counter
Стрічка новин
Вибрати все
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Как распознать ложь по Знаку Зодиака


Переглядів: 17


Как распознать ложь по Знаку Зодиака

Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду. Жести, міміка, тон голосу та інші фактори одразу видають ошуканця. Але, як би не мала права психологія, у кожному правилі є свої винятки. Трапляється, що визначити брехню за психологічними ознаками неможливо, і тоді у справу вступає астрологія. Згідно з цією наукою, кожен Знак Зодіаку має свої манери поведінки, за якими не важко відрізнити правду від брехні. Отже, як же брешуть Знаки Зодіаку, і чому вони кажуть неправду?

Овни, мабуть, найчесніші люди і рідко вдаються до брехні. Їм складно щось приховувати, бо обман та недомовленість – це не про них. Представники даного Знака Зодіаку завжди видають брехню всією своєю поведінкою, тому що брехати вони зовсім не вміють.

Тільці можуть збрехати, якщо справа стосується грошей чи особистого життя. Брешуть вони майстерно, тому що розуміють, що на кону стоїть їхній добробут та репутація. Найчастіше Тельці кажуть неправду через свою нездатність сказати тверде «ні». Тоді вони починають плести небилиці та вигадувати неймовірні історії.

Близнюки брешуть дуже професійно. Люди цього сузір'я зазвичай говорять неправду для отримання особистої вигоди. Їхня брехня завжди продумана і її складно розпізнати. Якщо Близнюків запитати в лоба щодо будь-якої педантичної ситуації, а вони почнуть ухиляти і лити воду, знайте: це все брехня.

Раки зазвичай брешуть, коли не хочуть про щось говорити, але їх співрозмовник наполегливо домагається від них розкриття всіх секретів. Раки можуть червоніти, бентежитися і плутатися в словах, але не скажуть правди, якщо не захочуть.

Леви брешуть для того, щоб прикрасити деякі моменти свого життя і виглядати в очах інших більш успішними і розумними людьми. Їхня брехня завжди звучить правдоподібно, але іноді Леви надто заграються та забувають, що саме і кому сказали. У результаті брехня розкривається, і тоді Леви переводять все жартома.

Діви - чемпіони у брехні. Навіть коли їм не вірять, і, здавалося б, обман ось-ось розкриється, вони не припиняють переконувати співрозмовника у своїй правоті. Зазвичай Діви брешуть малознайомим людям і метою їхньої брехні виявляється просте бажання виглядати в очах людини дещо краще, ніж вони є насправді.

Терези — справжні аферисти. Вони брешуть, не замислюючись про наслідки. Обман Терезів не так просто розкрити, адже вони хитрують придумати правдоподібні історії, і, якщо треба, залучать до своєї брехні ще пару людей.

Скорпіони не люблять брехати. Але якщо справа стосується їхньої особистої вигоди і на кону стоїть щось важливе для них, то вони збрешуть, і брехня буде настільки продумана, що комар носа не підточить. Єдине, про що не брешатимуть Скорпіони – це побутові дрібниці.

Стрільці люблять прибрехати для червоного слівця. Розповідаючи якусь історію, вони постійно вставляють у неї відсеб'ятину, щоб прикрасити факти. Їм приносить задоволення те, що вони вигадують. Але часом Стрільці настільки забиваються, що самі забувають де в їхніх словах правда, а де вигадка.

Козероги не люблять брехати, але часом життя змушує їх говорити неправду. Трапляється це, коли вони хочуть зберегти якісь факти зі свого життя в таємниці. І якщо опонент починає тиснути на них, то Козерога просто змушена збрехати.

Водолії брешуть без зазріння совісті. Обман завжди схожий на правду і їх складно викрити у брехні. Якщо представники цього Знака Зодіаку присягаються у тому, що говорять істину, то це пряма ознака їхньої нечесності.

Риби брешуть майстерно і завжди з емоціями та дрібними подробицями. Вони здатні створити у своїй уяві іншу реальність, яка повністю виправдає всі їхні вчинки. Люди цього сузір'я самі зрештою починають вірити у свою брехню.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто звернути увагу на свої комунікаційні навички Будьте ясн....
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість можуть досягти нових висот Ви можете в....
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
У стресовій ситуації буває непросто взяти себе в руки та мислити об'єктивно Впоратися з таким станом вийде, як....
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Впоратися з матеріальними труднощами і вигнати бідність зі свого життя під силу кожному Ефективні та прості об....
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Ми живемо у вік технологій, але навіть не підозрюємо наскільки небезпечними можуть бути побутові прилади Щоб д....
більше матеріалів
/-0,33040904998779-/ /-pc-/
Top