counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Яких людей варто уникати, щоб досягти успіху і щастя в житті


Переглядів: 575


Яких людей варто уникати, щоб досягти успіху і щастя в житті

Ось одна з моїх улюблених цитат Джима Рона: «Ви - це середнє з п'яти людей, з якими ви проводите більше всього часу». Ці слова відкрили мені очі на той факт, що люди, з якими ми проводимо весь вільний час і яких ми вважаємо друзями, можуть володіти куди більшим, ніж ми вважали раніше, впливом на прийняті нами рішення і, відповідно, на нашу успішність ( або її відсутність).

На жаль, далеко не з усіма людьми корисно спілкуватися, і далеко не всі вони підштовхують нас до того, щоб стати краще. Сама присутність деяких людей може не дати нам піти за своєю мрією.

1. Скаржники.
Скаржники - це люди, які постійно скаржаться на те, яка у них погана життя, робота, і все інше. Вони постійно скаржаться на все, що завгодно, але ніколи і ні за що навіть пальцем не поворухнуть, щоб щось зробити з цього приводу. Суспільство скаржника може вплинути на вас самим негативним чином - з часом ви цілком можете почати думати, що в його скаргах є резон, і мало-помалу його негативний образ мислення заразить і вас.

2. Люди, яким усі винні.
Це люди, що з якихось причин щиро вважають, що всі навколо, і навіть сама доля, їм винні і зобов'язані - наприклад, що їм не потрібно чогось добиватися, працювати заради чого б то не було, адже друзі, родичі і улюблені повинні забезпечити їх усім, що їм потрібно.

А ще вони намагаються нав'язати цей світогляд і вам - навіщо до чогось прагнути і чогось добиватися, якщо навколо стільки інших людей? Самі запропонують, і самі все дадуть, а якщо не дадуть, то треба вимагати.

3. Конформісти.
Конформісти - найпоширеніші з усіх токсичних особистостей, і їх небезпеку часто недооцінюють. Це ті люди, які давно змирилися з накладеними на них обмеженнями і навіть не думають про те, щоб вийти за їхні межі.

У них просто немає ніяких прагнень, вони не мріють досягти якоїсь мети, і вони не роблять нічого, здатного похитнути сформований статус кво. Вони не живуть, а існують, немов роботи. Прокинутися, дістатися до ненависної роботи, відпрацювати там вісім годин, повернутися додому, поспати, повторити - і так до самої смерті.

4. Любителі повеселитися.
Це ті люди, які веселяться і розважаються п'ять днів на тиждень, і шкодують про те, що не можуть це робити всІ сім. Люди, які щиро вважають, що якщо цього вечора вони не вибралися в клуб або на вечірку, день минув даремно. Так, товариство такої людини може бути кумедним і веселим, але стережіться - вони теж здатні збити вас зі шляху, що веде до мети.

5. Ті, хто сумнівається.
Люди, що сумніваються, тиснуть своїм негативом, огортаючи ним, немов киселем. Вони здатні підрізати крила будь-яким мріям і прагненням. Вони уважно вислухають розповіді про ваші плани, а після, похитавши головою, зітхнувши, пояснять вам, чому, на їхню думку, ця ідея не з кращих і що не варто занадто надіятися. Вони з тих, хто вірить, що для того, щоб домогтися чогось значимого, треба бути кимось особливим, а звичайній, середній людині це не під силу.

Оточіть себе людьми, які підтримають вас у будь-якій ситуації. Які будуть безмірно раді, якщо ви все-таки досягнете своєї мрії. І які будуть залишатися поруч і в хороших, і в поганих ситуаціях. Від цього безпосередньо залежить, чи зможете ви домогтися успіху. Источник.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
більше матеріалів
/-0,34872102737427-/ /-pc-/
Top