали насолоджуватися життям останнім часом. І це далеко не все: залишкове вплив аспекту триватиме аж до неділі, що допоможе досягти успіху на всіх фронтах. Астрологи зазначають деякі хвилювання в особистому житті. Всім, хто страждає від занепаду сил і поганого настрою, слід побоюватися дестабілізуючого впливу Нептуна. Антагоніст може погіршити і без того складне становище. Впоратися з проблемою допоможе позитивне мислення, віра в краще і бойовий настрій.

Жінка-Риби

У п'ятницю, коли Венера повернеться до директного руху, в житті жінок-Риб почнеться новий етап. Можна всерйоз зайнятися плануванням кар'єрним зростанням. Риби зможуть домогтися підвищення, якщо налаштуються на позитив і активну роботу. Наполегливість і цілеспрямованість допоможуть досягти свого, а ось скромність - останнє, що потрібно в цей період.

Риби, які шукають любов або намагаються налагодити відносини з партнером, повинні пам'ятати про те, що до п'ятниці подібні спроби не увінчаються успіхом. Сфера удачі на цьому тижні - кар'єра і громадська діяльність. Зате після четверга всі задумки пройдуть вдало, особливо, якщо Риби підключать свою чарівність і харизму.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сучасні ворожіння: способи дізнатися про майбутнє в 21 столітті
Сучасні ворожіння: способи дізнатися про майбутнє в 21 столітті
Якщо ви коли-небудь ворожили, то, напевно, були впевнені, що той спосіб ворожіння, який ви обрали, має багатов....
10 слів, які приваблять щастя
10 слів, які приваблять щастя
Щоб досягти щастя в житті, зовсім не обов'язково докладати титанічних зусиль Головне — це налаштування
Як блокувати негатив людей, які вас не люблять
Як блокувати негатив людей, які вас не люблять
Подобатися всім неможливо Щоб не втрачати удачу та життєву легкість, важливо вміти блокувати негатив, що виход....
Закони карми, про які має знати кожен
Закони карми, про які має знати кожен
Карма та кармічні закони відомі людям з давніх-давен Багато хто чув про такі слова і фрази, як "миттєва карма"....
Талісмани та обереги, які не дадуть людям вас обдурити
Талісмани та обереги, які не дадуть людям вас обдурити
У сучасному світі обман і хитрість часом сприймаються як норма Нечесність є як у фінансових, так і в любовних ....
більше матеріалів
Сучасні ворожіння: способи дізнатися про майбутнє в 21 столітті
Сучасні ворожіння: способи дізнатися про майбутнє в 21 столітті
Якщо ви коли-небудь ворожили, то, напевно, були впевнені, що той спосіб ворожіння, який ви обрали, має багатов....
10 слів, які приваблять щастя
10 слів, які приваблять щастя
Щоб досягти щастя в житті, зовсім не обов'язково докладати титанічних зусиль Головне — це налаштування
Як блокувати негатив людей, які вас не люблять
Як блокувати негатив людей, які вас не люблять
Подобатися всім неможливо Щоб не втрачати удачу та життєву легкість, важливо вміти блокувати негатив, що виход....
Закони карми, про які має знати кожен
Закони карми, про які має знати кожен
Карма та кармічні закони відомі людям з давніх-давен Багато хто чув про такі слова і фрази, як "миттєва карма"....
Талісмани та обереги, які не дадуть людям вас обдурити
Талісмани та обереги, які не дадуть людям вас обдурити
У сучасному світі обман і хитрість часом сприймаються як норма Нечесність є як у фінансових, так і в любовних ....
більше матеріалів
/-1,39919090271-/ /-pc-/
Top