Заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Києві Олександр Овчаренко розповів, що у чотирьох хворих після вживання суші з закладів Суші Ленд Євразія і "Суші Лайф", діагностували сальмонолез. Про це він розповів в ефірі "112. Україна".
"Ми припускаємо, що зараження могло статися від хвору людину, яку працювала на кухні. Вона могла бути прихованим носієм або приховувала погане самопочуття", - розповів Овчаренко.
Також він повідомив, що на ранок 3 липня нові потерпілі не з'явилися.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за результатами перевірки Держпродспоживслужби Києва 30% закладів громадського харчування тимчасово припинили діяльність для проведення санітарних заходів і усунення недоліків.
В цілому постраждали 34 людини.