counter
Стрічка новин
Вибрати все
6 Травня
5 Травня
4 Травня
Всі новини...

7 защитных оберегов, которые доступны каждому


Переглядів: 15


7 защитных оберегов, которые доступны каждому

У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності. Використання оберегів та захисних талісманів вирішить проблему появи раптових невдач.

Захисні обереги не завжди є чимось унікальним та важкодоступним. Більшість із них можна зробити самостійно, причому своїми руками та з підручних речей. Головне — це знати, як робити такі талісмани та як використовувати їх правильно.

Енергетичний захист

Захистні обереги допомагають запобігти появі проблем, вони захищають не лише від пристріту, прокляття, поганого слова, а й від того, що експерти називають поганою енергетикою. Проблема в тому, що далеко не всі люди, що оточують нас, позитивно впливають на нас. Їхній негатив може переходити до інших, а без надійного оберегу ви будете повністю беззахисні. Ці так звані енергетичні вампіри всюди &mdash ; на роботі, на вулиці, у магазинах. Вони можуть заражати своїм негативом та харчуватися вашою енергією, причому іноді навіть не підозрюючи про це.

Погана енергетика може стати причиною хвороби чи проблем. Дбати про підтримку високого рівня енергетики необхідно завжди, щоб вас супроводжували лише успіх та благополуччя.

Доступні обереги

Захисні талісмани, амулети та обереги можна зробити вдома, своїми руками та з підручних речей. Вони будуть не гірші за ті, що вам запропонують купити.

Булавка: шпилька захистить вас від пристріту. Можна прочитати спеціальні змови активації цього захисного талісмана. Ось один із них: «Дай мені сил, булавочка, щоб заздрість чужа мене не наврочила, щоб слово погане мене не прокляло». Заряджати шпильку найкраще на Повний місяць. Раз на місяць читайте змову, знімаючи шпильку і кладучи її під подушку. Вранці знову надягайте та успішно користуйтеся ще 30 днів сильним захисним предметом. Приколюйте шпильку в непомітне місце на одязі і дивіться, щоб він вас не поранив.

Монети:Монети допоможуть уникнути фінансових невдач. Щоб зарядити талісман і зробити із звичайної монети надійний грошовий щит, покладіть монетку на землю у горщик із рослиною. Земля насичує монету силою. Не забудьте помітити монету, щоб дізнатися про неї серед інших і не віддати випадково в магазині. Можна носити її окремо, у спеціально зшитому маленькому мішечку або кишеньці з червоної тканини. Крім захисту, монетка подарує вам і удачу в грошових справах.

Червона нитка: це чудовий талісман, який відомий у багатьох культурах, наприклад, у фен-шуй. Східне вчення каже, що червоний колір відганяє нечисту силу, а також є чудовим магнітом для позитивної енергії Ці. Червоні нитки можна розвісити перед вхідними дверима, а можна використовувати і для інших цілей. А можна носити її на лівій руці на зразок браслета, щоб негативні потоки обгинали вас стороною. Нитка у такому разі потрібна вовняна.

Кільце: кільця є одними з найкращих захисних талісманів. Вони універсальні у всіх сенсах, родові персні навіть можуть передаватися від одного родича іншому. Таке кільце зазвичай приносить удачу, але якщо з його власником раніше щось трапилося, краще обмити кільце в солоній воді (дивіться, щоб та не пошкодила матеріал). Можна заговорити і нове кільце, щоб воно накопичувало в собі позитив, а негатив відкидало. Носити його потрібно буде завжди, щоб не припиняти процес накопичення енергії та сили. Змова для нового кільця звучить наступним чином: «Силою всього сущого заклинаю тебе на накопичення сили в ім'я добра та добрих намірів». Після цього протягом семи днів на ніч кільце потрібно класти в склянку з холодною водою, в якій розчинено щіпку солі. Старі кільця краще також піддавати цьому впливу протягом тижня.

Соляний мішечок:сіль сама по собі є прекрасним протиставленням усьому темному та нечистому. Вона захищає буквально від усього — від пристріту, прокльонів, невдач, негативних програм. Її можна використовувати не тільки в будинку, а й поза домом, як захисний оберіг. Цей оберіг зробити дуже просто. Купуйте або зробіть самі маленький мішечок. Насипте туди сіль і щільно зав'яжіть, щоб не прокидати жодної крихти. Коли оберіг буде готовий, прочитайте просту змову: «Сіль для щастя, сіль від бід». Потім просто покладіть мішечок або в кишеню, або в сумку, яка завжди з вами. Якщо з якоїсь причини сіль прокидалася, киньте щіпку через ліве плече: мабуть, ваш мішечок-оберіг відвів від вас велику біду. Варто зробити новий і не зволікати з цим.

Будь-яка прикраса: будь-яку прикрасу можна використовувати як сильний оберіг, бо дорогоцінні камені та метали завжди актуальні в цьому плані. Їх навіть не потрібно заряджати. Якщо у вас є улюблена каблучка з каменем, сережки, намисто або браслет, то сила природи завжди буде на варті вашого спокою. Існують і ритуали, щоб прикрасу зробити амулетом.

Ключ: купити непотрібний ключ, який нічого не відкриває. Нехай він буде маленьким та непомітним. Ще з давніх-давен ключі були якщо не магічними, то вже точно важливими для благополуччя предметами. Маги використовували їх як захист від заклинань та злих духів. Зараз ключики можна класти біля вхідних дверей у коридорі або вішати на стіни поруч із виходом, щоб оберігати житло від негативу. Щоразу, коли ви виходите з дому, потрібно говорити ключику: «Будинок мій охороняй, зло і біди відганяй».


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Астролог Павло Глоба розкрив гороскоп на 6 травня 2024 року, застерігаючи від непідконтрольного перебігу подій....
Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
6 травня 2024 року, згідно з астрологічними прогнозами Тамари Глоби, для багатьох знаків зодіаку обіцяє бути д....
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
Віщий сон: як його побачити?
Віщий сон: як його побачити?
Считается, что вещие сны – прерогатива избранных С этим утверждением можно поспорить
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
більше матеріалів
/-0,34745693206787-/ /-pc-/
Top