counter
Стрічка новин
Вибрати все
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику


Переглядів: 14


Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику

Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці. Якщо правильно зарядити його, незабаром він стане енергетично сильним місцем, де ви зможете відновити свою енергію. З нашої статті ви дізнаєтесь, як перетворити будинок на місце сили.

Повертаючись додому після важкого трудового дня, ми сподіваємося розслабитися та відновити свої сили, але не завжди це виходить. У більшості випадків так відбувається через накопичення негативної енергії, вплив якої може бути небезпечним для всіх домочадців. Тоді виникає запитання: як же очистити свій будинок від негативу і перетворити його на місце сили? 

Ознаки негативної енергії в будинку

Погано, якщо ваш будинок позбавлений енергетичної підтримки, але набагато гірше, якщо у вашій оселі скупчився негатив. Існують основні ознаки, за якими ви зможете зрозуміти, що у вашому будинку переважає негативна енергія:

  • дуже часто і без причини зникають речі;
  • домочадці страждають від фізичних та душевних недуг;
  • не приживаються домашні рослини, квіти гинуть дуже швидко;
  • періодично з'являються таргани та інші комахи;
  • часто ламаються електричні прилади, перегорають лампочки, побутова техніка працює з перебоями;
  • домашні тварини поводяться агресивно або за будь-якої можливості намагаються втекти з дому;
  • постійно чуються сторонні звуки;
  • ;
  • домочадці стали сваритися без причини;
  • вдома у вас виникає сонливість і апатія;
  • домочадці не можуть спокійно заснути;
  • в будинку без причини виникають неприємні запахи;
  • домочадцям часто сняться кошмари.

Для початку необхідно очистити будинок від негативної енергії. Тільки після цього ви зможете перетворити своє житло на місце сили.

Як очистити будинок від негативної енергії

Якщо є хоча б кілька ознак того, що у вашому будинку є негативна енергія, слід негайно очистити свій будинок, використовуючи прості рекомендації.

Проведіть генеральне прибирання, приділяючи увагу навіть важкодоступним місцям. Прайте штори, протріть пил з ламп і люстр, вимийте вікна, двері та підлоги. Як тільки ви наведете лад у своєму будинку, ви помітите, що стан домочадців значно покращився.

Не варто зберігати у своєму будинку старі непотрібні речі. Згодом будь-який предмет втрачає позитивну енергію і стає джерелом негативу. Замінивши їх на нові речі, ви зможете оновити енергетику свого житла.

Звукові вібрації здатні «виштовхнути» із вашого будинку негативну енергію. З цією метою ви можете придбати дзвіночок або просто частіше голосно ляскати в долоні.

Починіть зламану побутову техніку або замініть її на нову. Будь-яка зіпсована річ у вашому будинку притягує негативну енергію, тому їх краще позбуватися без жалю.

Дуже важливо приділяти увагу колірній гамі вашого інтер'єру. Бажано, щоб у вашому будинку було якнайбільше речей речей жовтого, зеленого та червоного кольорів. З їх допомогою ви зможете очистити свій будинок від негативу та посилити потоки позитивної енергії.

Як перетворити будинок на місце сили

Тепер, коли ви позбавили свій будинок негативної енергії, настав час перетворити його на місце сили. Наші рекомендації допоможуть вам зробити це швидко та правильно.

Для початку зробіть перестановку у своїй оселі, навіть якщо ваш інтер'єр вас цілком влаштовує. Фахівці фен-шуй стверджують, що необхідно позбавитися меблів зі штучних матеріалів, оскільки її енергетика перешкоджає циркуляції позитивної енергії. Також не варто перестаратися зі штучним освітленням: нехай у вашому будинку буде якнайбільше природного світла.

Вітальні — серце вашого житла. Тут необхідно розташувати живі рослини або акваріум з рибками, щоб створити в будинку природну атмосферу. Не рекомендується захаращувати простір дрібними фігурками та статуетками. Якщо ви любите сувеніри, найкраще віддати перевагу невеликим фігуркам тварин, які будуть розташовані на самому видному місці у вашому будинку.

Якщо на даний момент у вас немає домашнього улюбленця, значить настав час впустити в свій будинок нового мешканця. Вихованці допомагають усунути негативну енергію і повертають до будинку спокій і гармонію.

Як говорилося вище, ваш будинок не повинен бути складом бруду, пилу та старих речей. Щоб зарядити своє житло, проводьте генеральне прибирання та обов'язково підтримуйте чистоту у своєму будинку.

Щоб остаточно акумулювати житло, пройдіться по ньому із запаленою свічкою або обкуріть його пахощами. Якщо ви бажаєте зарядити будинок за допомогою свічки, капніть воском у кожній кімнаті вашого будинку.

На даному етапі ваш будинок уже став сильним енергетичним місцем. Щоб підсилити результат, розвісьте в будинку дзвіночки та придбайте декоративний фонтан. Подібні звукові хвилі створюють у будинку приємну атмосферу, посилюють його енергетику, а також сприяють активному руху позитивної енергії.

Тепер, повернувшись додому, ви зможете не лише відпочити після важкого дня, а й відновити свою енергетику. Заходячи в будинок, намагайтеся залишати поганий настрій та негативні думки за порогом, а щоб відволіктися, займіться коханим хобі або просто насолодитеся спокоєм. Щоб будинок залишався місцем сили, важливо зберігати в ньому гармонійну атмосферу, і тоді ви відчуватимете виключно позитивні емоції.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто звернути увагу на свої комунікаційні навички Будьте ясн....
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість можуть досягти нових висот Ви можете в....
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
У стресовій ситуації буває непросто взяти себе в руки та мислити об'єктивно Впоратися з таким станом вийде, як....
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Впоратися з матеріальними труднощами і вигнати бідність зі свого життя під силу кожному Ефективні та прості об....
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Ми живемо у вік технологій, але навіть не підозрюємо наскільки небезпечними можуть бути побутові прилади Щоб д....
більше матеріалів
/-0,38361001014709-/ /-pc-/
Top