counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Шансів взяти своє мало, але... Жіночий гороскоп на квітень 2019 року


Переглядів: 87


Шансів взяти своє мало, але... Жіночий гороскоп на квітень 2019 року

Найважливішою планетою в цьому місяці для жінок буде Венера, яка затишно розташувалася в Знаку мрійливих Риб. Планета любові і краси протегує легкості, флірту, ніжності, так що багатьом у квітні найкраще відмовитися від енергетичних прив'язок, надлишкової емоційності, зацикленості на чомусь конкретному. Венера в Рибах буде проти зайвого напору, тому не рекомендується вступати з нею в протистояння: шансів взяти своє буде мало. Трохи жіночої легкості в справах і кар'єрі, трохи більше чуйності і ніжності до близьких, а також любов до себе зроблять життя більш щасливим і гармонійним.

Жінка-Овен
Овнам удача буде посміхатися практично кожен день з 1 по 20 квітня. Їх покровитель Сонце виділяє сприятливу енергетику, яку можна направити в будь-який русло. На початку і середині місяця представницям цього Знака вдасться вирішити всі заплутані справи і налагодити відносини з сім'єю, дітьми і коханим.

Однак в кінці місяця Сонце покине сузір'я Овна, а значить, надмірна активність з 20 по 30 квітня може виявитися безрезультатною або викликати нездужання. Інтуїція допоможе подолати проблеми цього складного перехідного періоду.

Жінка-Телець

Квітень - час створення міцного фундаменту на майбутнє, період активної роботи і зростаючого процвітання. Саме в цьому місяці Венера подарує представницям Знака Тельця багато шансів почати нове життя, особливо якщо нинішній стан справ їх не влаштовує. До 19 числа жінкам-Тельцям необхідно визначитися з цілями і розвинути активність, щоб підготуватися до різкої зміни планетарної енергетики.

З 20 по 30 квітня Венера пробуде в Знаку Овна, зробивши кінець місяця важким і проблемним періодом. На щастя, активність, проявлена ​​Тельцями, дозволить уникнути проблем у несприятливі дні.

Жінка-Близнюки
Жінок-Близнюків чекає місяць активізації Марса. Червона планета відвідає їх сузір'я і на весь місяць затримається в ньому. Вплив агресивного Марса принесе з собою закінчення періоду, коли можна було спокійно плисти за течією, підкоряючись обставинам або своїм миттєвим поривам. У квітні Близнюків чекає час відповідальності, рішучих дій і приємного усвідомлення, що життя змінюється на краще.

Уникнути труднощів навряд чи вийде, проте зустріти їх потрібно з гордо піднятою головою. Астрологи радять налагодити теплі стосунки з близькими, бути уважніше, намагатися гасити егоїстичні нотки. Чим більше часу Близнюки проведуть в роботі над собою, тим менше у них буде приводів розчаровуватися в людях і житті.

Жінка-Рак

Ракам в квітні може перешкодити надмірна емоційність, підігріта активної Венерою. Вплив планети може погіршити душевний стан або підштовхнути до небажаних думок і вчинків. Крім того, звички стануть сильнішими, як і прихильності, що буде обмежувати і перешкоджати втіленню намічених планів. Щоб цього уникнути, експерти сайту dailyhoro.ru радять займатися вправами, що знімають стрес і негатив.

Венера пробуде в Рибах до 19 квітня, після чого переміститься в Овна, і жінки-Раки повернуться до звичного життя. Якщо Раки не розгубився залишки активності, то зможуть встигнути на останній поїзд, який доставить їх прямо на щастя і любові.

Жінка-Лев
Цей місяць подарує жінкам-Левам підтримку Сонця. Енергетика покровителя до 20 квітня буде бити через край, що дозволить вийти з тіні і зайнятися найважливішими справами. Астрологи радять Левам приготуватися до зльоту - на них чекають кардинальні зміни в житті, незалежно від того, хочуть вони цього чи ні. Уже в перших числах квітня перша партія змін не залишить Левиця часу нудьгувати: нові плани, перспективні можливості, увагу протилежної статі, цікаві пропозиції та грандіозні перемоги почнуть змінювати один одного мало не щодня.

Леви зможуть домогтися реального успіху, якщо будуть трохи більш виконавчими і захопленими. Найголовніше в квітні - не відштовхнути від себе коханої людини і старих друзів. Ризик цього дуже підвищений, особливо в кінці місяця.

Жінка-Діва
Дів чекає показовий місяць: їх дії безпосередньо вплинуть на подальше життя. Астрологи радять боротися за своє щастя, адже така можливість випадає далеко не завжди. Якщо останнім часом жінки-Діви відчували себе пригнічено і переживали невдачі в різних сферах, то в наступаючому місяці морок розвіється, а горизонт виявиться чистіше, ніж будь-коли.

