counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Турмалін: значення та властивості каменю


Переглядів: 12


Турмалін: значення та властивості каменю

Незважаючи на те, що багато каменів мають схожі властивості, вони можуть приносити удачу та щастя різним людям. Турмалін — один із найнезвичайніших каменів-талісманів. Це стосується не лише його зовнішнього вигляду, а й властивостей.

Турмалін — це один з каменів, які допомагають підвищувати енергетику та підвищувати енергетику і підвищувати енергетику. життєвий тонус. Фахівці з біоенергетики зазначають, що зовсім не обов'язково знімати цей камінь, тому що він допомагає навіть швидше засинати.

Енергетика та властивості турмаліну

Зовні камінь дуже гарний. Існують турмаліни різних забарвлень. Він може бути прозорим, схожим на лід, у який крапли фарби. Він буває рожевим, темно-зеленим або світло-зеленим, сірим, жовтим, блакитним.

Це камінь Сонця, тобто несе у собі енергетику стихії Вогню. Він є джерелом гарного настрою та здоров'я. Він може очищати енергетику людини, знімати псування, відводити пристріт.

Цей камінь покращує роботу нервової системи, допомагає уникати стресів, тому такі камені корисно носити як прикраси на важливі зустрічі, співбесіди, іспити, побачення. Багатьом людям камінь дарує можливість передбачати майбутнє.

У симбіозі з медитаціями камінь може допомогти позбутися втоми та апатії після важкого робочого дня або тривалих конфліктів і негараздів. Камінь допомагає миритися закоханим та родичам, причому зовсім не обов'язково носити його одразу всім. Це може робити лише хтось один у сім'ї, у колективі.

Яким знакам зодіаку підходить турмалін

У принципі, цей камінь підійде всім без винятку, просто деяким знакам він потрібний трохи більше. Це стосується, наприклад, Риб. Представники водної стихії схильні до переживань і часто відчувають поганий настрій. Турмалін допоможе легше переживати негативний досвід, а також справлятися зі стресовими ситуаціями.

Козерогам, які часто відчувають втому, турмалін допомагає уникати енергетичного виснаження та швидше відновлювати сили. Також камінь дає змогу краще розуміти оточуючих, активізує інтуїцію.

Вагам турмалін вказує правильний шлях у житті, допомагаючи дивитися на світ об'єктивно. Камінь збільшує і без того чималу привабливість Терезів, допомагаючи людям цього Знака швидше зближуватися з оточуючими.

Зрештою, всім знакам стихії Вогню — Стрільцю, Леву та Овну — турмалін дає найбільше переваг. По-перше, представники стихії Вогню витрачають багато сил, які відновлюються швидше під впливом турмаліну. По-друге, цей мінерал допомагає у важкі хвилини не втрачати самовладання і не перегоряти емоційно.

Якщо ви відчуваєте, що ваш душевний стан погіршився, турмалін виправить цю проблему. Йому знадобиться зовсім небагато часу для співбудови з вашими енергетичними ритмами та потоками — близько години-двох. Це універсальний камінь, який не має негативних властивостей.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,34420204162598-/ /-pc-/
Top