counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню


Переглядів: 48


Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню

Усім нам не подобається бути ошуканими. Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за допомогою спеціальних ворожінь. Це легкий спосіб з'ясувати, наскільки чесна з вами кохана людина.

Ви можете не допустити брехні, користуючись талісманами та оберегами від обману, але не завжди ми надійно захищені від тих, хто говорить одне, а думає інше. Настав час дізнатися, як можна переконатися у чесності людини чи спростувати її.

Ворожіння на гральних картах

Для цього найпростішого гадання вам знадобиться нова колода карт, якої не грали. Якщо у вас є спеціальна колода для ворожінь, це добре. Є лише одна важлива умова для цього ворожіння — не виробляти його в Повний місяць і за день до або після нього, оскільки воно буде найменш точним. У період нового Місяця воно, навпаки, буде найточнішим. Ворожити по картах краще не частіше ніж один раз на тиждень.

Перемішайте добре колоду карт. Після цього вам потрібно подумати про ту людину, чесність якої ви хочете перевірити. Про себе чи вголос назвіть його ім'я. Потім викладіть верхні десять карток лицьовою частиною вгору. Порахуйте кількість чорних та червоних мастей. Чорні означають брехню, а червоні — правду. Якщо їх порівну чи червоних більше, це добрий знак. Рідко буває так, щоб усі були червоні, але це вказує на те, що людина від вас взагалі нічого не приховує. Якщо є чорні карти, але їх п'ять або менше, людина може обманювати вас, але вона не робить цього для наживи або егоїстичних спонукань.

Якщо ж чорних карток більше, це вже привід задуматися. Брехня цієї людини, швидше за все, вже не на порятунок, а для суто особистої вигоди. Якщо шість чорних карт, то брехня може бути не критичною. Коли на стіл виходять усі чорні карти, це означає, що вами можуть користуватися та маніпулювати. Людині довіряти не можна в жодному разі.

Ворожіння на чесність чоловіка чи дружини

Це ворожіння може використовуватися як перевірка на вірність. Якщо у вас є підозри з приводу того, наскільки вірною чи чесною є ваша кохана людина, вам варто скористатися методикою перевірки за допомогою обручки. Зніміть кільце і протягніть нитку. Після цього опустіть його у воду, а потім потримайте буквально пару секунд над вогнем, промовивши змову: Усю правду дізнаюся про те, хто зі мною пов'язаний. Нехай відкриється мені таємниця, щоб небеса розкажуть про чесність того, кого люблю я всім серцем. Амінь».

Після цього витягніть ліву долоню, а правою візьміться за обидва кінці нитки, підвісивши кільце прямо над рукою. Швидше за все, воно крутитиметься, але якщо воно робитиме це швидко, значить вам брешуть. В іншому випадку можете не переживати.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,33391308784485-/ /-pc-/
Top