counter
Стрічка новин
Вибрати все
10 Травня
9 Травня
Всі новини...

Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій


Переглядів: 21


Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій

Запам'ятовувати сновидіння може кожен із нас, навіть якщо здається, що це неможливо. Проста методика допоможе запам'ятовувати не лише сюжет, а й важливі деталі, які допоможуть при тлумаченні побаченого уві сні.

Занурюючись у сон, ми бачимо безліч цікавих сюжетів, деякі з яких хотілося б пам'ятати після пробудження, проте часто звук будильника або інший сторонній шум перериває казку, і свідомість буквально стирає те, що здавалося особливо важливим. Експерти рекомендують використовувати методику, яка допоможе не тільки запам'ятовувати сни, але й керувати ними, щоб отримувати відповіді на хвилюючі питання і перетворювати кошмари на приємні сновидіння.

Запам'ятати сновидіння можна завдяки простим діям. Послідовність і старання допоможуть пам'ятати про те, що снилося або згадати сюжет згодом у найдрібніших подробицях.

1. Перший крок — це тренування уваги. Для цього підійде простий погляд у вікно. Оглядаючи пейзаж, потрібно зосередитися на деталях: на кольорі машини, що проїжджає, кількості дерев, одязі людей, що проходять повз, обрисах хмар. Таке тренування покращить пам'ять та допоможе запам'ятовувати більше інформації. Тренуватися можна і під час прогулянки: кількість лав у парку, покриття доріжок, колір метелика, що пролітає повз. Всю цю інформацію потрібно запам'ятати, а потім записати в блокноті якнайбільше подробиць. Таке тренування привчить запам'ятовувати деталі, у тому числі й уві сні.

2. Другий крок — це блокнот та ручка, покладені біля ліжка. Прокидаючись уночі, треба записувати все, що запам'яталося. Аналіз записів із ранку допоможе згадати додаткові деталі. Кожен сон, записаний у блокнот — це ще один шматочок пазла, який складеться в цілу картину з часом.

3. Третій етап — це сни, якими можна керувати. Уві сні ми можемо змінювати сюжет на власний розсуд, і зробити це зовсім не так складно, як здається. Щоб сни стали усвідомленими, важливо дотримуватися цієї техніки.

4. Ще одна важлива деталь для того, щоб сон запам'ятався, — плавне пробудження. Якщо сон перервався через подразника, то свідомість перемикається і сон ніби стирається, коли мозок намагається проаналізувати ситуацію та визначити джерело роздратування. Потрібно розпочати з вихідних, коли можна виспатися і прокинутися без різкого пробудження.

5. Останній етап — це . Важливо дотримуватись режиму, щоб фази швидкого та повільного сну тривали достатню кількість часу. Підготовка до сну також важлива: увечері потрібно виключити активне проведення часу та перегляд передач, здатних вплинути на настрій і сильно впливають на емоції. Розслаблююча ванна, догляд за собою, легке перекушування і тепла постіль без перегляду стрічок новин допоможуть спокійно заснути, виспатися і запам'ятати все, що наснилося.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 10 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 10 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ви відчуєте себе особливо енергійним та рішучи....
Гороскоп від Анжели Перл на 10 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 10 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
За прогнозами відомого астролога Анжели Перл, п'ятниця, 10 травня 2024 року, обіцяє бути світлим, щасливим та ....
Сон у ніч з 9 на 10 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 9 на 10 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
10 травня о 4:55 розпочнеться третій місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Павла Глоби на 10 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 10 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Свіжий гороскоп на 10 травня 2024 року від Павла Глоби надасть можливість кожному дізнатися, який день чекає н....
Гороскоп на 10 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 10 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Не довіряйте вашій особистій інформації нікому, а також інформації про ваших родичів У громадських місцях уник....
більше матеріалів
/-0,39053702354431-/ /-pc-/
Top