counter
Стрічка новин
Вибрати все
6 Травня
5 Травня
4 Травня
Всі новини...

Нефрит: магічні властивості каменю


Переглядів: 51


Нефрит: магічні властивості каменю

Кожен дорогоцінний або напівдорогоцінний камінь має свої магічні властивості. Це стосується й нефриту. Він має особливі сили, які допомагають досягати успіху в різних сферах життя.

Нефрит — це напівдорогоцінний камінь, який часто використовують при створенні прикрас. Він має зелений, насичений колір та особливу енергетику. У сукупності всі переваги цього каменю роблять його відмінним вибором як для тих, хто слідує за красою, так і для тих, хто бажає взяти щось більше. Короткий опис більшості відомих магічних каменів допоможе вам швидко зорієнтуватися в типах мінералів, їх призначенні та властивостях.

Властивості нефриту

Основні характеристики цього каменю: зелений колір, неперевершена серед мінералів міцність, скляний блиск.

Ці властивості визначаються наявністю заліза, кальцію та магнію у структурі каменю. Залежно від присутності домішок, нефрит іноді може мати червоне або синє забарвлення. Це дуже рідкісне каміння, яке високо цінується серед колекціонерів.

Використовується як прикраси, хоча через свою міцність у давнину він зазвичай був основною частиною холодної зброї. Зберігати Нефрит краще акуратно через його вразливість до забруднення. Миється він легко — необхідна гаряча вода та мило.

Нефрит та Знаки Зодіаку

Нефрит любить стихії воду та повітря. Але незважаючи на його переваги, він не завадить нікому із Знаків Зодіаку. Його присутність лише покращить настрій та стабілізує обмін енергією з космосом. Повітряні та водні знаки просто отримують від нефриту більше, ніж інші. Крім стабільності, нефрит вносить у життя цих знаків ще й успіх у взаєминах із близькими людьми. Нефрит для цих людей — знак гармонії та гарного настрою.

Вибрати ювелірний виріб за Знаком Зодіаку вам допоможе наша інша стаття. Кожна людина зможе знайти собі гідний талісман та оберіг від проблем та нещастя.

Східні мудреці про нефрит

Найпершою столицею» Нефритом став Китай. Там він цінувався настільки високо, що затьмарював будь-які дорогоцінні метали. Китайські мудреці та великі уми інших національностей вважали, що нефрит уособлює правильний вибір та допомагає знайти свій шлях.

Зараз нефрит завдяки стародавньому Китаю має величезну повагу як серед виробників талісманів, так і серед тих, хто користується ними. Китайські легенди свідчать, що нефрит може "виправити неправильне". Він є каменем довголіття та благополуччя, а також талісманом знань. Конфуцій писав про нефрит: Він як сила пізнання, бо гладкий і блищить. Він як справедливість, бо має гострі краї, але вони не ріжуть. Він як правдивість, бо не приховує вад, які лише посилюють його красу.

Нефрит та езотерика

Екстрасенси стверджують, що нефрит необхідно носити тим, хто хоче змінити своє життя на краще. Коли ви ставите позитивну програму або намагаєтеся прибрати негативну, коли ви знімаєте псування чи пристріт, коли пробуєте нову роботу або знаходите нове кохання — у будь-якій з цих ситуацій нефрит буде дуже доречним.

Більшість фахівців у галузі магії каже, що властивості нефриту допомагають тим, хто сумнівається у собі. Він дає надію, сили, енергію та твердість, коли її так не вистачає.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Свідоме сновидіння — це стан між фазами сну та неспання Вхід у цей стан є ключем до реалізації бажаного та упр....
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Ранок — найважливіший час дня, адже день найчастіше минає так, як ми його починаємо Саме тому намагайтеся щодн....
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Сни — це відображення реальності і відмінний спосіб отримання відповідей на питання, що цікавлять і хвилюють З....
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Астролог Павло Глоба розкрив гороскоп на 6 травня 2024 року, застерігаючи від непідконтрольного перебігу подій....
Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
6 травня 2024 року, згідно з астрологічними прогнозами Тамари Глоби, для багатьох знаків зодіаку обіцяє бути д....
більше матеріалів
/-0,37116098403931-/ /-pc-/
Top