counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути


Переглядів: 6


Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути

Корисні звички потрібні всім людям. Проблема в тому, що розвинути їх у собі часом дуже нелегко. Експерти в галузі біоенергетики розповіли про те, чому це часом дається нам вкрай складно і як розвинути в собі це вміння не здаватися на шляху до кращої версії себе.

Чому так важливо мати позитивні звички

Якщо у вас немає позитивних звичок, ваша душа руйнується під впливом звичок-антагоністів. Грубо кажучи, нам з вами завжди потрібно зрівнювати у собі все хороше та погане. Як Всесвіт прагне рівноваги, так і нам з вами потрібно намагатися зробити так, щоб погані звички були врівноважені добрими та світлими.

Більш того, позитивні навички, які ми здобуваємо з часом, підвищують нашу з вами впевненість у собі, дають можливість відкрити чакри, зміцнити біополе, стати сильнішими. Тут важлива не мета, а сам шлях, який ми проходимо. Що ближче ми стаємо до мети, то чіткіше розуміємо, що ми сильні і здатні змінитися. Це допомагає зрозуміти, що наша доля завжди залишається у наших власних руках. Якщо ви постійно ставите питання про те, навіщо вам потрібно читати, виходити на пробіжку, робити фізичні вправи, відвідувати батьків і так далі, то відповідь вкрай просто: робіть це хоча б для того, щоб довести собі, що ви можете стати краще, якщо того заходьте.

Головні поради про те, як виробляти корисні звички

Починайте з простого. Не потрібно починати бігати щоранку, якщо ви навіть на прогулянку виходите раз на тиждень. Не варто починати допомагати нужденним, якщо навіть батькам не можете допомогти, коли вони того у вас просять. Шлях буває важким, але ви не помітите великих проблем і непереборних стін, якщо почнете з фундаментальних звичок.

Наприклад, гарна звичка припинити використовувати ліфт, якщо ви живете, скажімо, на 3-5 поверхах. Вам буде просто це зробити, особливо якщо ви молоді. Можна спробувати щогодини робити десять присідань або присвячувати щодня 5 хвилин розтяжці чи медитаціям. Можна почати молитися щодня перед сном або зранку. Також корисною звичкою є проведення вашого ранку без телефону та соціальних мереж. Ще вранці можна прищепити собі одну вкрай просту та важливу для здоров'я звичку - пити по склянці води разом каву. Всі ці звички не вимагатимуть від вас якихось нелюдських зусиль. Починайте з них.

Не пропускайте більше одного разу. Виняток залишає, наприклад, форс-мажорна ситуація, коли ви кудись їдете у справах або потрапляєте до лікарні, вболіваєте. Якщо у вас немає поважних причин, у жодному разі не пропускайте більше одного разу, коли ви повинні йти до спортзалу або купити корисні для здоров'я продукти замість напівфабрикатів. Наш мозок діє досить зрозумілим способом – він звикає до того, що ви робите щодня. Не рушайте нову традицію своєю лінню, особливо якщо вона ще не прижилася.

Використовуйте людей. Енергетика та турбота близьких нам людей дуже важлива у складні періоди, коли дуже хочеться виробити позитивну звичку. Ваші нові справи у розкладі вимагають сміливості, завзятості, праці. Скажіть своїм близьким, щоб вони вас емоційно підтримували.

Уникайте частини шкідливих звичок. Нове завжди легше приходить до тих людей, які позбулися непотрібного старого. За цим принципом працює один із головних законів Всесвіту — закон заміщення. Киньте шкідливу звичку, щоб замінити її на якусь корисну.

Ведіть облік. Вчені кажуть, що перша фаза звикання до нової звички складає близько трьох тижнів. Зауважте свої успіхи перші три тижні, або почніть вести щоденник. У якому відображатимете свої думки та емоції щодо нової звички. До речі, саме ведення щоденника, на думку психологів, є дуже гарною звичкою.

У жодному разі не звертайте увагу на слова оточуючих про те, що ви щось не зможете зробити. Абсолютно будь-яка мета досяжна. Це лише питання часу. Робіть те, що може змінити вас і зробити сильнішим. Не важливо, як ви йдете до своєї мети. Важливим є лише сам факт того, що ви щось намагаєтеся зробити.

Насамкінець радимо сфокусуватися не на кінцевому результаті, а не самому процесі. Багато експертів кажуть, що треба заохочувати себе, роблячи подарунки самі собі за певні перемоги, але це неправильний підхід. Справа в тому, що в такому разі задоволення асоціюватиметься із заохоченнями, а це свідомо тупикова гілка розвитку.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Виявляється, всі домашні обов'язки по дому можна перетворити на справжній магічний ритуал для залучення благоп....
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Правильна енергетична обстановка в будинку понад усе Якщо ви відчуваєте, що у вас починалися якісь проблеми з ....
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Наші думки та психологічні настанови впливають на події, які відбуваються в нашому житті Викорінити негатив і ....
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
більше матеріалів
/-0,35823702812195-/ /-pc-/
Top