counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Змови та обереги на удачу


Переглядів: 12


Змови та обереги на удачу

У давнину для залучення удачі використовували сили чотирьох елементів природи: води, вогню, землі та повітря. Кожен елемент мав певні властивості. Наприклад, вода очищала від негативу і створювала сприятливі умови для успішних починань, вогонь поліпшував здоров'я, вітер сприяв розвитку успіху, а земля втілювала задумане в реальність. З іншого боку, всі ці елементи відповідають певні сфери життя. Сили води принесуть успіх у кар'єрі, сили повітря – у творчості, вогонь захистить від ворогів та бід, а земля дасть матеріальний добробут та допоможе у бізнесі. У магічних ритуалах можна задіяти відразу всі природні сили, це прискорить процес виконання задуманої справи.

Існує безліч змов та оберегів, які приносять удачу. Більшість із них засновані саме на чотирьох елементах. Почніть ритуал на Місяці, що наростає. Візьміть горщик і насіння рослини. Вибір рослини залежить від ваших переваг та умов вирощування, але квітку потрібно вибирати за вашим гороскопом. Посадіть у землю насіння з такими словами: «Ти – удача моя. Я кладу тебе в ґрунт, щоб ти виросла великим і міцним. Як ти будеш рости, так і я матиму успіх і везіння. Після цих слів сформулюйте вголос, яких успіхів вам хотілося б досягти. Попросіть цього у насіння і закопайте його в землі. Поставте горщик з вашим успіхом на найвидніше і сприятливе для зростання квітів місце. Запам'ятайте: тепер ваша удача безпосередньо пов'язана з цією рослиною. Як ви за ним доглядатимете, так і складатимуться ваші справи. Щодня необхідно приділяти своїй квітці небагато часу і не тільки поливати її, а розмовляти з нею, хоч би подумки. Найчастіше посміхайтеся йому, говоріть добрі слова, хвалите його перші пелюстки та паростки. Земля даватиме йому основу і силу, а вода – ndash; необхідне підживлення енергією. Коли рослина виросте, то ви відчуєте, як змінилося ваше життя. Але навіть якщо всі ваші бажання здійснилися, про рослину не варто забувати, а то ваше везіння може піти від вас.

У залученні удачі також використовують обереги. Вони посилюють потенційні можливості, надають енергії та відганяють негатив. Наші древні пращури використовували як такий оберег ромб з камінням гематиту. У старі часи він приносив своєму власнику гарний урожай та здорове потомство. Сьогодні його можна використовувати для залучення успіху в бізнесі, у фінансових питаннях та любові.

Ще один сильний оберіг успіху – це вузол. У слов'янській культурі вузли наділялися великою силою, проте їхня дія була неоднозначною. Оберіг у вигляді вузла міг приваблювати як удачу, і нещастя. Щоб заручитися магічною підтримкою цього оберегу необхідно самостійно зав'язати шнурок на дев'ять вузлів. У цьому необхідно уявити картину свого успіху. Кожен вузол символізуватиме конкретну складову вашого успіху. Зав'язуючи кожен вузол, необхідно вимовити такі слова: В'яжу вузли на удачу свою. Перший вузол мені допоможе в починаннях, другий вузол визначить долю, третій додасть сили, четвертий зміцнить їх, п'ятий вузол направить, шостий пожвавить, сьомий поверне втрачене, восьмий вузол – ndash; це я, дев'ятий – удача моя».


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,4219229221344-/ /-pc-/
Top