counter
Стрічка новин
Вибрати все
13 Травня
Всі новини...

Що таке свідомий сон і як у нього потрапити


Переглядів: 22


Що таке свідомий сон і як у нього потрапити

Свідоме сновидіння — це стан між фазами сну та неспання. Вхід у цей стан є ключем до реалізації бажаного та управління своїм майбутнім.

Щоб потрапити в свідомий сон, потрібно багато практики. Звичайні сни бачать усі люди, але потрапити саме в свідоме сновидіння може далеко не кожен. Іноді трапляється так, що люди, не вдаючись до жодних практик, потрапляють в свідомий сон, але це відбувається вкрай рідко.

Що таке свідомий сон

Під час усвідомленого сновидіння свідомість людини змінюється, дозволяючи керувати діями уві сні і тим самим реалізувати свої бажання та потреби. За допомогою усвідомленого сну можна змінювати свій стан не лише на психологічному рівні, а й на фізичному.

Навіть психологи визнали усвідомлений сон як реальність, яка допомагає людині керувати своїми емоціями та психічним станом . Такий стан дозволяє змінювати характер снів та їх зміст. Прокидаючись після такого сновидіння, людина може його не пам'ятати, але відчувати на собі фізичний та духовний приплив сил, потяг до дій та гарний настрій.

Як потрапити в свідомий сон

1. Медитація. Однією з найефективніших практик є медитація. Найкраще медитувати перед сном. Якщо робити це регулярно, то для того, щоб увійти в свідомий сон, більше не знадобиться жодна інша практика.

2. Довгий сон. Якщо відводити для сну всього кілька годин на добу, навряд чи можна досягти усвідомленості в сновидіннях. За словами практиків, що довше людина спить, то більша ймовірність потрапити в усвідомлений сон. Звичайно, в наш час далеко не кожен може дозволити собі спати довго, але для ефекту необхідно проспати хоча б 10-12 годин.

3. Встановлення. Цей метод також дуже ефективний і дуже простий. Щоб побачити свідоме сновидіння, необхідно перед сном давати собі установки, а найголовніше — представляти те, що ви хочете побачити уві сні.

Протягом дня також можна займатися своїми справами, але постійно уявляти, що на даний момент ви уві сні. Зрештою ви зможете запрограмувати свій мозок і під час сну впадете у свідоме сновидіння.

4. Запам'ятовування снів. Дуже важливо аналізувати та запам'ятовувати кожен свій сон. Спочатку це може бути важко, але згодом ви помітите, що все частіше почали запам'ятовувати свої сни. Дивно, але такий метод допомагає запам'ятовувати не тільки останній сон, який вам снився, а й усі попередні, яких може бути багато протягом усього сну. Даний метод згодом допоможе навчитися входити в свідомий сон та керувати ним.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
5 сигналів Всесвіту, що передвіщають приємні зміни незабаром
5 сигналів Всесвіту, що передвіщають приємні зміни незабаром
Наше життя — це постійна зміна чорних та білих смуг Якщо зараз ви не задоволені своїм становищем, настроєм та ....
Гороскоп на тиждень з 13 по 19 травня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 13 по 19 травня 2024 року
Людина так влаштована, що їй хочеться знати все наперед Гороскоп на період з 13 по 19 число не передбачає майб....
7 найнебезпечніших днів у травні 2024 року
7 найнебезпечніших днів у травні 2024 року
Далеко не всегда звезды и планеты приносят нам радость и удачу Узнав о том, какие пять дней в мае будут самыми....
Місячний день сьогодні 13 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 13 травня 2024 року
Щодня Місяць змінює своє становище, тому деякі заплановані справи можуть обернутися неприємностями Уникнути ць....
Гороскоп на 13 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 13 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто звернути особливу увагу на комунікацію Можливо, ви буде....
більше матеріалів
/-0,39423799514771-/ /-pc-/
Top