Цікавий момент, про який попереджають астрологи: біля керма буде перебувати Марс, який змінив енергетику. Планета увійшла в сузір'я Близнюків, а значить, всі події даного періоду будуть цілком і повністю залежати від справжніх бажань Дев. У цей час особливу цінність представляє вміння прислухатися до своєї інтуїції.

Жінка-Терези
Спочатку про хороше - Юпітер у Стрільці не залишить жінок-Терезів без грошей. Навіть незважаючи на те, що 10 квітня він стане ретроградним, місяць в цілому буде сприятливий для фінансових справ і операцій з грошима. Завдяки впливу Юпітера Ваги зможуть вирішити багато фінансових труднощів і і навіть зібрати кругленьку суму, яку можна буде витратити на втіху.

Погані новини - Венера в Рибах принесе з собою не тільки позитивну енергетику і активність, а й домашні клопоти і проблеми в стосунках. Проблеми особистого характеру торкнуться в першу чергу відносини з дітьми та представниками старшого покоління. Через це представниці Знака можуть зробити необачний вчинок, який призведе до додаткових проблем в сім'ї. Можна показати свій бойовий настрій і погіршити відносини з близькою людиною, а можна проявити трохи більше терпимості і опинитися у виграшному становищі.

Жінка-Скорпіон
Більшу частину місяця жінкам-Скорпіонам доведеться розраховувати тільки на себе і свої сили. Щоб справи зрушили з мертвої точки, астрологи радять милим дамам підвищувати свою енергетику і гнати геть погані думки. Союзник Марс відзначений перебуванням в Знаку Близнюків, що може викликати ряд проблем і неприємностей, особливо в особистій сфері.

Згідно жіночому зодіаку, квітень - не найкращий період для духовного розвитку. Прийшов час подумати про розвиток матеріальному і професійному. Саме в цих сферах Скорпіонів чекає успіх, залишилося лише заручитися підтримкою фортуни, скориставшись цими простими техніками.

Жінка-Стрілець
Стрільцям потоки сприятливої ​​енергетики в цьому місяці забезпечить Сонце, яке буде проходити через королівський градус Овна. Це означає, що з 1 по 20 квітня в житті представниць цього Знака буде присутній фактор везіння. Астрологи радять не соромитися і проявляти активність, привертати до себе увагу протилежної статі.

Жінки цього Знака зможуть домогтися всього, якщо будуть вірити в себе і переслідувати особисті цілі. Апрель, за версією астрологів, не той місяць, коли можна ставити в пріоритет сімейні і ділові обов'язки, відмовляючи собі у вільному виборі. Сонячне вплив сприяє самостійності: прийшла пора відпустити віжки і сконцентруватися на тому, чого хоче ваша душа.

Жінка-Козеріг

На Козерогах позначиться вплив Сатурна, який в цьому місяці енергетично нестабільний, тому що ввійшов в ретро-фазу. З цієї причини представницям цього Знака бажано уникати конфліктних ситуацій і помилок. Це дозволить зберегти удачу і не вибитися з звичним життям і розміреного життя.

У минулі місяці Сатурн підтримував Козерогів своїм впливом, допомагав досягати успіхів у творчості, кар'єрі, особистому житті. У квітні представницям даного Знака доведеться діяти без допомоги і контролю цієї владної планети, тому іноді їх можуть відвідувати негативні емоції і сумніви. Виключити часті перепади настрою і негативні емоції допоможе спеціальна медитативна практика для жінок.

Жінка-Водолій
Для жінок, народжених під сузір'ям Водолія, місяць виявиться досить сумбурним, але цікавим. Їх антагоніст Сонце посилений перебуванням в Знаку Овна, а союзник Сатурн рухається назад. Дані астрологічні тенденції вказують на те, що багато зміни в житті можуть мати негативний окрас, але уважність і обережність допоможуть утриматися на лідируючих позиціях. Особливу пильність слід проявити жінкам, чия робота пов'язана з точними розрахунками.

Доленосних поворотів не слід чекати раніше 20 квітня. На щастя, після 20 числа негативні тенденції спадуть, що дозволить Водоліям самостійно вибрати шлях розвитку. Головне - впроваджувати зміни плавно, з оглядкою на набутий досвід і знання.

Жінка-Риби
Квітня Риб пройде в приємних справах і турботах. Венера, їх покровитель, знаходиться в дуже вигідному положенні, що зобов'язує використовувати будь-які можливості стати щасливішим. Будь-яка ініціатива вітається, правда, лише до 20 квітня. Після планета-покровитель покине Знак Риб, перейшовши в вогняного Овна. Події останньої декади місяця можуть повністю вийти з-під контролю. З 20 по 30 квітня Рибам необхідно зберігати спокій і холодною голову, інакше вони ризикують накликати на себе зайві проблеми.

Місяць, за винятком останніх 10 днів, варто присвятити себе, духовному і творчому зростанню, налагодженню зв'язків і знайомств. З 20 квітня краще націлитися на збереження і поліпшення старого, ніж на придбання нового.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів
/-1,0576329231262-/ /-pc-/
Top